Rakka Asunnot Oy

Rivitalo | 3h + kt + s

Antbackantie 3 C14, Pappilanmäki, Kirkkonummi

Hinta

279 900 €

Koko

68 m²

Vuosi

2024

NYT MYYNNISSÄ A-ENERGIALUOKAN RIVITALOKOTEJA KIRKKONUMMEN PAPPILANMÄELLÄ. VIIMEINEN 68,0M2 ASUNTO C14 NYT ETUHINTAAN 279.900EUR. RS-HINNASTON MUKAINEN HINTA 307.600EUR. Valmis malliasunto nyt nähtävillä. Arkkitehtitoimisto Arkvision suunnittelemat tehokkaat ja toimivat rivitalot rakentuvat viihtyisälle ja luonnonläheiselle Pappilanmäen alueelle. As. Oy Kirkkonummen Antbacka koostuu 29 rivitaloasunnosta. Asuntojen koot välillä 3h, kt, s 65,5m2 - 5h, kt, s 107,5m2. Osavuokratontti mikä sisältyy 3,95/m2 hoitovastikkeeseen. Jokaiselle asunnolle kuuluu lämmin varastotila C-talon kellarissa. Samassa rakennuksessa lisäksi väestönsuoja, tekninen tila, polkupyörien ja lastenrattaiden säilyty sekä kaksi erillistä autotallia. Polkupyörien säilytykseen löytyy tilaa myös polkupyöräkatoksesta kuin myös erillisestä polkupyörävarastosta. Lämmityksen hoitaa ekologinen maalämpö ja asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenototlla. Sähköautojen latausvalmius. Lisähintaan mahdollisuus 11KW lataukseen. As Oy Kirkkonummen Antbacka -palvelut ja harrastukset lähellä Pappilanmäen alue koostuu pääasiassa omakoti- ja rivitaloista. Alue on rauhallisuutensa ja palvelutarjontansa vuoksi erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Kirkkonummen keskustaan on kävellen alle kilometri ja autolla matkan ajaa noin kolmessa minuutissa. As Oy Kirkkonummen Antbacka sijaitsee Pappilanmäellä Kirkkonummen keskustan pohjoiskupeessa. Rivitalojen sijainti on loistava Kirkkonummen palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Lähin kauppa sijaitsee Antbackasta noin 650 metrin päässä ja suuremmat hypermarketitkin vain 1,3?2,1 kilometrin päässä. Jos kaipaat enemmän palveluita, Antbackasta ajaa vain noin 15 minuutissa Espoon kauppakeskus Lippulaivaan tai Iso Omenaan. Myös lähin metro sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa. Kaikki Helsingin palvelut saavutat autolla noin 30 minuutissa ja junalla noin 40 minuutissa. Bussit Helsingin, Espoon ja Vantaan suuntaan lähtevät bussipysäkiltä, joka on Antbackasta noin 300 metrin päässä. As Oy Kirkkonummen Antbacka on tuleva RS-kohde. Arvioitu valmistuminen 5/2024. Tarkista varaustilanne myynnistä. Havainnekuvat ovat suuntaa antavia kuvia eivätkä vastaa täysin todellisuutta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 11:00 - 11:40

Esittely työmaalla. Malliasunto nähtävillä. Asunnot valmistumassa. Vielä muutama asunto tarjolla.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
70055929
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kerrokset
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Rakenteilla
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

95 340,00 €

Velkaosuus

184 560,00 €

Velaton hinta

279 900,00 €

Neliöhinta

4 116,18 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

268,60 € / kk

Pääomavastike

589,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

857,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesikiertoinen lattialämmitys. Ulkopuolisen tarjoajan toimittama maalämpö.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Topi-Keittiöiden kaapistot. Koneellistettu nykyaikainen keittiö. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laatta vaihtoehtoja.
Saunan kuvaus
Kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä on lasiseinä. Sähkökiuas. Led-valolista. Seinät ja katto paneloitu. Lattia laatoitettu. Erillistalossa ikkunallinen sauna. Paritaloissa ei ikkunaa saunassa. Lisähintaan saatavana eri sävyisiä lasiseiniä. Useita laattavaihtoehtoja.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsi- tai betonikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja/pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
38 710,48 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy
27.8.2072
Lisätietoa auton säilytyksestä
34 autopaikkaa joista 26 avopaikkaa, 6 katospaikkaa ja kaksi autotallia. Kaikilla autopaikoilla on asennettuna 3,7 kW sähköauton latausmahdollisuus. Lisähintaisena muutostyönä saatavana 11 kW latauspiste.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

As Oy Kirkkonummen Antbacka

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
B10
4h+kt+s+aula
107,5 m²
122 320 €
379 900 €
Vapaa
D18
3h+kt+s
79 m²
100 040 €
299 900 €
Vapaa
E27
4h+kt+s+aula
91,5 m²
106 740 €
339 900 €
Vapaa

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja, LKV

Rakka Asunnot Oy

Rakka Asunnot Oy
Rakka Asunnot Oy

Koivuvaarankuja 2,
01640 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.