Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Pohjois-Hämeen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Tontti 1

Omakotitontti

Autiontie, Rajalahti, Ruovesi

Hinta

150 000 €

Koko

4 700

Omakotitontti

Autiontie, Rajalahti, Ruovesi

Hinta

150 000 €

Koko

4 700

TULE TUTUSTUMAAN! Ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa omakotitalo Näsivesistön rannalle Ruoveden keskustan läheisyyteen. Kaksi omarantaista etelään/lounaaseen avautuvaa rinnetonttia. Tonttien määräalat ovat noin Tontti nro.3. 4.700 m2 150 000euroa, ja tontti nro 1. 5200m2 180 000euroa. Upeat näkymät Ruhalanselälle ja mainio tilaisuus veneillä Tampere-Virrat reitillä. Tieyhteys on valmiina ja kunnallistekniikka saatavilla. TULE IHASTUMAAN!

EsittelyKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
585424
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 150 000 €arrow_downward
  • 170 000 €
Kohteen kuvaus
Muut lisätiedot: Määräala, rajalinjat on merkitty maastoon ja rajapisteet määritelty koordinaatein. Määräalan pinta-alaa ei ole mitattu ja lopullinen pinta-ala vahvistetaan maanmittaustoimituksessa. Osapuolet eivät ole velvollisia suorittamaan mitään kauppahinnan hyvityksiä tai lisäsuorituksia toisilleen, mikäli määräalan todellinen pinta-ala eroaa tässä todetusta. Mikäli määräalan todetaan myöhemmin rajoittuvan ns. vesijättöön, vastaa ostaja sen lunastamisesta aiheutuvista kuluista, mikäli ostaja haluaa, että vesijättö liitetään muodostettavaan tilaan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
702-406-1-42
Tontin pinta-ala
4 700
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala Kalliorarantaa, metsämaastoa.
Tontin nimi
Autio, 1:42
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 240,0 m2. Ruoveden kunta, Mirja Tiensuu. Lomarakennuspaikalle, jonka pinta-ala on yli 5.000 m² sallitaan rakennettavaksi yksi lomarakennus kerrosalaltaan enintään 150 m², saunarakennus enintään 30 m², vierasmaja enintään 35 m² ja talousrakennus 25 m². Kokonaisrakennusoikeus on 240 kerros-m². Loma-asunto ja sauna voidaan rakentaa samaan rakennukseen, jolloin nämä kerrosalat voidaan yhdistää. Rakennuspaikalle voidaan rakentaa myös savusauna, jonka ala tulee sisältyä rakennuspaikalle sallittuun kokonaiskerrosalaan.
Kaavoitustiedot
Rantaosayleiskaava. Rantaosayleiskaava alueelle on laadittu, mutta se on vielä vahvistamaton. Lisätietoja kaavoituksesta: Ruoveden kunta, 03-486 111.
Palvelut
Palvelut: Ruoveden keskusta n.4km.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Komeat rantakalliot tonteilla 1. Suunta: Etelä, lounas
  • Ruhalanselkä, Näsijärven Tarjannevesi
Riitta Levonen
  • Riitta Levonen

  • Kiinteistönvälittäjä, LKV

Pohjois-Hämeen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Pohjois-Hämeen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Virtaintie 42, 34800 Virrat

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.