RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Omakotitontti

Vehkatie 44 A 1, Loutti, Järvenpää

Hinta

165 000 €

Koko

979

Nyt on myynnissä omakoti-/paritalotontti rauhallisella ja hyvällä paikalla Manninpellon laidalla. Asuinalueena Loutti on todella suosittu ja pidetty. Tasamaatontin koko on 979 m². Tontilla on rakennusoikeutta talolle n. 245 m² sekä talousrakennukselle n. 49 m². Tontilla ei ole purettavia rakennuksia ja maaperätutkimus on tehty. Uusi Harjulan koulu sekä päiväkodit sijaitsevat tontin lähellä, joka helpottaa lapsiperheen arkea. Alueella on loistavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Manninpellon ladut sekä Loutin kuntorata sijaitsevat aivan tontin vieressä. Lisätiedot ja myynti: Kari Matilainen 050 5151 559 Autan sinua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Luotettava, aktiivinen sekä tehokas kiinteistönvälittäjä (LKV) palveluksessasi. Olen rautainen alan ammattilainen, minulla on 13 vuoden vankka kokemus alalla. Minulta saat maksuttoman arvion kodistasi, räätälöidyn kodinmyyntisuunnitelmani sekä varmasti kilpailukykyisen palvelutarjoukseni! Kauttani myös pankki, remontti- sekä muuttoasiat järjestyvät helposti ja vaivattomasti. Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää kodinvaihdosta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80303521
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

165 000,00 €

Velaton hinta

165 000,00 €

175 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-2-231-14
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
979 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontilla omenapuita ja pensaita. Tontti on viimeinen tontti pellonreunassa.
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 799700
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Järvenpään rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Järvenpään kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: K-Market Kaakkola n. 1,1 km, K-Market Saunakallio n. 1,6 km. Prisma n. 1,3 km. Järvenpään kattavat palvelut n. 1,5 km. Loutin kuntorata n. 200 m sekä Manninpellon hiihtoladut n. 100 m.
Koulut: Alakoulut: Harjulan koulu, Vihtakadun yksikkö n. 600 m, Harjulan koulu n. 750 m. Yläkoulut: Kartanon koulu n. 2 km, Järvenpään yhteiskoulu n. 2 km. Lukiot: Järvenpään lukio n. 1,2 km.

Liikenneyhteydet
Auto, bussi ja juna. Järvenpään juna-asemalle matkaa n. 1,6 km.
Tiedustelut
Kari Matilainen, 050 5151 559, kari.matilainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Loutti, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari Matilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Uudenmaan Asuntomyynti Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.