Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV - Jyväskylä Kauppakatu 22

Vapaa-ajan tontti

Puralanharjuntie, Valkola, Laukaa

Hinta

69 000 €

Koko

19 150

Vapaa-ajan tontti

Puralanharjuntie, Valkola, Laukaa

Hinta

69 000 €

Koko

19 150

Upealla sijainnilla Valkolassa Peurunkajärven rannalla, vapaa-ajan asunnon rakennuspaikka reilulla omalla n. 1,9 ha tontilla, kaksi erillistä kiinteistöä myydään yhdessä joista toinen sijaitsee niemenkärjessä! Omaa rantaviivaa n. 150 m! Tontilla on purkukuntoinen rakennus joka vaatii purkuluvan. Tähän paikkaan ei voi olla ihastumatta! Ota rohkeasti yhteyttä!

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
619312
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 69 000 €
Kohteen kuvaus
Muut lisätiedot: Tilan rannanpuoleisen rajan ja rantaviivan väliin jää (osittainen/kapea) lunastamaton vesijättömaa-alue. Vesijättö on ranta-alue, joka syntyy maan kohoamisen, vesistöjen kuivatuksen tai kuivumisen, vedenpinnan alentamisen ja vesistöjen ruoppaamisen seurauksena. Vesijättö on useimmiten rantaviivan siirtymisen seurauksena syntynyt kapea nauhamainen maakaistale rantatilan ja vesirajan välissä. Alueella on käynnissä Peurunka-Valkola yleiskaavan laatiminen. Yleiskaavaehdotus on ollut nähtävillä vuonna 2004. Kaavaehdotuksessa haetut määräala on osoitettu rakennuspaikkoina loma-asuntojen alueella (RA). Jälkiliittymismaksut: Koiviston alueella 12 500 € Vahvaniemen alueella 15 500 € Valkolan alueella 15 500 € Haapasuo-Haapala alueella 10 000 € (vain jätevesiliittymä) Liittymähinta sisältää: osuuskunnan osuusmaksun 100 € liittymismaksun vesiverkostoon 200 € liittymismaksun jätevesiverkostoon 500 € liittymän rakentamisen ja tarvikkeet 100 m:n päähän olemassa olevasta rungosta Vesiosuuskunta ei myy ainoastaan vesiliittymää tai jätevesiliittymää. Tilalla sijaitsee vanha rengaskaivo jonka kunnosta ei ole tarkempaa tietoa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
410-410-4-81, 410-410-4-117
Tontin pinta-ala
19 150
Tontin nimi
Puralanniemi, Lisä-Puralanniemi,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250,0 m2. Rakennusoikeutta rantavyöhykkeellä on rakennusjärjestyksen mukaan 5% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 250 m². Kiinteistöstä on muodostunut loma-asunnon rakennuspaikka, joten vanhan korvaaminen uudella on mahdollista, mutta se edellyttää myönteistä poikkeamispäätöstä. Vanha tarvitsee purkuluvan, mutta nämä kaksi hanketta kannattaa kytkeä yhteen (purkaminen + poikkeamislupa) = vanhan korvaaminen. Rakennusoikeutta rantavyöhykkeellä on rakennusjärjestyksen mukaan 5% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 250 m². Rantasaunan rakentaminen tien toiselle puolelle on haasteellista esim. rantarakentamisetäisyyksien vuoksi. Alue on niin kapea, ettei vaadittuja etäisyyksiä rannasta (15m) ja toiseaalta tiestä saada hevin täyttymään. Vuoden 2007 kaavaehdotuksessa ranta oli maa- ja metsätalousaluetta.”
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, purkulupa. Laukaan kunnan rakennusvalvonta: Vaihde: (014) 2675 000. Alueelle on tehty kaavaehdotus --> Ei oikeusvaikutuksia. Ehdotus saatavana välittäjältä. Lisätietoja kaavoituksesta: Laukaan kunnan rakennusvalvonta
Palvelut
Palvelut: Laukaan kylän monipuoliset palvelut n. 12 km, Peurunkaan n. 11 km ja Jyväskylään n. 40 km. Koulut: Valkolan koulu 1-6 lk n. 1 km.
Ajo-ohjeet
Laukaasta jatketaan Suolahdentietä n.2 km ja käännytään vasemmalle Vehniäntielle. Vehniäntietä ajetaan n. 2 km ja käännytään oikealle Valkolantielle jota ajetaan noin 4 km ja käännytään oikealle Puralanharjuntielle, n.100 m perille.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Peurunkajärvi
Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV - Jyväskylä Kauppakatu 22

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV - Jyväskylä Kauppakatu 22

Kauppakatu 22, 40100 Jyväskylä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.