Omakotitalo, 4h,k,rh,aula,ph,wc,s, 140m2 10 900 m2 | 245 000 €

Kisko, Salo, Vilikkalantie 472-2

Kuva: 1 / 15

Persoonallinen ja tilava omakotitalo Hirsjärven rantamaisemissa. Tämä mielenkiintoisen näköinen talo poikkeaa kyllä massasta! Kokonaisuus mahdollistaa isommankin porukan vakituisen asumisen tai yhtä hyvin myös mahdollisuuden pelkästään vapaa-ajan viettoon. Keittiö,ruokailuhuone, olohuone ja halli sijaitsevat rakennuksen toisessa päässä ja makuuhuoneet taas toisessa päädyssä.Viherpiipertäjälle reilu "veranta" kukka istutuksille tai pienviljelyyn. Talon alakerrassa sauna, sekä harrasteluhuone, joka on ollut muinoin autotallina. Hirsinen rantasauna rak.ala 33 m2. Täältä makoisten löylyjen jälkeen on mukava ja helppo pulahtaa järveen. Rantasaunassa on "oleskeluhuone", jossa voi myös yöpyä. Lisäksi autotalli/talousrakennus rak. ala
97 m2.

Päärakennus lämpiää öljyllä. Mahdollisuus lämmittää myös puilla ja sähköllä. Lasikuitusäiliö on kätevästi rakennuksen alakerrassa. Käyttövesijohdot, sekä lämpöjohdot on uusittu pinta-asennuksena komposiittiputkesta 2017.Talousvesi keittiöön tulee kaivosta, joka on naapurin puolella. Pesuhuoneeseen ja wc tilaan tulee vesi järvestä.

Upea sijainti. Iso niemennokka ja ilmansuunta länteen. Hirsjärven rantaa n. 200m, josta osa vesijättöä. Tällaista kokonaisuutta harvoin mahdollista ostaa.

Lähimmät palvelut löytyvät Kiskon Toijasta, jonne on matkaa n. 5 km. Pääkaupunkiseudulle huristelee autolla tunnissa, kuten myös Turkuunkin.

Lisäkuvia löytyy OPKK.FI sivuilta. Pääset sinne kätevästi klikkaamalla viimeistä kuvaa, mikäli katsot kohdetta etuovi.com-palvelussa.

Kohdetta myy

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Salo
Turuntie 7, 24100 Salo
010 256 1310

Ota yhteyttä
Kohdenumero:587279
Sijainti: Vilikkalantie 472-2 25460 KISKO, Kisko, Salo
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Omakotitalo
Huoneisto­selitelmä:4h,k,rh,aula,ph,wc,s
Asunnon koko:4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:140 m2
Kokonaispinta-ala:210 m2
Kerrokset: 2
Rakennusvuosi:1969
Käyttöönottovuosi:1969
Vapautuminen:Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Myyntihinta: 245 000 €
Kiinteistövero: 364,42 €/vuosi
Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero: 364,42 €/v
Sauna: Asunnossa on sauna
Kohteen kuvaus:
Energialuokka: Ei energiatodistusta
Asunnon kunto: Tyydyttävä, Tyydyttävä, alkuperäis kunto
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Öljy. Mahdollisuus lämmittää puilla ja sähköllä. Lasikuituinen öljysäiliö rakennuksen alakerrassa. Lisäksi ei varaava takka.
Lämmitysjärjestelmä:
Rakennus- ja pintamateriaalit: Rakennusmateriaali: Puu. Pintamateriaali: Keittiö: seinät tapetti/kaakeli, vinyylilattia. Olohuone: seinät tapetti, lakattu mäntylattia. Makuuhuone 1: seinät tapetti, lakattu mäntylattia. Makuuhuone 2: seinät tapetti, lakattu mäntylattia. Makuuhuone 3: seinät tapetti, lakattu mäntylattia. Sauna: seinät paneloitu, laattalattia. Kylpyhuone: seinät kaakeli, laattalattia. Askarteluhuone: seinät maali, muovimatto. Wc: seinät maali, laattalattia. Aula: seinät tapetti, lakattu mäntylattia. Rh: seinät tapetti, lakattu mäntylattia.
Katto: Kattotyyppi: harjakatto
Harja.
Kattomateriaalit: Pelti
Kate: Konesaumattu pelti.
Keittiö: Jääkaappi, lattialiesi, liesikupu ja liesituuletin. Puuviilukaapistot, joissa kehysreuna. Ruoan laittoon ja lämmöntuojana puuhella/uuni. Keittiöön mahtuu 4 hengen pöytäryhmä. Ruokailuhuoneen puolelle sopii vaikka 10 hengen ruokailuryhmä.
Kylpyhuone: Sauna, jossa on Aito kiuas. Kylpyhuone, suihku,lattialämmitys sähköllä. Erillinen wc piirustuksista poiketen.
Säilytystilojen kuvaus Vaatehuone, kellari
Tontin omistus: Oma
Kiinteistötunnus: 734-754-4-9
Tontin pinta-ala: 10 900 m2
Tontin nimi: Näsimäki, 4:9
Rasitteet: Tieoikeus
Kaavoitustiedot: Yleiskaava, rakennuslupa. Erillispientalojen korttelialue. Rakentamistehokkuus e=0,05-0,15. Rakennuspaikan pinta-alan on oltava vähintään 3500m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa omakotitalon käyttöön liittyvän enintään 40 k-m2:n erillisen saunarakennuksen. Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki 02-7781
Rakennukset: Rantasauna rakennettu 1969, sähköistetty, saunatupa. Talousrakennus 97 m2, sähköistetty rakennettu 1978.
Palvelut: Palvelut: Lähimmät palvelut löytyvät Kiskon Toijasta, jonne on matkaa n. 5 km.Kirjasto, apteekki, kuntosali... Salon keskustan palveluihin matkaa n. 30 km. Koulut: Ala-aste n. 5 km. Muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Toijassa n. 5 km. Liikenneyhteydet: Kiskon Toijasta
Ranta: Oma ranta
Rannan tyyppi: Järvi
Vesistön nimi: Hirsjärvi
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Salo
Turuntie 7, 24100 Salo
010 256 1310
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle