Kerrostalo | 2h + k + kph / wc + s + vh + lasitettu parveke

Satamakatu 31 C, Satama, Turku

Hinta

245 000 €

Koko

55,5 m²

Vuosi

2019

Tyylikäs kaupunkiasunto viihtyisällä sijainnilla! Tämä upea kerrostalokaksio sijaitsee Turun linnan läheisyydessä. Asunto Oy Turun Harppuunan Puosu on valmistunut vuonna 2019. Tyylikäs keittiö kutsuu kokkailemaan ja saareke antaa mukavasti laskutilaa tarjoiluille. Tilavassa makuuhuoneessa säilytystilaa antaa liukuovikaapistot. Eteisessä vaatteet saa kätevästi sujautettua liukuovikaapistoon sekä eteisestä on käynti myös vaatehuoneeseen. Tilavassa kylpyhuoneessa hoituu pyykkihuolto kätevästi ja tunnelmallinen sauna kutsuu rentoutumaan. Asunnon huonejako on suunniteltu toimivaksi ja lasitettu parveke lisää asuinviihtyvyyttä. Asunnossa on modernit pintamateriaalit, laadukkaat kodinkoneet ja huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Asukkailla on käytössään myös yhtiön sauna, kuivaushuone, kellarikomerot ja urheiluvälinevarasto. Lisäksi asukkaalla on mahdollisuus autopaikkaan yhtiön autohallissa, jota Aimo Park hallinnoi. Harppuunakorttelin pihapiiri on viihtyisä ja se tarjoaa mukavaa aktiviteettia ulkona sijaitsevien kuntoilulaitteiden parissa ja grillikatoksessa voi valmistaa herkullisia ruokia sekä ruokaostokset hoituu kätevästi samassa korttelissa sijaitsevassa lähikauppa Salessa. Keskustan kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Hyvät julkiset liikenneyhteydet tekevät liikkumisesta vaivatonta. Aurajokirantaa pitkin on mukava lenkkeillä ja samassa yhteydessä voi poiketa suosittuihin ravintoloihin. Asunto on hyväkuntoinen ja vuokrasopimus on irtisanottu päättymään toukokuun loppuun mennessä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tähän kotiin, joka pitää sisällään kaiken tarpeellisen! Lisätiedot ja yhteydenotot: Weera Koski 044 2590 382 / weera.koski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573960
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph / wc + s + vh + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Kerrokset
1/6 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Vapautuu: 31.5.2024 / sopimuksen mukaan mennessä

Hinta

Myyntihinta

245 000,00 €

Velaton hinta

245 000,00 €

Neliöhinta

4 414,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

205,35 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

205,35 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesiennakko 20€/hlö/kk. Kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden ja maksuajan ja -tavan määrää yhtiön hallitus. Jokainen asukas tekee itse oman huoneistonsa sähkösopimuksen. Jokaiseen huoneistoon kuuluu DNA:n 25M nettiyhteys. Lisänopeudet ovat omakustanteisia. Netin saa käyttöön ottamalla yhteyttä operaattorin asiakaspalveluun. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Saunatilat varataan ja maksetaan One4all -sovelluksen kautta, jonka voi ladata sovelluskaupasta. Asukas pääsee kirjautumaan sovellukseen omalla sähköpostiosoitteellaan, mikäli asukas on tehnyt taloyhtiölle muuttoilmoituksen.

Yhtiökokouksessa 21.6.2023 päätettiin, että yhtiön lainaosuussuoritukset rahastoidaan ja pääomavastikkeet tuloutetaan.

Lähistöllä vireillä oleva kaavanmuutos mahdollistaa Linnanniemen kaupunkikehittämisen, Historian ja tulevaisuuden museon sijoittumisen ja Linnanpuiston laajentamisen Turun satamalta vapautuvalle alueelle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: parketti / maali / välitilalaatta. Olohuone: parketti / maali. Makuuhuone 1: parketti / maali. Sauna: laatta / paneeli. Kylpyhuone: laatoitettu. Eteinen: parketti / maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Saareke
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Trio Isännöinti Oy, Henri Kauhala, Puh. 02720021
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, tietoliikennejärjestelmä: Valokuituverkko, talovarasto, muut yhteiset tilat
Tehdyt remontit
Yhtiöllä ei ole valmistumisen jälkeistä korjaushistoriaa.
Tulevat remontit
Suunnitellut: 2024: Aurinkopaneelien lisäys.
Energialuokka
B (2013)
Tontin koko
1 333 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Turun Harppuunan Puosu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Sale on Harppuunakorttelissa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Satama, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.