OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Kerrostalo | 3h + k

Kullervonpolku 22 A, Untola, Kerava

Hinta

129 000 €

Koko

75,5 m²

Vuosi

1981

Kokonaan remontoitu kaupunkikoti on muuttovalmis. Maaliskuussa 2024 kauniiksi remontoitu kaupunkikoti sopii ensiasunnoksi, pienelle perheelle tai aikuisemmalle ostajalle. Yhtenäinen laminaattilattia kestää katseen ja käytön, maalatut seinäpinnat ovat iskemättömät ja olohuoneen akustoiva tehosteseinä tuo sopivasti särmää tähän muutoin vaaleaan kotiin. Tyylikäs keittiö yhdistyy saarekkeen kautta avoimesti isoon olohuoneeseen, joka avautuu koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Kaikki kodinkoneet on uusittu remontin yhteydessä ja aikaisempi keittiön ja olohuoneen välinen seinä on saanut väistyä saarekkeen tieltä. Upea iso oleskelutila on näyttävä ja käytännöllinen! Molemmat makuuhuoneet ovat varsin hyvän kokoisia ja niihin mahtuu tarvittaessa myös työpiste. Kylpyhuone on päivitetty vastaamaan nykypäivää ja epoksi pinnoitteisen lattian alle on asennettu lattialämmitys käyttömukavuutta lisäämään. Kiinteitä kaapistoja liukuovilla on runsaasti säilytysratkaisuina niin eteisessä kuin makuuhuoneissa. Nekin kaikki on uusittu remontin yhteydessä. Hissitalon 2. kerroksen huoneisto sijaitsee sopivan kävelymatkan päässä Keravan keskusta ja uimahallista sekä Kalevan urheilupuistosta. Taloyhtiöiden piha-alueet ovat isoja eikä naapurin ikkunat ole aivan oman nenän edessä. Upeat havupuut tekevät ikkunoiden näkymistä vehreät jokaisena vuodenaikana. Ole yhteydessä Lauraan ja kysy lisätietoja: yksityisesittelyn varaat varmemmin puhelinsoitolla.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574081
Sijainti
  • Kerava Untola
  • Kullervonpolku 22 A, 04200 KERAVA
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,5 m²
Kokonaispinta-ala
75,5 m²
Kerrokset
2/8
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

117 531,85 €

Velkaosuus

11 468,15 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

1 708,61 €/m²

Vastike

Hoitovastike

324,65 € / kk

Pääomavastike

155,53 € / kk

Erityisvastike

10,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

490,18 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk, saunamaksu 12,00 €/kk, autopaikka 15,00 €/kk, yhtiön perimä TV-maksu 2,00 €/kk. Autopaikkamaksut: autopaikka lämmin 15,00 eur/kk, autopaikka sähköauton latausvalmiudella 20,00 eur/kk + autopaikan sähkömittarin kulutuslukeman mukainen veloitus taloyhtiön sen hetkisen sähköenergian kokonaisostohintaan perustuen.
Pesutupamaksu 5,00 eur/h. Väestönsuojassa olevien lisäverkkokomeroiden vuokraus 10,00 eur/kk.

Hoitovastike lasketaan käyttäen perusteena huoneistojen huoneistoalojen suhdetta. Pääomavastike määrätään huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärän suhteessa.
Rahoitusvastike koostuu seuraavista: Rahoitusvastike 1 (maalämpö ja saunat) 128, 35 €/kk. Rahoitusvastike 6 (lukostojen uusiminen) 27,18 €/kk. Yhteensä 155,53 €/kk.

Huoneistoa rasittava lainaosuus 11 468,15 €/26.3.2024 täsmäytetään taloyhtiön toimesta viimeistään lainan poismaksun yhteydessä. Lainaosuus voidaan täsmäyttää kaupanteon yhteydessä erillisellä lainaosuuslaskelmalla, jonka kustannuksista vastaa ostaja

Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään, ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Remontoitu kauttaaltaan 03/2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaattilattia, maalatut seinät, välitilamateriaali alumiinilevy. Olohuone: Laminaattilattia, maalatut seinät, tehosteseinä rimoitettu. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, maalatut seinät. Kylpyhuone: Epoksilattia, maalatut seinät, maalattu peltikatto. Eteinen: Laminaattilattia, maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin Vm 2024 UPO, erillisuuni Vm. 2024, Ströme (kiertoilma), liesitaso Vm. Ströme (induktio), liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone Vm. 2024 Whirlpool, kiinteät valaisimet. Keittiö remontoitu kauttaaltaan maaliskuussa 2024.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone remontoitu maaliskuussa 2024.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kanniston Huolto Oy / Reija Villanen puh. 044 989 2000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, elisa kiinteistökuitu 1000 MB
Taloyhtiön autopaikat

24 kpl, 1 kpl

Tehdyt remontit
2022 kuivaushuoneen ja pesulakäytävän lattiapinnoitteen uusiminen.
2022 kuivaushuoneen kondenssikuivaimen uusiminen.
2021 talon lukituksen uusiminen.
2020 maalämpöurakka.
2019 saunaosaston peruskorjaus, uusi huoltoreitti vesikatolle entisen hissikonehuoneen kautta.
2016 hissin uusiminen, huoneiston A4 rakenteissa olleiden halkeamien korjaus.
2015 Viemäreiden painehuuhtelu.
2014 kiinteistökuidun hankkiminen ja liittyminen kaapeli-TV verkkoon, VSS-laitteiden huolto.
2013 Parvekelasi-elementin vuotojen korjaustyö, rappuun asennettiin turvavalot, rappukäytävien maalaus, VSS-verkkokomeroiden rakentaminen (5kpl).
2012 taloyhtiön sammutuskaluston huolto, huoneistojen ulko-ovien palokatkotyöt, vesikaton IV-putkien ja kellarin lattioiden maalaustyöt.
2011 yhden puuikkunan uusiminen, kerhohuoneen kunnostus ja uusien kalusteiden hankinta, talopesulan seinien huoltomaalaus, kuivaustelineen ja mattojen tamppaustelineen huoltomaalaus, jätekatoksen suojapleksien hankinta ja asennus, antennikeskuksen uusiminen, pysäköintialueen autolämmityspistorasioiden kellojen uusimisia 8 kpl.
2009 pihan peruskunnostus istutuksineen, pinnoitteineen, valaistuksen uusimisineen ja aitauksineen, pysäköintialueen kunnostus uusine valaistuksineen, istutuksineen ja asfaltin korjauksineen, jätekatoksen kunnostus.
2008 Parvekkeiden kunnostus pinnoitteineen, viemäröinteineen ja lasituksineen, pääulko-oven ja kellarin ulko-oven uusiminen, puuikkunoiden ulkopuolen huoltomaalaus, puisten ulko-ovien ulkopinnan huoltomaalaus, julkisivun elementtisaumausten uusiminen, julkisivun pesu ja maalaus, vesikatteen kaatojen parantaminen ja uuden katteen asennus, korvausilmaventtiilien asennus ja parvekkeiden varustaminen pistorasialla, yhtiön vastuulla olleen kylpyhuoneen peruskorjaus.
2006 porrashuoneen alatasanteen seinien maalaus ja alakattolevyjen uusiminen.
2005 autopaikoitusalueelle ajo muutettiin tapahtuvaksi naapuriyhtiöiden paikoitusalueiden läpi.
2004 talosaunojen (2 kpl) puuverhousten ja lauteiden uusiminen, antennikeskuksen uusiminen.
2003 termostaattisten patteriventtiilien asentaminen.
2002 lämmönvaihtimen uusiminen kylpyhuoneissa.. Asunnon remontit: Koko huoneisto remontoitu maaliskuussa 2024: yhtenäinen laminaattilattia asuinhuoneissa (asennettu parketin päälle), maalatut seinät, sisäkatot ja sisäpuolen ikkunanpuitteet, olohuoneessa tehosteseinä rimoituksella. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä avattu ja tilalle saareke, jossa säilytystilaa ja usb-pistokkeet. Keittiön kodinkoneet ja kalusteet uusittu. Eteiseen ja makuuhuoneisiin asennettu liukuovikaapistot. Väliovet uusittu. Remontin yhteydessä tehty asbestikartoitus ja raportti välittäjällä.
Tulevat remontit
Suunnitellut: HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS VUOSILLE 2022 - 2026
Asunto Oy Untolanmäen hallitus hyväksynyt kokouksessa nro 5/2022.
2022, 2023 ja 2026 kylpyhuoneiden korjauksia v. 2018 kuntoarvon mukaisesti.
2023 takapihan ulko-ovien uusiminen 2 kpl, autopaikkojen paikkamerkintöjen maalaus.
2024 kiinteistön kuntoarvion uusiminen.
2024-2025 ala-aulan lattia- ja kattopinnan uusiminen.
2024-2026 ikkunoiden kunnostuksia.
2025 varautuminen talopesulan koneiden uusimiseen.
2026 yleisten tilojen väliovien uusiminen mm. talopesula, kerhohuone, kuivaushuone, parvekelasien huolto.

Vuosittain: osallistuminen asukkaiden omatoimisiin kylpyhuoneremonttien kustannuksiin remonttiohjeen mukaisesti.

Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.
Energialuokka
C (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 30.11.2031.
Tontin koko
3 532 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Keravan kaupunki rakennusvalvonta p. 09 29 491

As.Oy Untolanmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki keskustan palvelut n. 0,5 km säteellä. Koulut: 500 m. Päiväkoti: 500 m. Keravan uimala ja maauimala 350 m, urheilukentät ja metsäpolkuja kävelymatkan päässä. Keravan terveyskeskus 550 m. Liikenneyhteydet: Juna-asema 750 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.