Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Omakotitalo, 5h, k, s, 111,5m2 1 821 m2 | 186 000 €

Tupos, Liminka, Kalasauna 33

Kuva: 1 / 7

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa toive uudesta omasta kodista! Rauhallinen sijainti asuinalueen perällä ja tämä aurinkoinen kulmatontti rajoittuu vain yhdeltä sivultaan toiseen tonttiin. Kolmea sivua ympäröi puistoalue ja tontti on reilun kokoinen.

Kohteen toteuttaa talonrakennusammattilainen, Rakennuspalvelu T&T Oy. Rakentaja tunnetaan vakavaraisena, luotettavana ja tarkan työn jäljen tekijänä Oulun alueella jo yli 10 vuoden ajalta. Yrityksellä on korkein AAA-luottoluokitus.

Lämmitysratkaisuna toimii helppokäyttöinen ja luotettava poistoilmalämpöpumppu varaavalla lattialämmityksellä. Lisänä keskeisellä paikalla varaava muurattu takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa keittiöön sekä olohuoneeseen. Näillä lämmitysratkaisulla talon kokonaisenergian kulutuslukemat saadaan käyttäjälle todella edullisiksi! Tässä ratkaisussa on jo vakiona mahdollisuus viilentää talon sisäilmaa hallitusti kesän helteillä! Lämmitysjärjestelmässä on myös optio aurinkokierukalle, joka mahdollistaa aurinkolämpökeräimien käytön lämpimän käyttöveden tuottamisessa

Tämä ajattoman tyylikäs talo on varsinainen tilaihme. Kolme tilavaa makuuhuonetta säilytystiloineen ja avara, yhtenäinen olohuone-keittiö korotetulla sisäkatolla antavat elämiselle tilaa. Olohuoneesta on erotettu kirjastohuone, jossa voi rentoutua omassa rauhassa. Reilun kokoinen pesuhuone kahdella suihkulla ja todella tilava kodinhoitohuone, joka toimii käytännöllisesti myös arkieteisenä. Kodinhoitohuoneesta on oma uloskäynti terassille, joka kiertää taloa kahdella sivulla. Tämä pohjaratkaisu on suunniteltu palvelemaan lapsiperheen arkea parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta sisältää laadukkaat kiintokalusteet ja kodinkoneet, joiden toimittajaan ja sisältöön ostaja voi vaikuttaa. Ostaja saa valita pintamateriaalit yhdessä sisustussunnittelijan kanssa. Sisustussunnittelijan palvelut sisältyvät myös hintaan.

Hinta sisältää valmiin kodin "avaimet käteen"- periaatteella. Tälle tontille voidaan rakentaa talo myös ostajan toiveiden mukaan ja haluamallaan pohjaratkaisulla. Lämmitysmuodoksi voi valita lisähinnasta myös esim. maalämmön.

Kuvien mukainen talousrakennus, joka sisältää autotallin, autokatoksen ja varaston, voidaan rakentaa 34.000EUR lisähintaan.

Kohdetta myy

Henri Nissilä
kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
050 3401 488

AUREA KODIT OY, Oulu
Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu
08 370900

Ota yhteyttä
Kohdenumero:7641080
Sijainti: Kalasauna 33 91910, Tupos, Liminka
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:5h, k, s
Asunnon koko:5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:111,5 m2
Kokonaispinta-ala:126 m2
Rakennusvuosi:2017
Vapautuminen:Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Velaton hinta: 186 000 €
Myyntihinta: 186 000 €
Tämä kohde omaksi? Kuukausierä 646
Avaa lainalaskuri
Sauna: Asunnossa on sauna
Energialuokka: Energiatodistus on.
Asunnon kunto: Hyvä, Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Poistoilmalämpöpumppu, varaava lattialämmitys, takka.
Lämmitysjärjestelmä:
Rakennus- ja pintamateriaalit: Rakennusmateriaali: Puu Pintamateriaali: Ostaja voi valita pintamateriaalit yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa. Palvelu sisältyy hintaan.
Katto: Kattotyyppi: harjakatto
Harja/pelti
Tontin omistus: Vuokra
Vuokra: 3 278 €/vuosi
Tontin pinta-ala: 1 821 m2
Tontin vuokraaja: Limingan kunta

Ota yhteyttä

Henri Nissilä
kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
050 3401 488
AUREA KODIT OY, Oulu
Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu
08 370900
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle