Bo LKV Levi & Ylläs

Erillistalo | 3-4H + K + ulkovarasto, autokatos

Sannanrannantie I16, Äkäslompolo, Kolari

Hinta

476 775 €

Koko

79 m²

Vuosi

2025

Joikun upeista huviloista on vain yksi jäljellä. Toimithan nopeasti mikäli haluat mukaan tähän upeaan taloyhtiöön. Äkäslompolo-järven rannalle nousee upea Joiku Ski & Lake Chalets, joka saa nyt jatkoa yhtiön toisesta osasta. Ylläksen parhaalle paikalle rakennetaan vielä kahdeksan huvilaa lisää, jo aiemmin aloitetun yhdeksän lisäksi. Huvilat on suunniteltu muun muassa nautiskelijalle, retkeilijälle, liike-elämässä vaikuttavalle, etätyöskentelijälle, sijoittajalle, hiihtäjälle tai perheen ja ystävien kanssa laadukasta yhdessäoloa rakastavalle. Joikun lumous kut­suu nauttimaan ylellisestä, huolettomasta asumisesta sekä unii­kista Lapin luonnosta. Yhtiömuotoinen rakenne mahdollistaa huolettoman ja kustannustehokkaan yllä­pidon kaikkina vuodenaikoina. Kaikkiin huviloihin kuuluu oma autokatos sekä lämmin varasto, joka on täydellinen paikka säi­lyttää mm. laskettelu- ja hiihtovälineitä. Huviloiden lisäksi Joikussa on haluttu panostaa myös yhteisöl­lisyyteen ja yhteisiin hyödykkeisiin. Oman tontin rantaan sijoit­tuvassa puulämmitteisessä rantasaunassa kaikki pääsevät naut­timaan tunturi- ja järvinäkymistä. Laiturin päästä taas pääsee pulahtamaan raikkaaseen järveen, niin kesällä kuin talvellakin. Viihtyvyyttä tullaan lisäämään hankkimalla esimerkiksi yhteis­käyttöisiä maastopyöriä, joilla pääsee tutustumaan tuntureihin ympäri vuoden tai SUP-lautoja, joilla meloessa mieli todella le­pää. Tontin sydämenä rantasaunan ohella toimii moderni laavu, jonka nuotiotulen loimussa voit luoda muistoja yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Huviloiden pääsuunnittelijana toimii palkittu Arkkitehti Takkunen-toimisto, jonka toteuttamissa kohteissa tunnetusti yhdistyvät sekä toimivuus että esteettisesti kauniit ratkaisut saumattomalla tavalla. Upeaa arkkitehtuuria imartelee ajattomat pintamateriaalit, jotka on kuratoitu huolella sisustussuunnittelijan toimesta. I16 VAPAA Annan mielelläni lisätietoa: Tanja Sotka tanja.sotka@bo.fi p. 045 27 44 184

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70081352
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4H + K + ulkovarasto, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Vapautuu: 31.10.2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

190 710,00 €

Velkaosuus

286 065,00 €

Velaton hinta

476 775,00 €

Neliöhinta

6 035,13 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

213,00 € / kk

Pääomavastike

2 416,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 629,15 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Alakerran huonekorkeus 2,5 m, alas laskujen kohdalla 2,3 m. Tupakeittiössä korkeaa tilaa auki yläkertaan. Yläkerrassa vino katto, huonekorkeus vähintään 2 m. Autopaikoitus on järjestetty asuntojen yhteyteen rakennettavilla piha- ja katospaikoilla. Asuntojen yhteydessä olevilla katospaikoilla on varaus sähköautonlatauslaitteelle asunnon omasta ryhmäkeskuksesta. Vesi- ja sähkömaksut palveluntarjoajan mukaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä, aurinkopaneelit sekä takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Katossa rimapaneeli, joka sopii loistavasti keittiön kiintokalusteiden sekä lankkuparketin kanssa. Keittiön rinnalle on tuotu graniittikeramiikkaa työtasoksi sekä eteisen lattialaataksi. Kiintokalusteissa nähdään sekä ura- että tammirimavetimiä. Korkeaa tilaa halkoo arkkitehtoninen takka, joka on pinnoitettu Basebeton pinnoitteella. Seinät ja alaslasketut katot maalataan kokonaisuuden kanssa yhteensopivalla, kauniilla sävyllä. Keittiöön sekä suurimpien asuntojen kodinhoitohuoneisiin tulee altakiinnitettävät rst-altaat sekä Tapwellin krominen hana.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa lämpöä ja tunnelmaa tilaan tuo thermohaapapaneeli pystyyn asennettuna sekä leveät leijuvat thermohaapalauteet kauniilla epäsuoralla valaistuksella varusteltuna. Lattiaan ja seiniin on valittu graniittikeramiikkalaatta (lattiassa matta, seinissä kiiltävä), jolloin yhtenäinen linja jatkuu aina eteisestä kylpy- ja wc-tiloihin saumattomasti. Myös kylpyhuoneen työtasot ovat graniittikeramiikkaa ja kiintokalusteet tammiviilua läpi asunnon aina kylpytiloissa asti. Viimeisen silauksen kylpytiloihin tekee Tapwellin vesikalusteet, valkoiset altakiinnitettävät altaat sekä seinäasenteiset wc-istuimet.
Saunan kuvaus
Saunan seinät lasia sekä haapaa. Kiuas pylväsmallia.
Olohuoneen kuvaus
Seinät ja katot pääosin maalattua levypintaa, tammi mattalakattu lankkuparketti, parketin värisillä jalkalistoilla. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Tehosteena myös puupanelointia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät ja katot pääosin maalattua levypintaa, tammi mattalakattu lankkuparketti, parketin värisillä jalkalistoilla. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle.
Kattotyyppi
Harjakatto
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Ylläksen Joiku 2
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Naapuriyhtiön kanssa huolto/varasto, laavu sekä rantasauna.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
5 460 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kolarin kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Oma ranta
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kolari

Asuinalueena Äkäslompolo, Kolari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tanja Sotka

Bo LKV Levi & Ylläs

Bo LKV Levi & Ylläs

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.