Omakotitalo | 2h + tupakeittiö + vinttihuone

Haapamäentie 14, Heinämaa, Orimattila

Hinta

119 000 €

Koko

80

Vuosi

1900

Omakotitalo

Haapamäentie 14, Heinämaa, Orimattila

Hinta

119 000 €

Koko

80

Vuosi

1900

Unelmoitko? Tässä eurooppalainen unelma Orimattilassa. Suurin osa eurooppalaista haluaa asua omakotitalossa pienessä kyläyhteisössä lähellä kaupunkia. Se unelma toteutuu täällä. Pienessä Heinämaan kylässä lähellä Orimattilan keskustaa on nyt myynnissä alun perin v. 1900 rakennettu, 1949 laajennettu ja 2000-luvulla vanhoja materiaaleja ja työtapoja kunnioittaen saneerattu upealla puutarhatontilla sijaitseva omakotitalo. Taloa on kunnostettu vaalien alkuperäistä tunnelmaa ja rakenteita: Asuinrakennuksessa on1990 uusittu ikkunat (ei KHH ja ulkoeteisen), ja 2002 alkaen vanhaa kunnioittaen ja ns. yhteensopivia materiaaleja käyttäen saneerattu omakotitalon runkorakenteista lähtien seinien alaosia, uusittu sähköt, viemärit, vesijohdot ja modernisoitu lämmitysjärjestelmä. Voit tutustua saneerauksen selvitykseen ja kuviin kohteella. Kiinteistöllä on vehmas, suuri ja tasainen 4090 m2 tontti, millä on yksi asuinrakennus, useita talousrakennuksia, kuten 2 autotallia, jossa suuremmassa autotalleissa on kaukosäätimellä toimiva automaattiovi, työpaja ja oikea vanhan ajan puusauna. Lisäksi kiinteistöllä sijaitsee vanha varastorakennus. Jos olet koiraharrastaja, täätä löytyy myös koiralle oma aitaus. Juomavesi tulee kyläyhteisön vesiosuuskunnalta ja kiinteistöllä on oma saostuskaivo ja imeytyskenttä. Yläkerrassa on vielä erillinen vinttihuone, jota ei ole laskettu huoneistoalaan mukaan. Yläkerran muuttamiseksi asuinkäyttöön on suunnitteluasteella siten, että siitä on tehty rakennuslupapiirustukset, mutta lupaa ei ole vielä haettu. Uusi omistaja voi halutessaan viedä hanketta eteenpäin. Tontilla on paljon erilaisia hyötykasveja ja tilaa, vaikka isommallekin omalle ryytimaalle, juures- ja perunamaalle. Tontti on kokonaan aidattu. Kylän idylli on jopa kaavalla suojeltu, kaavan määräys: Kyläkeskusalue, jolla ympäristö säilytetään. Toteuta nyt eurooppalainen unelma Orimattilan kaupungissa, Heinämaan kylässä. Tätäkin kohdetta myy LKV veli Laurinsalo. Ota vain rohkeasti yhteyttä, jos haluat tulla tutustumaan tähän OK-taloon. Velin puh. 040 7011 524. Jos haluat keskustella oman asuntosi, kiinteistösi tai maatilasi myynnistä, niin muista, minulla on aina aikaa sinun hankkeellesi. Soita niin jutellaan lisää.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7744609
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + tupakeittiö + vinttihuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80
Kokonaispinta-ala
92
Lisätietoja pinta-alasta
Alakerrassa on kaksi huonetta ja tilava tupakeittiö sekä kylpyhuone, joiden yhteinen asuinpinta-ala on arviolta n. 80 m2. Kerrosala verotustietojen perusteella 92 m2, mistä asuinpinta-ala on laskelmallisesti arvioitu siten, että ulkoseiniin menee n. 10% kerrosalasta. Huom, asuinpinta-ala on siis arvio, ei tarkistusmitattu ala! Yläkerrassa on lisäksi asuttava vinttihuone, joka ei ole laskettu mukaan em. asuinpinta-alaan. Kiinteistöllä on isompi ja pieni autotalli ja varastoliiterirakennus. Isossa autotallissa on myös verstastila ja puusauna ja pesuhuone.
Rakennusvuosi
1900
Vapautuminen
01.09.2017 tai sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
  • 119 000 €
  • 129 000 €
Myyntihinta
  • 119 000 €
Neliöhinta
1 487,5 € /
Sähkölämmityskulut
2 400,00 € / vuosi
Vesi- ja jätevesimaksu
15,00 € / kk
Lisätiedot maksuista
Puhtaanapito: 300.00 Kiinteistövero: 148.70 EUR/v Varainsiirtovero
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
kerrosala n. 90m2 ja huoneistoala n. 80 m2 (arvio)
Tehdyt remontit
1990-luvulla edell. omistaja uusinut ikkunat (ei khh ja ulkoeteisen ikkunoita). 2002 alkaen laaja peruskorjaus: rungon alarakenteita (hirsiä) vaihdettu, vanha tiilitakka purettu, lattiarakenteita uusittu, seinäralenteita uusittu sisällä, sähköt, viemäri ja vesiputket uusittu, keittiö saneerattu, rakennettu moderni kylpyhuone. Tarkempi selvitys kats. erill.liite.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Ei energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmalämpöpumppu ja sähkölämmitys. Uunit muutettu sähkövastuksilla massavaraajiks
Viemäri
saostuskaivo
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi Pintamateriaali: Seinät tapetoitu
Keittiön kuvaus
Tilava tupakeittiö missä kaapistot, tiskipöytä, kaasuhella ja jääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassaa on saneerattu kylpyhuone, missä suihkukaappi, pesuallas ja WC. Laatoitettu lattia ja seinät. Osa seinää on lasitiilirakennetta.
Kattotyypin kuvaus
Tiili ja pelti, talousrakennuksissa peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
560-401-17-0
Tontin pinta-ala
4 090
Tontin nimi
Veikkola
Rasitteet
Tieoikeus, talousveden ottaminen
Kaavoitustiedot
Orimattillan kaup.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Orimattilan keskusta n. 9 km
Ajo-ohjeet
Heinämaan kylä Orimattilassa, ajo-ohjeena: tie kiinteistölle menee vanhan koulun vierestä.
Veli Laurinsalo
  • Veli Laurinsalo

  • kiinteistönvälittäjä, LKV

Open Market Suomi

Open Market Suomi

c/o Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.