OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 5h, k, kph, s, wc

Riihitie 32, Liimattala, Äänekoski

Hinta

139 000 €

Koko

148 m²

Vuosi

1914

Viehättävä! Aivan uskomattoman ihana! Nyt ei ole ihan tavanomainen koti tarjolla! Ensimmäiset reaktiot tästä idyllisestä kohteesta joka kutsuu sinua jo pihatieltä katsomaan kun kevät sulattaa lumet ja voit nähdä kaikki nousevat perennat. Pääset upottamaan sormesi multaan, sekä toteuttamaan pihaunelmiasi! Kodikas ja kauniisti toteutettu, kuntotarkastettu asuintalo jossa on tehty todella paljon uudistuksia ja kunnostuksia vuosien varrella, remontoitu vuonna 2005. Pohjaratkaisu toimii ja huonejärjestys on hyvä. Alakerrassa on tupa ja keittiö, olohuone, makuuhuone, pesutilat, sauna ja wc. Keittiö houkuttelee kokkaamaan ja leipomaan, kaappeja ja laskutilaa on paljon ja tila on valoisa. Ruokailutilaan mahtuu kahdeksan hengen ruokapöytä tuoleineen. Olohuoneessa on kiva lukunurkaksi sopiva erkkeri. Tänne voit käpertyä nojatuoliin lukemaan tai haaveilemaan, tekemään käsitöitä, tai seurustelemaan, mitä vain. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, aula ja soma pikku parveke. Kodin sydän on vuolukivinen hella/ leivinuuni yhdistelmä, jonka lisäksi on vuodenaikasähköä käyttävä lattialämmitys. Puutarhatontti on 1,7 ha ja polttopuiden suhteen koti on omavarainen. Piha on nurmetettu ja tänne on istutettu paljon puita ja marjapensaita, mm. päärynäpuita ja viinirypälepensaita, kirsikka- omena ja luumupuita sekä paljon muuta. Varastorakennuksessa on tilaa noin 70 m2 ja lisäksi löytyy 2022 valmistunut kasvihuone ja huvimaja sekä talon yhteydessä oleva katettu terassi, jonka valokate on uusittu 2021. Ja kun ihanasta kodista on kyse, niin tähän kohteeseen kuuluu vielä hurmaava vaarinmökki. Puiden kätköistä pilkistää punainen pieni mökki ja kun avaat ulko-oven, tulet valoisalle kuistille, johon on upeasti jätetty vanhat, valkoisiksi maalatut hirret näkyviin. Seuraavaksi astut välieteisestä tupaan ja makuuhuoneeseen. Tuvassa on alkovi, joka houkuttelee päiväunille ja öisin ei täällä voi nähdä kuin ainoastaan kauniita unia. Pihapiirissä on mökin lisäksi hirsinen ulkosauna, liiteri ja puusee. Tontti on suojaisa tasainen nurmetettu ja kooltaan 5200 m2, tottakai oma. Kiinteistöön kuuluu kaksi venepaikkaa Keiteleen rannalta, tiloilla on myös osuudet Liimattalan jakokunnan yhteisiin vesialueisiin Keitele-järveen ja ympärillä on oivat maastot ulkoiluun ja marjastukseen. Pienen matkan päässä on Liimattalan ravirata, jos hevoset ovat lähellä sydäntäsi. Olisiko tässä sinun ja perheesi uusi viihtyisä ja kaunis koti? Esittelemme tätä kotia vain yksityisesittelyin, joten varaa oma esittelysi välittäjältä! Tervetuloa uuteen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575172
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
148 m²
Kokonaispinta-ala
148 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1914
Käyttöönottovuosi
1914
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

139 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

512,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: n. 18400 kWh/v. Tiemaksut: n. 400 €/v. Kiinteistövero: 512 €/2024. . Tarkasteluaikaväli 1.1.2023 - 31.12.2023.

Kokonaissähkönkulutuskustannus (290,00 euroa/kk) on vuosikäyttöarvion mukainen keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (9,95 snt/kWh) perusmaksuineen (5,90 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (päiväsiirto 4,92 ja yösiirto 2,45 snt/kWh)
perusmaksuineen (43,90 €/kk) sekä sähköveron (2,97 snt/kWh). Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla (2 henkilöä) ollut
vuosikäyttöarvion mukaan keskimäärin 18 418 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.

Tiemaksut: n. 400 €/v Kiinteistövero: 512 €/2024.

Vesiosuuskunnan lasku perusmaksu 392,32 euroa/v, Kulutus n. 55 kuutiota 295,35 euroa (2 hlö)

Sammakkokangas 1 krt kuukausi, Perusmaksu 2,87 euroa/kk, 240 litran astian tyhjennys 8,12 euroa/kerta

Nuohous 2024: 93 euroa

Kuukausikustannukset kahden hengen taloudessa noin 500 euroa/kk.
Kiinteistövero: 512 €/2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Yläkerran huoneet remontoitu 1990, leivinuuni, hella ja piippu 1994, keittiö uusittu 2005, kodinkoneet; keraaminen liesi ja tiskikone 2023,
sisätilojen uudistus 2011, jolloin seinät paneloitu, katot maalattu, yläkerran portaat uusittu, huoneita tapetoitu, Sauna remontoitu 2021 ja lauteet, kiuas ja valokiulu uusittu 2022, Wc:t (2): uusittu kaikki vesikalusteet 2022, toisessa korotettu wc-istuin ja liiketunnistimella toimivat valot, uusittu myös kuivauskaappi ja pyykkikone. Ikkunat uusittu 1995 ja 2005 osa ränneistä uusittu 2021, talo maalattu 2021 Virtasen 3:n öljyn vanhanajan maalilla (testattu saaristo-olosuhteissa).
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Siistikuntoinen
Energialuokka
  • C (2018)
  • E-luku 159, voimassa 17.11.2032 saakka.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Vuodenaikasähköä käyttävä varaava lattialämmitys, ilmalämpöpumppu asennettu 2021, varaava vuolukivileivinuuni ja hella, puiden suhteen omavarainen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia: laatta Seinät: välitilalaatoitus, maalattu. Olohuone: Lattia: laminaatti Seinät: puolipanelia/tapettia. Makuuhuone 1: Lattia: laminaatti Seinät: tapettia. Makuuhuone 2: Lattia: laminaatti Seinät: tapettia. Makuuhuone 3: Lattia: laminaatti Seinät: tapettia (yläkerta). Kylpyhuone: Lattia: akryylibetoni Seinät: laatoitettu. Wc: Lattia: laatta Seinät: puolipaneeli/maali. Työhuone: Lattia: muovi Seinät: maalatut/ tapettia (yläkerta).
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi (uusittu 2023), liesikupu, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali (kivi ja laminaattitasot).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (2 kpl), suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Pesutiloissa ja saunassa lattiat akryylibetonia
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
992-460-1-26, 992-460-1-56
Tontin pinta-ala
22 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Haarala ja Väliaho,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Käytetty rakennusoikeus koskee Haarala tilaa. Äänekosken kaupungilta saa lisätietoja koskien rakennusoikeuksia.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 2004-235. Kiinteistö on kaavoittamattomalla alueella, rakentaminen poikkeusluvalla
Lisätietoja kaavoituksesta: Äänekosken kaupunki
Rakennukset
Vuonna 2022 valmistunut kasvihuone, rakenne (60cm), mursketta ja Finnfoam-lämpöeristeet, lavakaulukset sis. 2 viinirypälepensasta. Tilava talousrakennus, sähköistetty, lautarakenteinen, peltikatto. Liiteri, iso varasto, autotalli.
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa (Sale) Konginkankaalla noin 6 km päässä, Äänekoskelle matkaa noin 18 km, posti Lintulahdessa noin 10 km päässä, Kirjasto Konginkankaalla, Terveysasema Äänekoskella. Raviradalle matkaa noin 2,5 km, alueella on hyvät ratsastuspolut. Koulut: Konginkankaalla alakoulu, Yläkoulu Suolahdessa ja lukio Äänekoskella. 4-tielle (E-75) matkaa noin 320 metriä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Äänekoski

Asuinalueena Liimattala, Äänekoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mira Kauppinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.