OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Tornio

Rivitalo | 4h, k, s

Ahotie 11 A, Palosaari, Tornio

Hinta

124 500 €

Koko

102 m²

Vuosi

1976

Tervetuloa tutustumaan tähän kodikkaaseen perheasuntoon! Kolmen makuuhuoneen kodissa on tilaa isommallekin perheelle. Muutama vuosi sitten kattavasti remontoitu huoneisto on muuttovalmis. Hiljattain asennettu ilmalämpöpumppu tuo mukavasti viilennystä kesähelteillä tähän kaukolämmössä olevaan asuntoon. Kodin lasitettu terassi on erinomainen paikka rentoutumiseen sekä ajanviettoon ystävien ja perheen kanssa. Säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta ja ulkovarastosta. Asunto sijaitsee rauhallisella alueella, jossa on hyvät palvelut lapsiperheille. Lähellä on kouluja, päiväkoteja ja leikkipuistoja. Lähin ruokakauppa löytyy vain 600 metrin kävelymatkan päästä ja keskustan monipuolisiin palveluihin on matkaa vain 2,5 kilometriä. Tämä koti on täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa väljää asumista hyvältä paikalta, lähellä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja peruspalveluita!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573810
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

120 147,19 €

Velkaosuus

4 352,81 €

Velaton hinta

124 500,00 €

Neliöhinta

1 220,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

367,20 € / kk

Pääomavastike

50,18 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

417,38 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Autopaikka 10,00 €/kk. Sähkömaksu 0,20 €/kWh. Kylmä vesi 5,00 €/m³ ja lämmin vesi 8,27 €/m³. Taloyhtiö laskuttaa huoneistojen taloussähkön sekä vesikulutuksen asukkailta huoneistokohtaisten alamittareiden mukaan neljä kertaa vuodessa. Sähköstä ja vedestä perittävät korvaukset määräytyvät As Oy Ahotie 11:n vuosittaisen vahvistetun talousarvion sekä laskuttajan hinnaston mukaan.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. tiili
Pintamateriaali: Keittiö: maali, vinyylikorkki. Olohuone: maali, vinyylikorkki. Makuuhuone 1: maali/tapetti, vinyylikorkki. Makuuhuone 2: maali/tapetti, vinyylikorkki. Makuuhuone 3: maali/tapetti, vinyylikorkki. Sauna: paneeli, laatta. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: maali, vinyylikorkki. Wc: tapetti, muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuone ja sauna.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tornion Kiinteistökolmio Oy / Leila Orre, p. 040 834 0839, leila.orre@tkkoy.fi
Muuta taloyhtiöstä
Keskusantenni
Tehdyt remontit
Tasakatto harjakatoksi, painovoimainen ilmastointi muutettu koneelliseksi, ulko-ovet ja lukitus uusittu 1995. Parvekeovet uusittu 1997. Käyttövesi- ja lämpöjohtoverkoston uusinta 1998. Varastokopit uusittu 1999. Vuokratontti ostettu omaksi 2000. Ilmastointilaitteiden puhdistus ja antennin digivalmius 2005. Kaukolämpöön liittyminen 2007. Piha-alueen asfaltoinnin poisto, pihateiden ja parkkialueen maaston vaihdot, autolämmitystolppien, -koteloinnin ja -kaapeloinnin uusinta sekä Molok-jäteastiat 2008. C-talon maaston kallistusten ja salaojituksen korjaus 2011. Muiden talojen paitsi C-talo (joka on jo tehty) piharakenteiden korjaus käsittäen pääpiirteittäin salaojien ja sadevesiviemäröintien uusimisen, pihan tasauksen rakennekerroksineen ja kylmien varastojen routasuojauksen 2012. Väliaidat uusittu 2012. Uusi antennivastaanotto ja vahvistinkeskus rakennettu kaapelimodulaattorin rinnalle 2013. Huoneistojen viallisten ikkunoiden uusinta 2017. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2017. Kaikkien huoneistojen ulkoseinien ja alapohjan liittymän korjaus ja tiivistäminen 2019.. Asunnon remontit: 2022 uusittu jääkaappipakastin. Uusittu wc-istuin sekä allas ja allaskaappi kylpyhuoneeseen. Uusittu ja laajennettu etupihan laatoitus. Asennettu ilmalämpöpumppu.
2020 uusittu lattia- ja seinäpinnat (kylpyhuonetta ja wc:tä lukuun ottamatta). Uusittu kiuas ja sauna (lattialaatoitusta lukuun ottamatta). Uusittu keittiön työtasot, tiskiallas ja astianpesukone. Uusittu säleverhot. Uusittu sähkökalusteet. Asennettu liukuovet eteisen kaapistoon. Taloyhtiön toimesta korjattu/oikaistu olohuoneen ikkuna.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: vesikatteen uusiminen, pesuhuone- ja muiden märkätilaremonttien yhteydessä rakenne- ja vesieristystyöt tehtävä rak.määräysten mukaan taloyhtiön valvonnassa, palovaroittimien uusiminen.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
13 999,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tornion kaupunki

Asunto Oy Ahotie 11

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Pudas n. 600 m, uimahalli n. 1 km, jäähalli n. 1,2 km, keskustan palvelut n. 2,5 km. Koulut: Putaan koulu ja Hannulan koulu n. 1 km. Päiväkoti: Putaan vuoropäiväkoti n. 550 m ja Kallioputaan päiväkoti n. 1,1 km. Aarnintien leikkipuisto ja Viidakon Ykän puisto n. 500 m. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne n. 200 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tornio

Asuinalueena Palosaari, Tornio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarmo Suunta

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Tornio

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Tornio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.