Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV - Äänekoski

Vapaa-ajan tontti

Iitsalontie, Suopursu, Konginkangas, Äänekoski

Hinta

49 000 €

Koko

3 705

Vapaa-ajan tontti

Iitsalontie, Suopursu, Konginkangas, Äänekoski

Hinta

49 000 €

Koko

3 705

Tontti vapaa-ajan rakennuksille. Tontilta upea ja laaja näkymä aamu-auringon suuntaan Kertonselälle. Tontille rakennetaan tie kevään 2017 aikana.

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
590806
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 49 000 €
Kiinteistövero
85,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: n. 85 e / vuosi
Kohteen kuvaus
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Tontti pääosin tasainen, loivaa rinnettä. Kivikkoa rannassa, ranta syvenee nopeasti. Sekametsää. Muut lisätiedot: Elenian tarjous sähköliittymästä 6/2017: Liittymismaksu on 5171 euroa 3x25A pääsulakkeilla. Liittymismaksut ovat arvonlisäverollisia 24 %. Liittämiskohta yhtiömme sähköverkkoon on tontin raja. Maksu on alueen sähköliittymille määritelty aluehinta ja se perustuu keskimääräisiin rakentamiskustannuksiin kyseisellä alueella. Vähimmäisliittyjämäärä, jolla aluehinta voi toteutua, on 1 liittyjä. Liittymismaksuun eivät sisälly mittauskeskus, liittymiskaapeli, niiden asennus, liittymiskaapelin kytkentä mittauskeskukseen, liittymiskaapelin jatkaminen tontin rajalla eikä kaapeliojan kaivaminen ja peittäminen. Mittarin asentamisesta veloitamme voimassa olevan palveluhinnastomme mukaisen maksun. Tällä hetkellä mittalaitteen asennusmaksu on 160 euroa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
992-460-1-6
Tontin pinta-ala
3 705
Lisätietoja tontista
Tontti pääosin tasainen, loivaa rinnettä. Kivikkoa rannassa, ranta syvenee nopeasti. Sekametsää.
Tontin nimi
Suopursu, 1:6
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250,0 m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden kaksiasuntoisen loma-asunnon, erillisen saunarakennuksen sekä talousrakennuksia siten, että rakennusten yhteenlaskettu kerrosala on enintään 250 m².
Kaavoitustiedot
Rantakaava. Lisätietoja kaavoituksesta: Äänekosken kaupunki, kaavoituspalvelut
Palvelut
Palvelut: Konginkankaan keskustaan n. 10 km jossa mm. ruokakauppa. Äänekoskelle 33 km.
Ajo-ohjeet
Käänny Matilanvirrantieltä Riihilahteen, käänny myöhemmin Iitsaloon. Opasteen 113 ABCD kohdalta oikeaan, aja n. 300 m käänny mäen päältä vasemmalle keväällä 2017 valmistuvaa tietä, aja rantaan, tie kääntyy vasemmalle. Tontti on merkitty maastoon pyykit tien puolella 67 ja 42 (valk/vihreä muovipussi), rannassa 62 ja 31.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rannassa ja tontilla kivikkoa, syvenee jyrkästi rantakivikon jälkeen. Vaikka rekisterikartan mukaan rantaviiva noudattelee tilan rannan puoleista rajaa, voi tilan rajan ja rantaviivan väliin jäädä kapea lunastamaton vesijättömaa-alue. Vesijättö on ranta-aluetta, joka on muodostunut maan kohoamisesta, vesistön kuivatuksesta tai kuivumisesta, vedenpinnan alentamisesta tai vesistön ruoppauksesta. Seurauksena on rantaviivan siirtyminen, jolloin rantatilan ja vesirajan väliin syntyy kapea maakaistale Suunta: Itään avautuva ranta
  • Keitele
Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV - Äänekoski

Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV - Äänekoski

Torikatu 2, 44100 Äänekoski

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.