AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Omakotitalo | Oh-k-rt, 3 mh, s, 2 kph, khh, 1 erillinen wc, 3 vh, arkieteinen, terassi, 2 auton lämmin talli

Silkkitie 10, Villähde, Lahti

Hinta

639 000 €

Koko

191 / 214 m²

Vuosi

2021

Jos etsit modernia kotia kauniiden järvimaisemien välittömästä läheisyydestä, niin nyt olet löytänyt etsimäsi. Tämä tyylikäs ja moderni koti sijaitsee Kymijärven rantamaisemissa ja vaikka kiinteistöllä ei ole omaa rantaa, vaan kaupungin puistokaistale kulkee tontin rajan ja rannan välissä, niin silti rantaa voi käyttää uimiseen ja rannalla voi pitää esim. soutuvenettä tai lähteä rannalta suppailemaan yms. Ko. tontti on oma tontti ja sen koko on 1.183 m2. Tontin sijainti on rauhallinen, sillä ko. kadunpätkällä on vain muutamia taloja. Talo on rakennettu ja valmistunut vuonna 2021. Talo on puutalo ja sen terassilta ja alakerran keittiöstä sekä olohuoneesta avautuu todellakin kaunis järvinäköla kaikkina vuoden aikoina Kymijärvelle. Talossa on hyvin suuniteltu ja toimiva pohjaratkaisu kaikkinensa. Huonekorkeus alakerrassa on korkeimmillaan n. 3,7 m. ja makuuhuoneissa n. 2,5 m. Yläkerran tilat ovat korkeimmillaan 3 m. Talon pintamateriaalit ovat tämän päivän trendien mukaiset eli mm. mustat keittiökalusteet, Festivon kylmiö ja viinikappi, puunsävyiset vinyylilankkulattiat, kaikissa kosteissa tiloissa mustat kuuskulmaiset mattapintaiset lattialaatat ja tyylikkäät mattamustat/valkoiset seinälaatat vaikka mitä kivaa ja toisiinsa sopivaa. Osa etupihasta on asfaltoitu ja pihan nurmialueet ovat jo kasvaneet vehreiksi. Talossa on lämmönlähteenä kaukolämpö (vesikiertoisilla lattialämmityksillä) ja päärakennuksessa on lisäksi ilmalämpöpumppu viilennykseen sekä lämmitykseen. Pihassa on kahden auton erillinen iso talli, jossa on sähköinen lattialämmitys. Tervetuloa tutustumaan lähemmin tähän upeaan kotiin yksityisesittelynä. Soita tai laita watsappia Marjo Hurskainen p. 040-9322892 tai meilaa majo.hurskainen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80307886
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh-k-rt, 3 mh, s, 2 kph, khh, 1 erillinen wc, 3 vh, arkieteinen, terassi, 2 auton lämmin talli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
191 m²
Kokonaispinta-ala
214 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
2 kk kaupasta?

Hinta

Myyntihinta

639 000,00 €

Velaton hinta

639 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 200,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

125,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

45,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön kulutus 2022 vuonna on ollut 18456 kWh. Huom! Taloudessa on yksi täyssähköauto, jota ladataan päivittäin ja 2-auton talli, joka on sähkölämmitteinen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: DNA, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Kattamaton iso terassialue kahdessa tasossa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 25.07.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Tulikiven musta laatoitettu varaava takka-leivinuuni.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka on.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät, kaukolämpöliittymä, valokuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Charmian mustat keittiökaapistot ja vetolaatikostot. Yläkaapistot ovat kippiovilla. Iso musta/tammipuinen saareke, jossa aamiaispöytä baarijakkaroin. Aamiaiskaappi, 2 apteekkarin kaappia. Festivon mustat jää- ja pakastinkaappi sekä viinikaappi. Mielen integroitu astianpesukone, Mielen mustat erillisuuni ja mikroaaltouuni. Mielen liesitaso integroidulla liesituulettimella. Keittiön lattiassa on tammen sävyinen vinyylilankku. Keittiön seinät ja katto on maalattu valkoiseksi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran pesuhuoneessa on mustat/valkoiset seinälaatat ja lattiassa on mattamustat kuusikulmaiset lattialaatat. Mustat sadesuihkut sekä käsisuihkut, pyyhekaappi. Katossa on sormipanelointi. Yläkerrassa on oma kylpyhuone, jossa on mustat/valkoiset seinälaatat ja lattiassa on mattamustat kuuskulmaiset lattialaatat. Katossa on sormipanelointi. Suihkuseinä, peili valolla, mattamusta allaskaappi valkoisella altaalla, wc-istuin, musta pyyhekaappi.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran pesuhuoneen/makuuhuoneen erillinen wc, jossa mustat ja valkoiset seinälaatat ja lattiassa on mattamustat kuusikulmaiset lattialaatat. Katossa on sormipanelointi. Musta allaskaappi valkoisella altaalla, valopeili, wc-istuin, ikkuna. Alakerran vieraswc:n seinät on maalattu mustaksi/valkoiseksi. Katto on maalattu valkoiseksi. Musta allaskaapisto vetolaatikostoilla, musta lattiakaappi. Tammen sävyinen melamiinitaso, jossa valkoinen mattapintainen allas, musta hana, iso peili valolla, wc-isuin. Lattiassa on mattamustat kuusikulmaiset lattialaatat.
Saunan kuvaus
Saunassa seinissä ja katossa on lämpökäsitelty haapapanelointi, haapalauteet. Lattiassa on mattamustat kuuskulmaiset lattialaatat. Magnumin musta pilarikiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Mattamustat kodinhoitohuoneen kaapistot ja vetolaatikostot. Tammen sävyinen laminaattitaso, musta komposiittiallas ja musta hana. Lattiassa on mattamustat kuusikulmaiset lattialaatat, seinät ja katto on maalattu valkoiseksi. Pesukoneliitäntä. Uloskäynti terassille.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät ja katto on maalattu valkoiseksi. Lattiassa on tammen sävyinen vinyylilankku.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneen yhteydessä on walk in closet. Makuuhuoneen seinät ja katot on maalattu valkoiseksi ja lattiassa on tammen sävyinen vinyylilankku. Molemmissa yläkerran makuuhuoneissa on seinät ja katto maalattu valkoiseksi. Lattioissa on tammen sävyinen vinyylilankku. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone. Toinen vaatehuoneista on käytävässä erillisenä.
Säilytystilojen kuvaus
Pääsisäänkäynnin yhteydessä on arkieteinen, jossa kurastoppari/koiran pesupaikka, vaatenaulakoita ja hyllyjä. Lisätietoja säilytystiloista: Pääsisäänkäynnin yhteydessä on iso arkieteinen, jossa on mm. kurastoppari/koiran pesupaikka, vaatenaulakoita ja hyllyjä.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
398-14-1022-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 183 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kiinteistöllä ei ole virallisesti omaa rantaa, vaan kaupungin puistokaistale kulkee tontin rajan ja rannan välissä. Rantaa voi käyttää uimarantana ja rannalla voi pitää esim. soutuvenettä, suppilautaa tms., mutta mitään kiinteitä rakennelmia tai rakennuksia ei Lahden kaupungin ranta-alueelle saa rakentaa.
Rasitteet
Kiinnitykset: 1000000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Myytävällä kiinteistöllä on rakennusoikeutta seuraavasti: 300 m2 + a50 m2 + t25 m2
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Palvelut
Palvelut: S-Market Villähde n. 5,6 km, Kauppakeskus Karisma n. 8,1 km, Lahden kauppatori n. 14 km.
Koulut: Kartanon peruskoulu, Kankaantien toimipiste n. 3,9 km, Kartanon peruskoulu, Kärrytien toimipiste n. 5,8 km, Nastopolin lukio n. 9,5 km, Kukkasen peruskoulu (ala- ja yläaste) n. 9,5 km

Pihan kuvaus
Pihassa on nurmialueita ja istutuksia, puita. 2-auton tallin edusta ja osa etupihan alueesta on asfaltoitu.
Tiedustelut
Marjo Hurskainen, 040 932 2892, marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Villähde, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Hurskainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.