Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Huoneistoketju | Asuntoketju Kiinteistönvälitys

Mökki tai huvila | 1h + kk + s

Huhmarintie 119, Piikkiö, Harvaluoto, Kaarina

Hinta

89 500 €

Koko

20

Vuosi

1973

Mökki tai huvila

Huhmarintie 119, Piikkiö, Harvaluoto, Kaarina

Hinta

89 500 €

Koko

20

Vuosi

1973

Nyt omaan mökkiin vielä tänä kesänä! Vapaa-ajan tontti ja saunamökki Harvaluodossa autotien päässä lähellä turkua. Mökin kalusteet kuuluvat kauppaan! Kolmen ja puolentuhannen neliön tontilla on rakennusoikeutta kahdelle sadan neliön rakennukselle sekä erillinen rantapalsta, jolle on jo rakennettuna oma kahdenkymmenen neliön saunarakennus ja noin kymmenen neliön vierasmaja. Rantapalsta sijaitsee noin kolmensadan metrin päässä tontista ja sinne hirsinen saunarakennus on rakennettu vuonna '73, viimevuosina mökkiä on korjattu melko paljon mm. katto, piippu, keittiö ja lattia. Kallioisessa rannassa on pieni laituri ja mökki on sähköistetty. Kuuden ja puolentuhannen neliön rantapalsta on yhteisomistuksessa, mutta itse rantaviiva ja mökkialue on jaettu hallinnanjakosopimuksella kullekin niin että nyt myytävälle osuudelle kuuluu 16m rantaviivaa ja mökin paikka. Parkkipaikka rantamökille sijaitsee yhteisellä alueella. Palsta sijaitsee jyrkähköllä pohjoisrannalla ja parkkialueelta johtaa kävelypolku itse mökille. Vapaa-ajan tontti sijaitsee ylhäällä kallion päällä ja siihen kuuluu myös rinne joka laskee pohjoiseen päin Huhmarintietä. Kallion päältä näkymä on etelään. Tontilla on hyvä puusto ja Huhmarintie kulkee aivan tontin laitaa, joten oma tie on helppo toteuttaa. Alueille on vuonna 1971 vahvistettu Ranta-asemakaava. TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA IHASTUMAAN! Timo Santapukki Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Ins. Puh: 050- 386 8620 timo.santapukki@huoneistoketju.fi www.huoneistoketju.fi www.asuntoketju.fi Martinkatu 7 20810 Turku Haluatko ilmaisen arvion ja edullisen välityspalkkiotarjouksen? Soita tai lähetä minulle sähköpostia! TEEMME ENEMMÄN

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7844005
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kk + s
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
20
Kokonaispinta-ala
30
Lisätietoja pinta-alasta
Mikäli rakennus/rakennukset on rakennettu ennen vuotta 1992, jolloin pinta-alan laskemisen perusteet erosivat nykyisen SFS 5139-standardin mukaisista perusteista, esitteessä ilmoitetut pinta-alatiedot voivat poiketa nykystandardien mukaan lasketuista pinta-aloista oleellisesti.
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 89 500 €arrow_downward
  • 99 000 €
Myyntihinta
  • 89 500 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 357.06 EUR/v Varaisiirtovero 4% velattomasta hinnasta, Kaupanvahvistajan kulut.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Pyöröhirsisessä mökissä on pieni puulämmitteinen sauna, jossa kiukaan ympärillä vesivaippa lämpimän veden lämmitykseen. Avarammassa takkahuoneessa on myös tilat yöpymiseen ja muuhun oleskeluun. Takkahuoneeseen yhdistyy pieni keittokomero. Mökin viereen on hieman myöhemmin rakennettu noin kymmenen neliön kevytrakenteinen vierasmaja huopakatolla. Yhteisranta 2 tila on jakamaton, mutta hallinnanjakosopimuksella mökillä on varattu (2/10 osa) oma 16m rantaviiva. Rannassa pieni laituri. Varsinainen vapaa-ajan tontti sijaitsee noin 300m saaren sisäosaan ja siellä on rakennusoikeutta kahteen sadan neliön vapaa-ajan rakennukseen Kokolahden rantakaavan mukaisesti.
Kohteen kuvaus
Myytävä kohde koostuu kahdesta osasta: Noin 3535 neliön vapaa-ajan tontista ja toisesta yhteisomistuksessa olevasta "YHTEISRANTA2"-Tilasta, jossa hallinnanjakosopimuksella on varattu 2/10 osa rantaviivasta (16m) ja 20 neliön mökin paikka (sisältää myös 10 neliön vierasmajan paikan) myytävään kokonaisuuteen.
Tehdyt remontit
2008 Ulkopuolinen osuus savupiipusta muurattu + piipunhattu; 2010 Katto uusittu (Samalla myös: vesikourut, syöksytorvet ja tikkaat); 2010 Hirsimökin hirsien pintakäsittely ulkopuolelta; 2012 Saunan kattopaneelien uusiminen; 2016 Sisäpuolisten hirsien käsittely "Paneeliässällä"; 2016 Keittiökaapistojen uusiminen; 2016 Sisäkattopaneelien ja villojen uusiminen tuvassa; 2017 Tuvan lattialle asennettu ohutpuulattia; 2017 Konsolilaituri rakennettu rantaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Mökissä on takka ja sähkölämmitys
Viemäri
oma
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi Pintamateriaali: Pyöröhirsi
Keittiön kuvaus
Keittokomeron kalusteet on uusittu 2016.
Kylpyhuoneen kuvaus
Mökkipalstalla on puusee ja pesutilat ovat saunassa.
Kattotyypin kuvaus
Harja / Peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-484-10-68
Tontin pinta-ala
3 535
Tontin nimi
Suviranta
Rasitteet
Ei rasitteita
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontilla (3535neliömetriä) kaksi kertaa 100 neliön rakennusta. Rantapalstalla 20
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Piikkiön keskusta.
Liikenneyhteydet
Föli: www.foli.fi; Linja-auto harvaluodontietä pitkin (Etäisyys mökiltä 1-2km)
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Timo Santapukki
  • Timo Santapukki

  • Myyntipäällikkö, LKV, LVV, Ins.

Huoneistoketju | Asuntoketju Kiinteistönvälitys

Huoneistoketju | Asuntoketju Kiinteistönvälitys

Turku, Raisio, Parainen, Salo, 20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.