RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Omakotitalo | 3h, olohuone, keittiö, pieni takkahuone, pesuhuone, sauna, erill. wc, eteinen, vaatehuone

Koivistontie 7A, Pukaro, Lapinjärvi

Hinta

114 000 €

Koko

119 m²

Vuosi

1979

Maalaismaisemissa, peltoaukeiden keskellä suojaisella metsäsaarekkeella vuonna 1979 rakennettuun ja siististi pidettyyn omakotitaloon haetaan uusia asukkaita. Tämä valoisa ja selkeäpohjainen koti, joka käsittää olohuoneen, 3 makuuhuonetta, keittiön/ruokailutilan, wc:n, saunan ja pesuhuoneen sekä aikakaudelle tyypillisen takkahuoneen avotakalla, sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin. Puiden ympäröimä tontti on helppohoitoinen. Tilaa riittää lasten tai lemmikkien leikkeihin ja touhuihin, myös puutarhanhoidosta pitävällä on mahdollisuus luoda unelmiensa puutarha! Kivenheiton päässä on Pukaron Paronin palvelukeskittymä, jossa Neste K-asema, ravintola-kahvilapalvelut ja ruokakauppa. Lisäpalveluita kuten mm pankki, ruoka- ja rautakauppa ja apteekki löytyvät Lapinjärven kirkonkylältä, jonne ajomatkaa on alle 10 minuuttia. Pukaro kuuluu Lapinjärven kunnan suurimpiin kyliin ja kylän läpi kulkeva valtatie 6 mahdollistaa hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Kouvolan suuntaan. Lapinjärven alue tarjoaa kauniita maalaismaisemia ja metsäalueita, joiden parissa voi nauttia esimerkiksi luonnossa liikkumisesta, pyöräilystä, kalastuksesta tai vain rauhallisista kävelylenkeistä. Lapinjärven sijainti Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen rajalla antaa mahdollisuuden hyödyntää laajempaa aluetta kulttuurin ja harrastusten parissa. Tutustu Lapinjärveen https://www.lapinjarvi.fi/kampanja/visitlapinjarvi/ Lisätiedot ja yhteydenotot: Nina 050 341 2704

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80305220
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, olohuone, keittiö, pieni takkahuone, pesuhuone, sauna, erill. wc, eteinen, vaatehuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Tieto asuinpinta-alasta on rakennuslupapiirustuksista. Rakennuspinta-ala on saman lähteen mukaan 138 m2. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennuksen nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä hintapyyntö ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
2 kk kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

114 000,00 €

Velaton hinta

114 000,00 €

119 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

272,28 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Öljynkulutus noin 2 200 litraa/ vuosi. Yhdistetty käyttö- ja lämmityssähkön vuosikulutusarvio vuodelle 2023 on noin 4 000 kWh. Kokonaiskustannusta ei ole mahdollista arvioida, koska se riippuu omistajan valitsemasta sähköyhtiöstä ja sopimusajankohdan vallitsevasta hintatasosta. Puhtaanapito: Kymenlaakson jäte, perusmaksu 2024: 39,68 € /vuosi/asunto (sis.alv 24 %). Jätteenkuljetus Lapinjärven kunnan alueella: Asuin- ja vapaa-ajan kiinteistöjen jätteenkuljetus on kiinteistön haltijan järjestämä jätteenkuljetus. Kaikkien käytössä olevien kiinteistöjen tulee kuulua järjestettyyn jätteenkuljetukseen ja tilata jätteenkuljetus suoraan luvanvaraiselta jätteenkuljetusyritykseltä. Vesi: Lapinjärven kunnan hinnaston mukaan: Voimassa alkaen 1.1.2024. Vesi 2,41 €/m3 (sis. alv 24 %) Perusmaksu omakotitalossa: Vesi 57,81 €/vuosi (sis. alv 24 %). Sakokaivon tyhjennyskustannus noin 180 €/kerta. Nuohous 1 krt/vuodessa noin 80 euroa. Aurausmaksu riippuu lumitilanteesta ja tarvittavista aurauskerroista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Pesutilan vieressä pieni takkahuone avotakalla. Maalatut seinät ja katto, lattiamateriaalina muovimatto.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan ELY-keskukset ovat käynnistäneet toimenpideselvityksen laatimisen valtatien 6 välille Koskenkylä-Kouvola, Loviisa, Lapinjärvi ja Kouvola. Toimenpideselvityksessä määritellään tavoitetila valtatielle sekä vaiheittain toteuttamisen polku. Pukaron Paronin kohdalla selvityksessä on eritasoliittymän tarve. Pukaron metsästysseuran ampumarata osoitteessa Koivistontie 223. Vesikatteena käytetty Vartti-levy saattaa sisältää asbestia. Autokatoksen katto ja sen yhteydessä olevan varaston katto vuotaa. Paikoin rännien liitoskohdissa on havaittu vuotoa. Ölysäiliö on tarkistettu 07/2022, A-luokka, 2 500 litrainen, lasikuidusta ja betonirakenteisessa suoja-altaassa ulkovarastossa. Koska kyseessä on maaseudulla sijaitsevasta talosta on mahdollista, että taloon voi päästä luonnossa esiintyviä eläimiä kuten hiiriä ja muurahaisia.
Tehdyt remontit
Rakennus alkuperäinen. Vuosien aikana on sisällä tehty pintaremontteja.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Alkuperäinen. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Vuonna 2006 on Anticimexin toimesta tehty kolme erillistä kosteustutkimusta ilmenneiden kosteus-ja vesivahinkojen johdosta. Vahinkokohdat ovat silloin paikallistettu ja korjattu omistajan toimesta.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Asbestikartoitusta ei ole tehty ja ostajan tulee olla tietoinen siitä, että asbestikartoitus tulee tehdä ennen mahdollisten korjaustöiden aloittamista. Kohteessa ei ole tehty muita haitta-ainetutkimuksia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy
Tulisija
Avotakka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Käyttövesiliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (katto): Sisäkatot huoneissa, keittiössä, olohuoneessa, eteisessä, takkahuoneessa ja wc:ssä ovat maalatut. Pesuhuoneessa ja saunassa kattomateriaalina puupaneelia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Sähköliesi: Lieden uuni ei toimi. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiökaappien ovet ovat jossain vaiheessa vaihdettu (rungot alkuperäiset), seinät ja katto maalattu ja lattialle asennettu laminaatti.
Liesituuletin (hormi). Liesituuletin vaihdettu 3-4 vuotta sitten.), astianpesukone (leveys 50 cm), jääkaappi ja pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkun kohdalla seinien kaakelit uusittu ja pesuhuoneeseen on asennettu uusi muovimatto.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Muovimatto
Varusteet: WC-istuin, pesukoneliitäntä ja suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Osalaatoitus ja maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Yhdessä huoneessa kiinteä kaapisto ja autokatoksen yhteydessä kylmä ulkovarasto.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Mineriittikatto/Varttilevy
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
407-410-12-140
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 620 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Pääosin helppohoitoista nurmikkoa, pensas- ja kukkaistutuksia sekä havu- että lehtipuita.
Rasitteet
Kiinnitykset: 100000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus (000-2007-K19203) Tieoikeus /2 Leveys: 7 m Rekisteröintipvm: 29.4.2010 Arkistoviite: MMLm/1998/33/2005 Oikeutetut: 407-410-12-86 HARJANNE, 407-410-12-135 MÄRÄBACKA, 407-410-12-140 PIKKU-PEKKALA Rasitetut: 407-410-12-86 HARJANNE, 407-410-12-135 MÄRÄBACKA, 407-410-12-140 PIKKU-PEKKALA
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Loviisan kaupungin rakennusvalonta vastaa myös Lapinjärven kunnan rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä, lovinfo@loviisa.fi, 019 555 555
Kaavoitustiedot
Lapinjärven kunnassa kaavoitusviranomaisena toimii kunnanhallitus. https://www.lapinjarvi.fi/asuminen-ja-ymparisto/ rakentaminen-ja-kaavoitus/
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Palvelut: Neste K Pukaron Paronilla on ruokakauppa, kahvila ja ravintola. Siellä on myös kukkakauppa ja Burger King . Etäisyys kohteesta noin 0,3 km (Karttapaikka/MML). Lapinjärven kirkonkylässä on mm. ruokakauppa, pankki, apteekki, kirjasto ja rautakauppa, etäisyys kohteesta noin 7,5 km (ajoaika alle 10 min /Google Maps reitti-ohjeet).
Paikallistiedot: Pukaron kylä sijaitsee Lapinjärven kirkonkylästä noin 8 km Kouvolan suuntaan, valtatie 6 varrella. Lisätietoja Pukaron kylähistoriasta:
https://www.pukaro.fi
Tutustu Lapinjärven kuntaan osoitteesssa www.lapinjarvi.fi
Koulut: Koulut: Lapinjärven kirkonkylässä suomen- ja ruotsinkieliset ala-asteet, Loviisassa yläasteet ja lukiot.

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Nina Simosas, 050 341 2704, nina.simosas@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lapinjärvi

Asuinalueena Pukaro, Lapinjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Simosas

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Ab Nonea Living Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.