Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Vapaa-ajan tontti

Kehäkuru/Repoharjuntie, Syöte, Pudasjärvi

Hinta

16 900 €

Koko

-

Olisko aika toteuttaa loma-asunto unelmat? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi tontti Syötteen sielunmaisemista. Ylväs tunturiluonto ja kuvankauniit maisemat kehystävät Kovalamminharjulla olevia tontteja. Näkymät kantavat kilometrien päähän pitkälle horisonttiin pohjoiseen sekä etelään. Tontit sijaitsevat Kovalammen läheisyydessä sopivan välimatkan päässä Syötteen kattavista palveluista. Syötteen sydämessä sijaitsevat upean luonnon, kauniiden maisemien ja auringonvalon kyllästämät loma-asuntotontit tarjoavat erinomaiset puitteet unelmien loma-asunnolle. Nämä tontit sijaitsevat kahden laskettelukeskuksen läheisyydessä sekä ovat lähellä Syötteen kansallispuistoa. Kaiken keskellä, mutta kaukana kiireestä ja vilskeestä. Harrastamaan pääsee suoraan pihapiiristä ympäröivään tunturiluontoon ja hiihtokeskusten palveluista sekä aktiviteeteista pääsee nauttimaan helposti. 

Tasamaatontille on helppo toteuttaa unelmien loma-asunto. Tontteja on myynnissä yhteensä 7 kpl, ja reilunkokoisten tonttien koot vaihtelevat 1300-1500 neliön välillä. Jokaiselle tontille kuuluu läheisen Kovalammen rantapalstan käyttöoikeus, mistä löytyy niin venepaikka kuin myös uimaranta. Tonttien läheisyydessä kulkee myös Kairan Kuidun kuitukaapeli ja tontille on mahdollista hankkia kuituliittymä. Soita tai laita sähköpostia niin jutellaan lisää tonteista!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80020048
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

16 900,00 €

Velaton hinta

16 900,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tontteihin on myös mahdollista ostaa lisämaata 1€/m2.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka. Lisätietoja vesijohdosta: Kunnallistekniikka (vesi ja viemäri) löytyy tonttien läheisyydestä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-408-2-124
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: 7 tonttia sijaitsee upealla sijainnilla Kovalammen läheisyydessä Kovalamminharjuilla. Tontit ovat tasamaatontteja ja maapohja on hiekkakangasta. Osalta tonteista upeat maisemat kilometrien päähän pohjoiseen ja etelään. Kaikilla tonteilla rannan käyttöoikeus erilliselle rantapalstalle, jossa venepaikka ja uimaranta. Reilun kokoisten tonttien koot vaihtelevat 1300-1500 neliön välillä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
120 m²
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaikilla tonteilla rakennusoikeutta 120 kerrosneliötä.
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Pudasjärven kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Pikku-Syötten rinteille ja palveluihin matkaa kertyy noin 4 km ja Iso-Syötteen rinteille ja palveluihin matkaa kertyy noin 7 km.
Paikallistiedot: Tontit sijaitsevat upean harjun päällä ja harjun kupeella Kovalammen vieressä. Alue on erittäin rauhallinen ja upea luonto sekä moninaiset ulkoilumahdollisuudet löytyvät tonttein ympäriltä. Hiihtolatuverkosto Iso-Syötteelle ja Pikku-Syötteelle kulkee Kovalammen vastarannalla noin 300 m päässä tonteista, pyöräily, moottorikelkkailu ja patikointireitit löytyvät myös aivan tonttien läheisyydestä. Kovalampi on myös kalaisa lampi, josta saaliiksi voi saada monenlaista kalaa. Kesäisin lampeen tuodaan myös kirjolohta.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla Omalla autolla. Lisäksi Oulusta ajaa linja-auto hiihtokaudella 3 vuoroa päivässä ja muina aikoina 1 vuoro päivässä Iso-Syötteelle ja Pikku-Syötteelle.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Lampi
  • Kaikille tonteille on varattu rannan käyttöoikeus erillisellä rantakiinteistöllä Kovalammen rannalla. Rannassa mahdollista säilyttää venettä ja rantaan rakennettu hiekkaranta uimista varten.
  • Kovalampi
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pudasjärvi

Asuinalueena Syöte, Pudasjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.