Omakotitontti

Lepaan tontit, Lepaa, Hattula

Hinta

6 750 €

Koko

2 700

Iso omakotitontti ja kaksi asuinpientalojen tonttia hyvällä paikalla Lepaan taajamassa. Lepaan kyläkoululle on matkaa noin 500 m. Kylällä on maataloutta, omakotitaloja ja rivitaloasutusta sekä mm. Lepaa Golf, Lepaan viinitila, juhlakartano Lepaan Kartano ja Hämeen Ammattikorkeakoulun Lepaan yksikkö entisen puutarhaoppilaitoksen paikalla. Lepaan virralle, joka johtaa Hämeenlinnan suuntaan tai Vanajan selälle on noin 1,5 km. Vesiyhteys on mm. Valkeakoskelle ja Tampereelle. Lepaalta Parolan palveluihin on matkaa noin 9 km. Tontin rajalla on valmius liittyä kunnan vesi- ja viemäriverkostoon ja myös sähköt löytyvät tontin rajalta. Lisätiedot HS-vesi ja Elenia Oy. Tontti on myös mahdollista vuokrata. Katuvalaistus on laitettu. Tien päällystys tulossa myöhemmin. Tee pesä Hattulaan kampanjassa tontit myydään -50% hinnalla. Kampanja on voimassa vuoden 2023 loppuun. Ostaja saa myös 1500€ arvoisen pihasuunnitelman kaupan päälle. Kysyy lisää välittäjältä. Tontin ostajan tai vuokraajan maksettavaksi tulee lisäksi kiinteistön asiakirjakulut 79 €, lohkomiskuut 1220 € ja 120 € kaupanvahvistuskuluja. Tontin voi varata puoleksi vuodeksi maksamalla 1000 € varausmaksun käsirahana, joka hyvitetään oston tai vuokrauksen yhteydessä. Varauksen jälkeen on mahdollista teetättää maaperätutkimus ja karsia pusikkoa. Tontin voi halutessaan vielä vaihtaa. Lisätiedot kiinteistönvälittäjä Nina Aitola LKV, LVV, KiLat puh. 050 369 1010 tai nina.aitola@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80311469
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

6 750,00 €

Velaton hinta

6 750,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Tontin ostaja hankkii liittymän, yhteys on rajalla.
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 700 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 300+t70 m2 tai noin 950 m2 (asuinpientalojen tontit). 1. kerroksen kerrosala saa olla enintään 175 m2. Julkisivujen yhtenäinen suora osuus saa olla enintään 16 metriä. Runkosyvyys saa olla enintään 10,5 metriä. Katon tulee olla harjakatto. Kattokaltevuuden tulee olla 1-kerrosratkaisussa 1:2 ja 2-kerrosratkaisussa 1:1,5. Alueelle voidaan sijoittaa ympäristöhäiriöitä tuottamattomia pienyritystoimintaan liittyviä työtiloja enintään 20% sallitusta kerrosalasta. Autosuojat on toteutettava erillisenä.
Kaavoitustiedot
Erillispientalojen ja asuinpientalojen korttelialue. Asemakaavan voimaantulo 31.1.2008
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lepaalla on Viinitilan yhteydessä pieni kauppa. Kirjastoauto käy säännöllisesti.
Terveysasema Parolassa.
Koulut: Luokat 1-6 Lepaan koululla ja siitä ylöspäin Parolassa

Liikenneyhteydet
Linja-auto nro 620 liikennöi Tyrväntö-Parola-Aulanko-Hämeenlinna ma-la muutamia kertoja päivässä
Tiedustelut
Nina Aitola, 050 369 1010, nina.aitola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hattula

Asuinalueena Lepaa, Hattula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Aitola

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.