Pasi Volanen Oy
Pasi Volanen Oy

Mökki tai huvila | 4h + k + khh + sauna

Käldö 534, Mästlax, Loviisa

Hinta

298 000 €

Koko

75,8 / 120,8 m²

Vuosi

2000

Käldön saaressa (Kabbölen lähellä) 9400 m2 suuruisella merenrantatontilla todella hyväkuntoinen ja kaikilla mukavuuksilla varustettu tasokas vapaa-ajankiinteistö. Kaunis ja hoidettu tontti muodostuu nurmialueesta ja metsämaasta. Kaunis pihapiiri. Venematkaa on Lukusundista vain reilut 500 m ja matka on suojainen. Lukusundissa on myös autopaikka. Tilalla on Kontion hyväkuntoinen hirsirakennus, joka soveltuu vaikka ympärivuotiseen vapaa-ajankäyttöön. Vapaa-ajanrakennuksessa on kaikki mukavuudet, kuten sisä vesiWC, kylmää ja lämmintä vettä, astianpesukone, pyykinpesukone, Nunnauunin varaava takka varustettu leivinuunilla, Mitsubishin ilmalämpöpumppu (kauko-ohjattava), sähköpattereita, sauna samassa rakennuksessa jne. Lisäksi tilalla on hirsinen vierasmökki, jossa myös kylmää ja lämmintä vettä, Nunnauunin varaava takka, pieni keittiö koneineen. Rakennukseen mahtuu monta henkilöä nukkumaan. Hyvä sijainti aivan rannan tuntumassa. Tätä vapaa-ajanrakennusta on käytetty, sään ja jäätilanteen salliessa, ympäri vuoden vapaa-ajankiinteistönä. Rannassa on laituri, pieni osa on hiekkarantaa, osa rannasta on ruopattu. Tilalla on osuus kahteen jakamattomiin vesialueisiin. Myyntiä ja esittelyjä hoitaa: LKV Christer Blomqvist AFM, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi sekä Oskar Volanen, 0400912662, oskar.volanen@volanen.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80308609
Sijainti
  • Loviisa Mästlax
  • Käldö 534, 07750
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + sauna
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
75,8 m²
Muiden tilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
120,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Vapaa-ajanrakennuksen pohja-ala on 75,8 m2 ja yläkerta on arviolta noin 40 m2. Yläkerta ei ole täyskorkea mutta on keskeltä arviolta noin 1,8 - 1,9 m. Yläkerta toimii todella hyvin asumiseen kuten myös nukkumiseen, valoisa iso tila.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2000
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

712,80 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 25
Lisätietoja maksuista: Venepaikka Lukusundissa (Laituriosuuskunta Käldö-Lövö) maksaa 50 € vuodessa. Autopaikka ei maksa mitään.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Normaali kiinteistön tarpeisto. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Isot terassialueet merelle päin, etelään ja lounaaseen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Vapaa-ajankiinteistössä on kaikki mukavuudet, sähkö, kylmää ja lämmintä vettä, sisä vesiWC, suihku, astianpesukone, pyykinpesukone, ilmalämpöpumppu, varaava Nunnauunin takka leivinuunilla. Vapaa-ajanrakennus on huippuhyvässä kunnossa. Erillisessä vierasmökissä on myös sähköä, kylmää ja lämmintä vettä, varaava tulisija (Nunnauuni), jääkaappi, pieni sähkölevy. Hyväkuntoinen rakennus aivan rannassa.
Tehdyt remontit
Säännöllisesti ja hyvin ylläpidetty kokonaisuus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Todella hyvin pidetyt rakennukset, sekä sisäpuolella että ulkopuolella.
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Seinäpatterit, ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 5515 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Pernajan saariston vesiosuuskunta. Lisätietoja vesijohdosta: Vesiosuuskunnan ylläpitämä., Pernajan saariston vesiosuuskunta. Kiinteistön omistaja on osakkaana vesiosuuskunnassa. Vuosimaksu vesiosuuskunnalle on 2 x 185 euroa, joka sisältää 15 m3 veden käytön. Veden laatu ja riittävyys: Hyvää ja riittävästi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähkö-, vesi- ja viemäri.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuintiloissa puuta (hirsi tai puupanelia). Pesutiloissa laattaa, saunassa puuseinät. Pintamateriaalit (lattia): Asuintiloissa lakatut lautalattiat. Pesutiloissa laattalattia lattialämmityksellä. Erillisessä WC:ssä lautalattia. Pintamateriaalit (katto): Puupanelia kauttaltaan.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Moderni koneellistettu keittiö. Vaaleat kaapistot, erillinen jääkaappi ja erillinen pakastin, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesi uunilla. Keittiön ja olohuoneen tuntumassa on Nunnauunin varaava takka / leivinuuni. Tilava keittiö, joka avautuu olohuoneeseen.
Jääkaappi, erillinen pakastin, uuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Hirsi
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitetut ja varustettu lattialämmityksellä. Ikkunallinen pesuhuone ja sauna. Pukuhuoneesta (kodinhuone) pääsee suoraan ulos terassille.
Seinämateriaali: Puu ja kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, suihku ja suihkuseinä
WC-tilojen kuvaus
On erillinen ikkunallinen WC, jossa pesuallas ja allaskaappi.
Seinämateriaalit: Puu
Lattiamateriaalit: Lauta
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, tilava.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone ja iso pesuallas. Kodinhoitohuone toimii myös saunan pukuhuoneena, josta pääsee suoraan ulos terassille, josta hienot merimaisemat, jopa Tiiskerin majakka näkyy hyvällä kirkkaalla säällä.
Seinämateriaali: Puu
Lattiamateriaali: Lauta
Varusteet: Pesukone, pesuallas ja pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Avara ja mukavat näkymät merelle. Tilava, joka avautuu myös keittiöön.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta rakennuksen itäpäädyssä. Rakennuksen yläkerroksessa (ullakkotilalla) on yksi iso huone, joka toimii makuutilana tai säilytystilana. Tilassa on tällä hetkellä useita sänkyjä. Tilan voi jakaa ainakin kahteen huoneeseen. Sähköasennuksissa tämä on huomioitu.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Varastotilaa löytyy talousrakennuksista.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
434-453-3-3
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
9 400 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kaunis hoidettu merenrantatontti. Vapaa-ajankiinteistö on rakennettu rinteeseen, josta mukavat merinäkymät.
Rakennusoikeuden pinta-ala
160 m²
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tilalla on oikeus yhteiseen jakamattomaan vesialueeseen, 434-453-876-1 sekä rauhoitusalueeseen (vesialue) 434-876-1-2.
Kaavoitustiedot
Kaavamerkintä RA: loma-asunto 100 m2, saunarakennus 25 m2 ja talousrakennuksia 35 m2.
Rakennukset
Liiteri ja Hirsisen päämökin lisäksi kiinteistöön kuuluu vierasmökki (entinen saunarakennus) mukavuuksilla, noin 23 m2. Hyväkuntoinen rakennus aivan rannassa. Sähkö on, pienoiskeittiö, jääkaappi, pieni sähkölevy ja vesi (oma pieni lämminvesivaraaja) tulee rakennukseen. Hyväkuntoinen ja toimiva rakennus rannan tuntumassa. Rakennuksessa on kaksi huonetta ja parvi + terassi. Lisäksi tilalla on kaksi talousrakennusta ja pieni n. 3 m2 epävirallinen saunarakennus.
Palvelut
Palvelut: Mantereella. Kahvila ja ruokapaikka Rönnäs Golfissa, Kabbölessä ja Isnäsissä.
Paikallistiedot: Mantereelle/venevalkamaan noin 550 m.
Sieni- ja marjametsät tontin rajalla.
Liikenneyhteydet
Auto- ja veneyhteys.
Ajo-ohjeet
Ljungåsan kohdalla vasemmalle Lukusundintielle ja sieltä rantaan asti, osoite Käldö 534.
Pihan kuvaus
Metsää ja nurmikkoalueita.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Omaa lounaisrantaa on arviolta noin 70 m. Rannassa on kaislaa mutta laiturin ja uimapaikan kohdalla kaisla on leikattu ja ranta ruopattu. Uimapaikalla on hieno hiekkaranta. Muualta kaislan voi haluttaessa poistaa leikkaamalla.
  • Suomen lahti
Tiedustelut
Christer Blomqvist, +358400 604 460, christer.blomqvist@volanen.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loviisa

Asuinalueena Loviisa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Christer Blomqvist

Kiinteistönvälittäjä

Pasi Volanen Oy

Pasi Volanen Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.