RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Rivitalo | 3h, k, khh / kph, s, tekn.

Påvalsbackankatu 2, Tolkkinen, Porvoo

Hinta

259 000 €

Koko

62 m²

Vuosi

2022

Ulkomailla näkee tämän tyyppisiä koteja, vähitellen myös täällä meillä! Tämä on juuri sellainen: oma tontti, omat seinät, katto ja lattia, jopa oma talotekniikka sisältäen lämmityksen, ilmanvaihdon (myös viilennyksen) oman vesi- ja sähkömittarin. Oma tupa ja oma lupa <3 Kiinteistö, eli tontti on jaettu hallinnonjakosopimuksella pienempiin osiin, jollaisella voidaan ajatella tämänkin pienen talon seisovan rivissä muiden samanlaisten kanssa. Eli yhtiövastiketta ei ole, maksat vain aivan omat asumiskulusi. Kotien väliset seinät ovat erittäin hyvin äänieristetyt, eli et tiedä, mitä naapurissa tapahtuu, eikä tiedä naapurikaan sinun musiikkimakuasi! Kaikki kiintokalusteet, laitteet ja pintamateriaalit ovat keskitasoa parempaa laatua, oma valokuitukin on, ja älyvalaistuksen nimi on Philips Hue. Jopa suihku on älykäs ja ohjelmoitava; urheilijan märkä uni! Koti on uudenkarhea, valmistunut 2022, loppukatselmus tehtiin 15.2.2024, joten tervetuloa turvallisin mielin omaan kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80305099
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, khh / kph, s, tekn.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
viimeistään 2kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Velaton hinta

259 000,00 €

269 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

286,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön kokonaiskulutuksen lasku ollut talvella noin 120 €. Siihen sisältyy paitsi lämmitys, myös ilmanvaihto, veden lämmitys, autopaikan käyttämä sähkö ja kaikki muu käyttösähkö.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Telia, 1000 Mbit/s, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Terassi takapihalla, hallinnonjakosopimuksen määrittämän piha-alueen osana. Terassilta kulku varastoon/tekniseen tilaan. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Asunnot ovat kuin itsenäisiä omakotitaloja, jotka nyt vain sattuvat olemaan kiinni toisissaan. Jokainen toimii omana taloteknisenä yksikkönään. Äänieristykseen on kiinnitetty paljon huomiota ja tässä kodissa on tehty perustasoon nähden useita tasoa nostavia päätöksiä: ilmanvaihtolaitteen kapasiteetti on vähintäänkin riittävä ja se myös osaa tarvittaessa viilentää sisäilmaa. lisäksi on valokuitu, puhumattakaan pätevistä ja kauniista sisustus- ja valaistusratkaisuista. Asuntojen omistajat tekevät yhteiset pihatyöt yhdessä, ja jokaisella asunnolla on oma sähköistetty autopaikka, joka jaksaa ladata yön aikana sähköautonkin akun.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • Energialuokka: B2013, Lisätiedot: Rakennusluvan hakuvaiheessa määritetty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin. Lisätietoja vesijohdosta: Oma vesimittari.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät (ostaja solmii oman sopimuksensa Porvoon Veden kanssa) Sähköliittymä (ostaja solmii oman sopimuksensa sähköyhtiön kanssa) Valokuitu (ostaja solmii oman sopimuksensa palveluntuottajan kanssa)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Vinyylilattiat ovat tuntumaltaan lämpimät, kuitenkin sietävät hyvin kulutusta ja pesua.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Avokeittiössä suuri saareke, jossa paljon laatikoita säilytykseen ja istumatila neljälle. Astianpesualtaan vesisekoitin on kuparipintainen, ulosvedettävällä suunnattavalla suuttimella. Astianpesukone integroitu kalusteeseen. Erillinen pakastin on pieni kaappipakastin aamiaispöytäkalusteessa. Kalusteet Glavo.
Jääkaappi (Lg), erillinen pakastin (Beko (87l)), erillisuuni (Bosch), liesi (Bosch), liesituuletin (Savo), astianpesukone (Bosch) ja keittiösaareke (85 cm x 276 cm)
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali ja Välitila laatoitettu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku (Oras Esteta Wellfit https://www.oras.com/fi/tuoteperheet/oras/sadesuihkuhana/7591U-15), suihkuseinä (Taittuva), pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, allaskaappi, bidee-suihku ja Tila pyykinkuivausrummulle, kaappitilaa ja työskentelytaso.
Saunan kuvaus
Kiuas Harvia Cilindro
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Isommassa makuuhuoneessa korkeat liukuovikomerot
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-33-3573-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 003 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: 3003 m2 kokoinen tontti on jaettu hallinnonjakosopimuksella. Tontilla on kolme paritaloa ja yksi rivitalo, joiden asunnot ovat omilla määräosillaan, kuvattu hallinnonjakokartalla. Yhteisenä alueena 781 m2 kokoinen alue, jolla on parkkipaikat ja jätekatos.
Rakennusoikeuden pinta-ala
750.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 350000
Kaavoitustiedot
https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-430_It%C3%A4-Mensas.pdf
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kovin paljoa paikallisia palveluita ei ruokakauppaa lukuun ottamatta alueella ole, lähimmät palvelukeskittymät ovat Porvoossa Länsirannan puolella, sinne autolla kymmenisen minuuttia.
Paikallistiedot: Alue on melko uusi, rakennukset on rakennettu ja pesät sisustettu, vähitellen viherrakentaminen alkaa myös tuoda pehmeyttä ympäristöön. Haikkoon-Tolkkisten alue kehittyy edelleen, asuntorakentamisen jatkossa painottuessa enemmän Tolkkisiin.
Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alakoulut noin 5 minuutin pyöräilymatkan päässä Tolkkisissa.

Liikenneyhteydet
Paikallisliikenteen bussilinja 2. Moottoritien liittymään (myös liittymäparkit!) alle 5 minuuttia.
Pihan kuvaus
Oma pieni, aidattu ja osin terassoitu piha. Yhteinen piha-alue, jolla parkkipaikat ja jätekatos.
Tiedustelut
Minna Lehesniemi, 045 672 7117, minna.lehesniemi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Tolkkinen, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Lehesniemi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Naumii Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.