Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | Tupa, mh, eteinen, wc, sauna, parvi

Rajalammentie 85 B, Ylläs, Kolari

Hinta

239 000 €

Koko

59,9 / 68,9 m²

Vuosi

2021

Nyt olisi tarjolla tyylikäs loma-asunto loistavalla ja rauhallisella sijainnilla! Tämä moderni ja tyylikäs kohde sijaitsee rauhallisella paikalla Rajalammentiellä, mutta on kuitenkin lähellä kaikkia palveluita. Tasamaatontti tunturiluonnon syleilyssä takaa henkeäsalpaavan upeat vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat. Tyylikkään loma-asunnon sydämenä toimii upea olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avara kokonaisuus, jonka korkea kattokorkeus viimeistelee upeasti. Tilan suurista ikkunoista säteilee upeasti valoa sisään ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat maalaavat kuvankauniin tunturimaiseman. Vaalea sävymaailma yhdistettynä tummiin yksityiskohtiin luovat tyylikkään ja tunnelmallisen kokonaisuuden. Katseenvangitsijana toimii tyylikäs takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä pimeneviin iltoihin. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun tilavassa ja hyvin varustetussa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Käynti tunturimaisemien koristamalle terassille on yhteisistä tiloista. Alakerrasta löytyy tilava vaalean sävyinen pesuhuone, jonka yhteydestä löytyy myös tunnelmallinen sauna. Saunan lauteilla kelpaa rentoutua päivän päätteeksi samalla upeita tunturimaisemia ikkunasta ihastellen. Pesuhuoneen yhteydessä on lisäksi paikka pesukoneelle, joten vaatehuolto onnistuu näppärästi omassa tilassa. Erillinen wc löytyy pesuhuoneen välittömästä läheisyydestä. Päämakuuhuone alakerrassa on mukavan avara ja reilun kokoinen ikkuna tuo mukavasti valoa tilaan. Tilavalta parvelta löytyy reippaasti tilaa makuupaikoille.
 Tässä vapaa-ajan asunnossa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa lomaillen upeissa tunturimaisemissa. Sisustusmateriaaleiksi on valikoitunut kestäviä materiaaleja ja luonnonläheisiä sävyjä. Tilat on suunniteltu palvelemaan usean lomailijan tarpeita. Tämä vapaa-ajan asunto huokuu laadukkuutta ja lämminhenkistä tunnelmaa. Kohde soveltuu erinomaisesti niin omaan käyttöön kuin myös vuokrakohteeksi. Rajalammentieltä löydät niin henkeäsalpaavan upeat maisemat kuin taianomaisen kauniin tunturiluonnon. Luonnonrauha takaa erinomaiset puitteet lomailuun, mutta olet silti lähellä laskettelukeskusta ja matkailualueen kattavia palveluita. Ulkoilureitistöt kulkevat lähellä, joten myös harrastamaan pääsee suoraan oman vapaa-ajan asunnon ovelta. Reilun kokoiset varastotilat mahdollistavat myös harrastusvälineiden säilytyksen. Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä lisää tähän upeaan kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80336641
Sijainti
  • Kolari Ylläs
  • Rajalammentie 85 B, 95980
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupa, mh, eteinen, wc, sauna, parvi
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
59,9 m²
Muiden tilojen pinta-ala
9 m²
Kokonaispinta-ala
68,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Heti. Kohteessa on joitain lomavuokrauksia tulevalle kaudelle. Nämä siirtyvät ostajalle kaupanteon yhteydessä. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

238,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

40,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 300

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Lisää nukkumatilaa löydät tilavalta parvelta Perheen nuorempi väki varsinkin viihtynee parven omassa rauhassa, mutta silti lähellä muuta perhettä. Parvella majoittuu useampikin Lapin matkaaja mukavasti.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: 200/200, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Valokuituyhteys tarjoaa nopean netin käytön, ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa ja tuo viilennystä kesähelteissä. Myöskin pimentävät sivuverhot ovat kiva lisä kesällä, kun aurinko paistaa möllöttää täydeltä taivaalta yöt ja päivät.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Kaunis ja laadukas keittiö, jossa on hyvä varustelu. Täällä valmistat helposti aterian isommallekin seurueelle. Nykyaikaiset ja laadukkaat kodinkoneet tekevät kokkaamisesta silkkaa juhlaa.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Tämän loma-asunnon pesutiloihin on valikoitunut kauniit vaaleat sävyt. Tila on miellyttävä kokonaisuus ja sama hyvän rakennusjälki jatkuu myös pesutiloissa. Pesutilasta löydät myös pyykinpesukoneen.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, pesukone, lattialämmitys, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä
WC-tilojen kuvaus
Loma-asunnon wc sijaitsee mukavasti erillisenä omana tilanaan, mukavan käytännöllistä.
Seinämateriaalit: Puu
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tähän kauniiseen ja laadukkaaseen saunaan kelpaa aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen tulla rentoutumaan. Upeat löylyt tarjoaa Harvian kiuas, jossa ei ole kivimäärässä säästelty. Saunassa myös oma ikkuna, joka tarjoaakin ihanasti Lapin luonnonvaloa tähän tyylikkääseen tilaan.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Mökin sydän on avara ja valoisa tupa. Lapin lumoava luonto tulvii sisään suurista ikkunoista, kuin hyökyaalto. Se vie sinut unohtumattomalle matkalle, luomaan suuria muistoja perheesi ja ystäviesi, rakkaittesi kanssa. Räiskyvä takkatuli tuo läsnäolollaan lämpöä ja tunnelmaa iltaasi, kun ihailet taivaantulia pilvettömältä yötaivaalta, napakan pakkasen paukkuessa nurkissa.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone sijaitsee mukavasti alakerrassa. Se tuudittaa unten maille, tuulisten tunturien laelle, kaksi nukkujaa. Täällä lataat akkusi, mielesi ja uusi päivä voi alkaa juuri täydellisenä ja sinä olet valmis uusiin seikkailuihin.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Lämpimässä ulkovarastossa sijaitsee myös kuivauskaappi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
261-402-25-38
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rasitteet
Kiinnitykset: 300000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus (Y2003-35515) / Leveys: 10 m RAJALAMMIN YKSITYISTIE
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Ylläkseltä löydät kaikki samat palvelut, kuin pienestä kaupungista. On ravintolaa, kauppaa, putiikkia, lääkäriä, siis varmasti kaikkea mitä lomallasi voit kuvitella tarvitsevasi. Pääasia kuitenkin on, että täältä löydät rauhaa :)
Paikallistiedot: Rajalammentie sijaitsee todella rauhallisessa paikassa. Rajalammentie on maantieteellisesti Kittilän kunnan puolella, vaikka Ylläksellä ollaankin. Matkaa Eelin kaupalle tulee reilut 2km ja Ylläksen laskettelurinteisiin noin 5,5km, linnuntietä noin 2km. Hiihtämään voit lähteä suoraan pihasta, ladulle tulee matkaa 50 metriä. Ja kesällä tietysti pääset lenkkeilemään tai pyöräilemään suoraan omalta ovelta.
Liikenneyhteydet
Juna-asema lähellä, lentokenttä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Ylläs on helposti saavutettavissa. Lomallesi voit saapua junalla Kolariin, josta matkaa loma-asuntosi ovelle on noin 35km. Tai lentäen Kittilään, josta matka on melko lailla sama, 35 km. Ja tokihan voit tulla omalla autollakin tai autojunalla. Kohde on helposti saavutettavissa, tulit sitten mistä päin Suomea tahansa.
Tiedustelut
Kimmo Virtasalo, 0407185146, kimmo@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kolari

Asuinalueena Kolari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Virtasalo

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.