AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Kerrostalo | 2h, k, s

Linnavallintie 10 A 2, Linnakangas, Kempele

Hinta

159 750 €

Koko

45 m²

Vuosi

2024

OMA TONTTI, MAALÄMPÖ!! Ennakkomarkkinoinnissa Linnakankaan suositulle asuinalueelle, lähelle kauppaa ja koulukeskusta tulossa II-vaihe Rakennuspalvelu Kokko Oy:n rakentamasta kokonaisuudesta. Nyt markkinoitavana yksi 4. kerroksinen maalämmöllä lämpiävä, omalla tontilla oleva ja hissillä varustettu yksiportainen kerrostalo, jossa 18 huoneistoa. Yhtiössä 9 autokatospaikkaa sekä 17 pistokepaikkaa erillisillä osakkeilla. Kohteen on suunnitellut kokenut ja arvostettu Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy, rakentajana laadusta ja tinkimättömästä työnjäljestä tunnettu Rakennuspalvelu Kokko Oy. As Oy Kempeleen Linnanportissa toimivia ja käytännöllisiä kerrostalokoteja neljässä kerroksessa. Asuntoja on 31m2 yksiöstä aina 93m2 neljän huoneen asuntoihin asti. 1. kerroksessa on neljä kaksiota 45-55m2, ylemmissä kerroksissa kolmioita on 72,5m2, 73,5m2 ja 75,5m2, sekä 93m2 neljän huoneen asuntoja. Jokaisessa asunnossa oma sauna, koneellinen ilmanvaihto, sekä Puustellin keittiökalusteet. Taloyhtiössä lämmitysmuotona ekologinen ja edullinen maalämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä. Jokaisella asunnolla myös 2,5m2 lämmin varastotila talon ensimmäisessä kerroksessa. Taloyhtiöllä myös jätekatos, varasto sekä leikkipuisto. Tässä 45 m2 kaksiossa keittiön ja olohuoneen yhtenäinen tila on kivasti erillään eteisestä ja pesuhuoneosastosta. L-mallisessa keittiössä hyvin kaapisto ja tasotilaa, pääset itse vaikuttamaan ja valitsemaan mieleiset materiaalit, kuin myös muihin asunnon pintamateriaaleihin. Tilava makuuhuone, jossa Puustellin kiintokalusteet pohjakuvan mukaisesti. Kylpyhuoneessa suihkuseinä rajaa suihkutilaa wc-tilasta. Tilat ja liitännät myös pesutornille. Oma sauna kruunaa kokonaisuuden. Linnakankaan kasvava ja kehittyvä asuinalue on Oulun seudun suosituimpia asuinalueita. Hyvät ja nopeat kulkuyhteydet moottoritielle, Kempeleen ja Kaakkurin palvelut lähellä, uudehko koulukeskus. Tämä kohde toteutetaan turvallisena ostajan etuja suojaavana RS-hankkeena. Kysy lisää välittäjältä ja varaa pian oma asuntosi! Tommi Luokkanen 040 5857572 tai tommi.luokkanen@aurealkv.fi Vapaat asunnot: 45m2: A2 52,5m2: A4 72,5m2: A9, A19 73,5m2: A6, A11, A16 75m2: A10 93m2: A7, A12, A17 Huomioithan, että kohteen perspektiivikuvat havainnollistavat kohteen ulkonäköä. Ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja saattavat yksityiskohdiltaan hiukan poiketa lopullisesta rakennuksesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80019529
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
45 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Tarkentuu varausten mukaan

Hinta

Myyntihinta

64 000,00 €

Velkaosuus

95 750,00 €

Velaton hinta

159 750,00 €

Neliöhinta

3 550,00 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

137,25 € / kk

Pääomavastike

602,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

739,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja valmistumisen jälkeiset kaksi ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Hoitovastike ja rahoitusvastikkeet on arvioitu syyskuussa 2022. Lyhennyksen alettua rahoitusvastike on arviolta 602,25EUR/kk (arvioitu korolla 3,2%). Vastikkeet ovat arvioita ja ne tarkentuvat myöhemmin taloussuunnitelmaan.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ennakkomarkkinoinnissa. Ekologisella ja edullisella maalämmöllä lämpiävä kerrostalo omalla tontilla. Joka asunnossa parveke, oma sauna, koneellinen ilmanvaihto sekä Puustellin kalusteet. Huoneistoja 31m2 yksiöstä aina 93m2 neljän huoneen asuntoihin. Kysy välittäjältä muista myytävistä huoneistoista. Lisäksi autokatos- ja pistokepaikkoja. Rahoitusvastikearvio alkuun lyhennysvapaan ajan 255,33 €/kk, lyhennysvapaan jälkeen 602,25 €/kk (sis. korot).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kuivien tilojen seinät maalattu, kylpyhuoneen seinät laatoitettu, saunan seinät paneloitu Pintamateriaalit (lattia): Kuivien tilojen lattiat laminaatti, kylpyhuoneen ja saunan lattia laatoitettu Pintamateriaalit (katto): Kuivissa tiloissa sumupinnoite, kylpyhuoneen ja saunan katto paneloitu
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiökalusteet kalustesuunnitelmien mukaan. Varusteet: jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone Lattiassa laminaatti, seinät maalatut, sävy Tikkurilan valkoinen. Katot ovat valkeat sumupinnoitetut. Väliovet ovet sileät valkoiset kromisilla painikkeilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava kylpyhuone, jossa suihkutila rajattu suihkuseinällä. Wc-kalustus sekä tilat ja liitännät pesutornille. Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu
WC-tilojen kuvaus
Wc kylpyhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Kuusilauteet pohjakuvan mukaisesti. Katto ja seinät kuusipaneeli, lattiat laattaa. Saunan ovi kirkas lasiovi, sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Yhtenäinen keittiö-olohuone. Lattiassa laminaatti, seinät maalatut, sävy Tikkurilan valkoinen. Katot ovat valkeat sumupinnoitetut. Väliovet ovet sileät valkoiset kromisilla painikkeilla.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilava makuuhuone, jossa Puustellin kaapistot kalustesuunnitelman mukaan. Lattiassa laminaatti, seinät maalatut, sävy Tikkurilan valkoinen. Katot ovat valkeat sumupinnoitetut. Väliovet ovet sileät valkoiset kromisilla painikkeilla.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto ja kaapistot
Taloyhtiön nimi
As Oy Kempeleen Linnanportti
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, kellarikomero, urheiluvälinevarasto ja pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 9 Parkkipaikkoja: Autopaikat erillisosakkeilla. Autokatososake 6.000€/kpl ja pistokepaikka 3.800€/kpl. Vieraspaikkoja 3kpl, inva/sähköpaikkoja 2kpl.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kempeleen kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat myydään erillisosakkeina. Autokatososake 6.000€/kpl, pistokepaikka 3.800€/kpl.
Pihan kuvaus
Taloyhtiön piha-alueella leikkipaikka
Tiedustelut
Samu Saarnio, 040 721 5991, samu.saarnio@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kempele

Asuinalueena Linnakangas, Kempele

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Samu Saarnio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.