Bo LKV Levi & Ylläs

Lomahuoneisto | 3 H + K + S

Tievankieppi 7 207 - VARATTU, Levi, Kittilä

Hinta

495 000 €

Koko

71,5 m²

Vuosi

2025

Ennakkomarkkinointi on alkanut! Meillä on enää vapaana kolme upeaa huoneistoa. Toimithan nopeasti mikäli haluat mukaan Levin upeimmalla paikalle nousevaan yhtiöön. Fjällen edustaa uutta ja yksilöllistä konseptia, jossa yhdistyvät hotellimaisuus ja omistusasuminen. Levi West Point -aseman välittömään läheisyyteen rakentuvassa alppitalokohteessa on ennakkomarkkinoinnissa yhteensä 13 ylellisen tason huoneistoa, jotka on suunniteltu tarjoamaan asukkailleen ja vierailleen unohtumattomia elämyksiä Lapin lumoavassa ympäristössä niin talven pakkasilla, keväthangilla, taianomaisen kesän keskellä kuin syksyn ruskasta nautiskellen. Sijaintinsa puolesta Fjällen nousee upealle paikalle Levitunturin kupeeseen, tarjoten rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Myytävät asunnot sijoittuvat luonnon keskelle, jotta asukkaat voivat nauttia ympäröivän luonnon rauhasta ja kauneudesta suoraan oman huoneistonsa ikkunoista. Aamulla voi herätä upeisiin tunturi- ja luonnonpuistomaisemiin sekä lähteä oman asunnon ovelta nauttimaan Lapin luonnosta ja aktiviteeteista. Talvella Fjällen täyttää kaikki laskettelun ystävien toiveet. Kohteesta pääsee laskemaan suoraan Levin länsirinteisiin ja nousemaan tunturia ylös West Point -hissiasemalta lähtevillä lämmitetyillä tuolihisseillä. Eikä kesäaikaankaan palveluiden sijainnit ole yhtään hullummat. Tärkeimmät kesän aktiviteetit löytyvät alle kilometrin säteellä. Ensimmäiseen kerrokseen rakentuu ravintola, yhtiön oma lounge-tila sekä 69 m2 suksivarasto osakkeenomistajien käyttöön. Alla näet ajantasaisen varaustilanteen. Teemme kaikkien varaajien kanssa kirjallisen varaussopimuksen. Mikäli olet kiinnostunut jo varatusta huoneistosta niin otathan rohkeasti yhteyttä. Joskus käy niin, että joku joutuu luopumaan paikastaan. Huoneisto 200: 75 m2 VARATTU Huoneisto 201: 71,5 m2 - VARATTU Huoneisto 202: 61,5 m2 VARATTU Huoneisto 203: 59 m2 VARATTU Huoneisto 204: 61,6 m2 VARATTU Huoneisto 205: 59 m2 - VARATTU Huoneisto 206: 75 m2 - VARATTU Huoneisto 207: 71,5 m2 - VARATTU Ylelliset kattohuoneistot tarjoavat lisää tilaa ja näkymiä kansallispuistoon: Huoneisto 300: 151 m2 - VAPAA Huoneisto 301: 59 m2 - VARATTU Huoneisto 302: 123 m2 - VARATTU Huoneisto 303: 59 m2 - VAPAA Huoneisto 304: 151 m2 - VAPAA Lisätiedot ja esittelyt: Tanja Sotka kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, partner p. 045 2744 184 tanja.sotka@bo.fi TARMO WUOLAB kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner 044 080 7630 tarmo@bo.fi https://fjallen.fi/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70081862
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 H + K + S
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
71,5 m²
Rakennusvuosi
2025
Vapautuminen
Arviolta 8/2025
Vapautuu: 31.08.2025
Varaustilanne
Varattu

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velkaosuus

297 000,00 €

Velaton hinta

495 000,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

343,00 € / kk

Pääomavastike

2 228,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 571,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Rahoitusvastikearvio on laskettu 5,0 % (sis. viitekorko + marg.) . Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen 2 228 EUR/kk. Yhtiölainan ensimmäinen lyhennys erääntyy maksettavaksi vuonna 12/2025 Maksuerätaulukko 1.erä, 25 % kaupanteon yhteydessä. 2.erä, 25 % 31.9.2024 3.erä, 25 % 31.12.2024 4.erä, 25 % kun kohde on valmis (erät 4/1 ja 4/2) Yhtiölainan laina-aika 25 vuotta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi ja Hirsi
Keittiön kuvaus
Keittiöiden ja asuinhuoneiden kalusteiden ovet ovat tammi- tai koivuviilupintaisia ovia. Kalusteiden rungot ovat melamiinipintaisia. Keittiön työtasot kavrtsia. Keittiön allas on työpöytätasoon alta kiinnitetty allas. Keittiölaitteina ovat kalusteuuni, induktioliesitaso, kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone,liesikupu sekä integroidut kylmälaitteet arkkitehtisuunnitelman ja kalustetoimittajan suunnitelman mukaisesti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilojen allastasot kvartsia. Lattia laattaa. Katot ovat leppäpaneelia
Saunan kuvaus
Löylyhuoneiden seinät ovat leppäpaneelia ja lattiat laattaa. Saunoissa kirkas karmiton lasiovi ja pilarimallinen kiuas..
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilojen kalusteet melamiinirunkoisia tammi- tai koivu-viilupintaisia ovia. Lattia laattaa. Katot ovat leppäpaneelia
Olohuoneen kuvaus
Lattiapinnat ovat yksisauvaista parkettia. Jalkalistat parketin sävyyn käsitelty puulista. Seinät ovat maalattuja.
Makuuhuoneiden kuvaus
Parvekelaatat ovat puurakenteisia. Parvekkeiden lattiapinnoitteena on terassilauta. Kattopinnoissa alaslaskettu sementtikuitulevy. Parvekepilarit puupilareita. Parvekkeen taustaseinissä maalattu hirsi ja väliseinissä hirsipaneeli. Parvekkeille asennetaan kiinteät teräspinnakaiteet. Vedenpoistojärjestelmä on parvekkeen ulkopuolella.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, bitumikermikate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Levin Fjällen
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Lounge, irtaimistovarasto
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kittilän kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Laskettelurinne 50 m, Kauppa 2km, Golf Klubi 8 km, ravintola 0 m,
Liikenneyhteydet
Ski bus-pysäkki, 400m, Lentokenttä 12 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat sijaitsevat kiinteistön piha-alueen autokatoksissa ja ulkopaikoilla. Autokatospaikat myydään erilisinä osakkeina. Korttelialueen vieraspaikat sijaitsevat korttelialueen yhteisellä piha-alueella.
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kittilä

Asuinalueena Sirkka, Kittilä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tanja Sotka

Bo LKV Levi & Ylläs

Bo LKV Levi & Ylläs

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.