RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

Rivitalo | 2h + k + saunaos.

Kaskipuunkaari, Latokaski, Espoo

Hinta

249 000 €

Koko

56 m²

Vuosi

1995

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan rivitalokotiin Espoon Latokaskessa. Rauhallisella asuinalueella sijaitseva tilava useampi kerroksinen koti tarjoaa viihtyisät ja valoisat puitteet kodikkaaseen asumiseen. Luontopolut, puistot ja palvelut löytyvät liki kivenheiton päästä kotioveltasi. TÄHÄN KOTIIN PITÄÄ TUTUSTUA PAIKANPÄÄLLÄ! Tämä kaunis koti tarjoaa valoisat, moneen menoon taipuvat tilat huone korkeuksineen. Aurinkoisesta olohuoneesta avautuu näkymä omalle terassille ja pihalle, jotka houkuttelevat nauttimaan kesäisistä päivistä. Parvellisen kaksikerroksisen kodin erinomaisesti suunniteltu tilankäyttö takaa loistavat puitteet arkeen: alakerran tila sopii mainiosti makuutilaksi tai työtilaksi, yläkerrassa sijaitseva makuuhuone tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa. Keittiö ja ruokailutila muodostavat avaran kokonaisuuden olohuoneen kanssa, jossa on ihanaa viettää aikaa perheen tai ystävien parissa. Tämä upeassa kunnossa, vuonna 1995 rakennettu talo on tiilirakenteinen ja siitä huokuu laadukkuus. Arjen luksusta tuo 2012 remontoitu, moderni sauna, jossa on ihanan rentouttava tila löylytellä. Taloyhtiön piha-alueelta avautuvat puistomaiset näkymät tuovat lisää arjen iloa. Lähellä sijaitsevat kaupat, koulut ja päiväkodit tekevät arjesta sujuvaa. Espoon Latokaski on viehättävä ja rauhallinen asuinalue, jossa luonnonläheisyys kohtaa kaupunkiasumisen mukavuudet. Täältä löydät kodin, missä viihdyt varmasti. Ensiasunnon ostajat! Tämän vuoden puolella ostamalla ensiasunnon säästät varainsiirtoveron asunto-osakkeessa 1,5% ja kiinteistössä 3%. Älä jää paitsi tästä moneen taipuvasta kodista ja varaa oma esittelyaika! Tämän kodin sinulle esittelee: Tomi Soininen puh. 0504549427 tomi.soininen@remax.fi Chandi Kirkuki puh. 0404854835 chandi.kirkuki@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80335455
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + saunaos.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Jokaisella huoneistolla on oma 5m2 kylmä pihavarasto.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1995
Vapautuminen
noin 3kk kaupanteosta, voi tapahtua nopeamminkin. Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

217 127,87 €

Velkaosuus

31 872,13 €

Velaton hinta

249 000,00 €

250 000,00 €

Neliöhinta

4 446,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

219,20 € / kk

Pääomavastike

208,00 € / kk

Erityisvastike

64,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

491,20 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

6,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 17 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Laajakaista 8,90€/kk Kaapeli-tv 0,90€/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kodinkoneet, sekä astianpesukone ja pyykinpesukone
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni, satelliittiantenni ja kaapeli-tv. Lisätietoja terassista: Puusta rakennettu terassi, sekä oma piha. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Rauhallinen asuinalue Espoon Latokasken vehreissä maisemissa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kattokatselmusmuistio 2016 Hämeen laaturemontti Kuntoarvio 2017 Raksystem Kosteuskartoitus 2017 Raksystem Salaojien kuvaus 2019 Delete Oy Alapohjien kartoitus 2019 TL / Tekninen asiantuntija Alapohjien kuntotutkimus 2020 TL / Tekninen asiantuntija Kiinteistön valmius sähköautojen lataukseen 2020 Helen Oy Vesikattojen kuntotarkastus 2022 Pelti-Ässät Oy
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Olohuone: Maali Keittiö: Maali Makuuhuoneet: Maali Kylpyhuone: Valkoinen laatta Erill. Wc: Laatta ja maali Sauna: Puupaneeli Pintamateriaalit (lattia): Olohuone: Laminaatti Keittiö: Laminaatti Makuuhuoneet: Laminaatti Kylpyhuone: Harmaa laatta Erill. Wc: Harmaa laatta Sauna: Harmaa laatta Pintamateriaalit (katto): Olohuone: Maali Keittiö: Puupaneeli Makuuhuoneet: Maali Kylpyhuone: Puupaneeli Sauna: Puupaneeli Erill. wc: Maali
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu. Paljon kaappi/säilytys tilaa.
Jääkaappipakastin, uuni, liesituuletin, liesi ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Harmaa laattalattia ja valkoiset laatat seinillä
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, peili, lattialämmitys, suihkuseinä ja Massiivipuutaso + Pyyhekuivain
WC-tilojen kuvaus
Upeasti 2012 remontoitu erillis wc. Varustettuna isolla kolmiosaisella peilikaapilla, sekä allaskaapilla. Paljon kaappi tilaa.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Upea 2012 vuonna remontoitu sauna modernilla lasiseinällä, lasiovella ja muotolauteilla. Saunasta löytyy myös takaseinältä sormipaneelia, sivuseiniltä tervaleppäpaneelia, sekä löylyt tarjoaa upea iki- merkkinen tornikiuas.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuone, ruokailutila ja avokeittiö luovat upean kokonaisuuden oleskeluun.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Tässä toimivapohjaisessa parvellisessa kaksiossa on yksi makuuhuone yläkerrassa, josta pääsee vaatehuoneen kautta parvelle. Alakerran saunaosaston viereinen tila on nykyisellä omistajalla makuutilana. Tila soveltuu myös loistavasti etätyöskentelyyn. Makuutilassa uudenveroiset kiinteät pysty- ja yläkaapit, sekä laminaattilattia.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Jokaisella huoneistolla oma kylmä pihavarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
As. Oy Espoon Kaskipuunkaari 6
Kiinteistötunnus
049-046-72-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Olarin Huolto Oy, Päivi Suhonen, paivi.suhonen@tl-konserni.fi, +358207505274
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, satelliittiantenni, kuivaushuone, ulkovarasto ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kuivaushuone 12m2, Teknisiätiloja 11m2, Varasto 4m2 ja kerhotila/varasto/vss 36m2, sekä 36 autopaikkaa, joista 30 lämmityspistokkeella varustettuja. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 886 200 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 30

Tehdyt remontit
2006: Räystäslautojen ja sisäänkäyntierkkereiden huoltomaalaus. 2008: Jätekatoksen ja yhtiön yhteisellä alueella olevien aitojen maalaus, leikkipaikkavälineiden turvallisuutta parantavat korjaukset. 2009: Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö sekä leikkipaikan maalaustyöt. 2012-2014: Aitojen korjaus- ja maalaustyöt. 2014: Yhtiön antenniverkon päivittäminen HD-valmiuteen sekä katon aluskatteiden läpivientien tarkastus ja korjaus. 2015: Kattojen puhdistus ja sammaleenestokäsittely. 2016: Leikkivälineiden uusinta. 2018: Ikkunoiden ja ovien tiivistyskorjaukset, leikkipaikan uusinta/kunnostus. 2018-2019: IV-nuohous ja säätö. 2019: Sade- ja jätevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus, tikkaat ja kulkusillat, kiinnitysten tarkistus ja tarpeen mukaan uudelleen kiinnitys, katosten rakentaminen postilaatikoiden päälle. 2020: Lämmönjakokeskuksen uusiminen. 2020-2021: Varastojen ja aitojen maalaus ja kunnostus.
2020: Salaoja, -sadevesi, -alapohja ja -pihasaneerauksen sekä autopaikkojen latausinfravalmiuden korjaussuunnitelman laatiminen, leikkipaikan keinujen ketjusuojaukset uusittiin, roskakatoksiin lisättiin valolliset numero-opasteet, kuivaustelineiden vaijerit uusiminen, huoltorakennuksen katon paikkaustyö, pelastussuunnitelman laatiminen sekä taloyhtiön turvallisuusohjeiden laatiminen, sähköpääkeskuksen – ja lämmönjakokeskuksen paloturvallisuutta korjaus ja opasteiden lisäys. 2021: Väestönsuojan vuosihuolto ja tiiveyskoe sekä tarvikkeiden lisäys, salaoja, sadevesi,- alapohja sekä pihasaneerauksen kunnostusurakka, sähköautojen latausinfra valmius tehokkaampaan lataukseen, lämmitys- ja lataustolppien uusiminen, vesieristeiden uusiminen (huoneisto A2 pieni kph), huippuimureiden uusiminen: A2, D- talon alustatilan huippuimuri. 2022: Vesikattojen akuuttien positiokorjausten suorittaminen (mm. rikkoutuneet kattotiilet sekä tiivisteiden uusiminen), raekuuron myrskyvaurion vuoksi valokatteiden uusiminen (19 kpl).
Tulevat remontit
Yhtiön suunnittelemat kunnossapitohankkeet vuosille 2024–2027

-kattojen korjausten toteuttaminen kuntotarkastuksen perusteella
-lämmitysverkoston perussäätö ja patteritermostaattien uusiminen
-uusittavien korvausilmaventtiilien tarpeen kartoittaminen ja mahdollinen kunnostaminen
-kuntoarvion laatiminen
Energialuokka
Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.01.2033, Lisätiedot: Pyydä välittäjältä
Tontin koko
6 698 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: K-Superemarket Malminmäki: 550m
S-Market Malminmäki: 550m
HUS Helsingin yliopistollinen sairaala - Samarian röntgen: 8 min (3,33 km)
HUS Helsingin yliopistollinen sairaala - Kliininen neurofysiologia A, Jorvin sairaala: 19 min (8,98 km)
Jorvin kukka ja lahja, Jorvin sairaala: 18 min (8,61 km)
R-Kioski Espoo Sairaala: 18 min (8,61 km)
Koulut: Kantokasken koulu: 2min. (850m) Saarnilaakson koulu: 3min. (2,2km)

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikan sähkönkulutus todellisen kulutuksen mukaan.
Pihan kuvaus
Huoneistolla oma piha.
Tiedustelut
Tomi Soininen, 050 454 9427, tomi.soininen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Latokaski, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tomi Soininen

Myyntineuvottelija

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.