Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitalo | 3h, k, rt, et, wc, khh / apuk., tk, psh / sauna, 2x vh, varasto, työtila, autotalli ja veranta.

Pispansaarenkatu 64, Pispanmäki, Forssa

Hinta

89 000 €

Koko

104 / 149 m²

Vuosi

1963

Viehättävästi ja lämminhenkisesti omaa aikaansa edustava omakotitalo Forssan Pispanmäessä kaipailee uutta huomista – kotoisia ääniä, iloista vilskettä ja vipinää. Alun alkaen 1963 rakennettu ja 80-luvulla jatko-osan saanut talo tarjoaa hyvät puitteet viihtyisään ja toimivaan asumiseen yksikerroksisen pohjaratkaisunsa ansiosta. Kodin sydän on tilava ja valoisa olohuone. Keittiön vieressä on erillinen ruokailutila, josta on käynti lasitetulle ja katetulle verannalle. Helppoutta arkeen tuo erillinen apukeittiö/kodinhoitohuone kokonaisuus. Makuuhuoneet ovat talon toisella seinustalla ja saunaosasto sekä varastot ja autotalli toisella. Pikkuväen nukkuessa voi vanhemmat rauhassa siis saunoa ja viettää yhteistä iltaa. Talon järkevä sijainti 2001 m²:n tontilla aikaansaa sen, että takapihalla on nurmikentällä kokoa ja on tilaa niin aktiviteeteille kuin puutarhallekin – hyvä näin, nimittäin etupihan pieni pihatie on nopsaan talvella kolattu. Hyvät liikenneyhteydet ja mm. koulun ja kauppojen sijainti antavat sujuvuutta arkeen. Tämä talo rakennettiin aikoinaan omalle perheelle ja nyt on tullut aika luovuttaa avaimet uusille omistajille. Olet tervetullut tutustumaan, onko tässä sinun ja perheesi uusi koti.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80333086
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, rt, et, wc, khh / apuk., tk, psh / sauna, 2x vh, varasto, työtila, autotalli ja veranta.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspiirustuksen mukaan alkuperäinen osa taloa, v.1963 rakennettu: kerrosala 129 m² ja huoneistoala 91 m². Nykyinen kokonaisuus laajennuksen jälkeen: kerrosala 149 m² ja huoneistoala 104 m². Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

89 000,00 €

Velaton hinta

89 000,00 €

98 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

128,96 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Oma sähkösopimus. Nykyisellä käytöllä sähkönkulutus ollut n. 4000 kwh/vuosi. Öljynkulutus n. 1500 litraa vuosi. Vesi- ja jätevesimaksut määräytyvät oman kulutuksen ja kunnan taksan mukaisesti. Jätehuollon perusmaksu 31 €/ vuosi 2023. Lisäksi oma jätehuoltosopimus jätehuoltofirman kanssa. Esitetyt kulutus- ja kustannusmäärät perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumis- ja käyttötottumuksista sekä valituista palveluntarjoajista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisäänkäynnissä tuulikaapin jatkeena on n. 5 neliön eteinen. Pintamateriaalit: Toisella puolella eteistä seinässä rohkea kukkatapetti, muilta osin seinät maalattu, lattiassa muovimatto ja katossa rouheinen styrox -levytys. Ruokailutila, keittiön ja olohuoneen välissä. Pintamateriaalit: seinät haltex -levyä, lattiassa muovimatto ja katossa puupanelointi. Kellari: pieni, nk. talouskellarisyvennys sijaitsee oikeassa "siivessä". Autotalli: betoni lattia ja levytetyt seinät, lämmitys sähköpatterilla. Autotallista käynti työtilaan ja sitä kautta sitten pääsee edelleen asuintiloihin.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
Rakennusta on osittain peruskorjattu ja pintaremontoitu vuosien varrella sekä rakennuksen kuntoa on ylläpidetty tavanomaisilla huolto- ja korjaustoimenpiteillä. Vesikatto on uusittu n. 10 vuotta sitten, lämmönsiirtoputkisto n. 5 vuotta sitten (patterit ovat alkuperäisiä). Käyttövesiputkia on uusittu, ajankohta ei tarkalleen tiedossa, arviolta 1990 -luvulla: (vesijohtoputkisto muovia suojaputkessa ja muutamin osin kuparia). Tällöin myös tehty kodinhoitohuoneen puolelle varaava takka ja suljettu olohuoneen avotakka. 2000 -luvun alussa uusittu keittiön ja ruokailutilan ikkunat. v.2004 on katettu veranta laudoitettu ja lasitettu.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus tehty 26.6.2023.
Kuntotarkastus
Tehty 25.06.2023
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Ei lain edell. energiatod. ja siksi energialuokka ei ole tiedossa. Myyjä hankkii sen myöhemmin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Puu, vesikeskuslämmitys. Wc:ssä ja autotallissa sähköpatterit.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja kuitusementtilevy ja puupanelointi.
Keittiön kuvaus
Vaaleansävyiset keittiön kaapistot on uusittu jossain kohtaa vuosien varrella 60 -luvulta hieman nykyaikaisempiin, samoin kodinkoneet. Tiskialtaan puolella on kaappien välitila laatoitettu veikeästi kaksisävyisellä pysty-/vaakalaatoituksella. Kodinkoneina: sähköliesi, astianpesukone, jääkaappipakastin ja liesituuletin koneellisella poistolla. Apukeittiön puolella lisäksi erillinen pieni pakastinkaappi. I -mallisen keittiön jatkeena on erillinen ruokailutila. Pintamateriaaleina keittiössä: lattiassa korkkia, seinissä maalattu lasikuitutapetti ja katto puupaneelia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan yhteydessä on erillinen lasiovellinen suihkutila/psh. Pintamateriaaleina: lattia laatoitettu, seinät kaakelia ja katossa puupaneelia. Saunaosaston oven vieressä on näppärästi uloskäynti takapihan puolelle. Pesuhuone ja sauna on rakennettu laajennuksen yhteydessä alkuperäisen talon autotallitilaan.
WC-tilojen kuvaus
Wc sijaitsee makuuhuoneiden ja olohuoneen välittömässä läheisyydessä. Varusteina: käsienpesuallas allaskaapilla ja käsisuihkulla, peilikaappi ja wc-istuin, lämmitykseen sähköpatteri ja ilmanvaihtoon ns. kanavatuuletin.
Seinämateriaalit: Maali ja Muovitapetti
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Keittiöstä on suoraan käynti kodinhoitohuoneeseen/apukeittiöön. Kyseessä on pitkulaisen muotoinen tila, minkä keskiosan kohdalla on varaava takka.
Seinämateriaali: Maali ja puolipaneeli
Lattiamateriaali: Muovimatto
Varusteet: Pesukoneliitäntä, pöytätaso ja pesuallas
Olohuoneen kuvaus
Reippaankokoisen olohuoneen ikkunoista on näkymät takapihan puolelle. Olohuoneen jatkeena on vielä erillinen ruokailutila, mistä on käynti lasitetulle ja katetulle verannalle ja siitä edelleen takapihalle. Pintamateriaaleina: lattiassa muovimatto, seinät tapetoitu/tiiltä, katossa puupanelointi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmat makuuhuoneet sijaitsevat talon vasemmassa päädyssä ja molempien yhteydessä on pienet vaatehuoneet. Makuuhuone 1 (takapihanpuoleinen) pintamateriaalit: lattiassa muovimatto, seinät maalattu/levytetty ja katossa haltex -levyä. Huoneessa myös 2 -ovinen vaatekaappi. Makuuhuone 2 pintamateriaalit: puulattia, seinissä puunsyiden näköistä, keltaiseksi maalattua sisustuslevyä ja katossa haltex -levyä.
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi varastoa ja autotalli.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Muototeräskate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-14-507-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 001 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Forssan kaupunki/rakennusvalvonta.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, tullut voimaan 5.12.1989. Meneillään: Paavola I G -asemakaavamuutosluonnos 22.11.2023 käsittää ns. Parman teollisuuskorttelin 277, Rautatienkadun etelänpuoleisen teollisuuskorttelin 1288, raviradan etelänpuoleisen teollisuuskorttelin 513 ja Jokioistentien läheisyydessä Pispansaarenkadun varren asuinkorttelit 507 ja 511, sekä niihin liittyviä katu-, puisto-, erityis- ja liikennealueita. https://www.forssa.fi/asuminen-ja-ymparisto/tekniset-palvelut/kaavoitus/valmisteilla-olevat-kaavat1279323991/kaavatiedot-asemakaavat/paavola-i-g/ Lisätietoja Forssan kaupunki/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Kevytrakenteinen ja edestä avoin pieni ulkovaja n. 10 m².
Palvelut
Monitoimikeskus Akvarelliin, lähimpään päiväkotiin, Vesihelmeen ja lähikauppaan kävellen n. 2 km, kauppakeskukset CM ja Prisma n. 2,5 km. Forssan keskustaan n. 3 km ja terveysasema sekä sairaala n. 4 km. Pilvenmäen raviradalle alta kilometri.
Liikenneyhteydet
Valtatie 10 n. 3,7 km päässä.
Pihan kuvaus
Talo on rakennettu tontin etuosaan ja tasamaalle, minkä jälkeen alkaa loiva, laskeva rinne ja sen jälkeen maaperä muuttuu jälleen tasamaaksi. Puutarha ja varsinainen toiminnallinen piha-alue onkin näin suurelta osaltaan takapihan puolella. Nurmikenttää on, myös puita, pensaita ja istutuksia, muutama marjapensas sekä mm. tuijia. Pihan edestä avoimessa vajassa voi säilyttää vaikkapa kottikärryt ja muut puutarhan hoidossa tarvittavat työkalut.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Pispanmäki, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.