Paritalo | 4h, k

Polkustenkatu 8 B, Palometsä, Salo

Hinta

91 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

1983

Loistavalla sijainnilla oleva paritalokoti, joka tarjoaa viihtyisää asumista pientaloalueella. Astu sisään tähän selkeällä pohjaratkaisulla varustettuun kotiin, jossa keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneesta on myös käynti aurinkoiselle etelään aukeavalle takapihalle. Täällä voit nauttia aurinkoisista hetkistä ja ulkoilusta omassa rauhassa. Tämä koti on siisti, mutta peruskuntoinen, joten pinnat kaipaavat hieman päivitystä. Yhtiössä uusittu kv-putket ja lämminvesivaraaja 2014, sekä välikattoon on asennettu lisäeristystä. Kodissa on varaava takka, mikä mahdollistaa edulliset lämmityskustannukset. Autolle katospaikka. Tämä huoneisto sijaitsee vain noin 2 kilometrin päässä Salon keskustasta, joten kaikki kaupungin palvelut ovat helposti saavutettavissa. Lähin päivittäistavarakauppa on vain noin 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä, ja päiväkoti sekä ala-aste ovat myös kohtuullisella etäisyydellä. Lisäksi pyörätie vie sinut suoraan Salon keskustaan, jonne pääset alle 10 minuutissa pyörällä. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Petri Nieminen Puh 044 770 1334 petri.nieminen@op.fi Myös muut kuusi välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573249
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Kerrokset
0/1
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

91 000,00 €

Velaton hinta

91 000,00 €

Neliöhinta

1 083,33 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Yhtiövastiketta ei peritä. Asunnon kustannukset: kiinteistövero 183,60 €/vuosi (-23), kiinteistövakuutus 244,60 €/vuosi, tontinvuokra 245,65 €/vuosi. Huoneistoilla omat sähkö- ja vesimittarit, maksetaan oman kulutuksen mukaan. Nykyisillä asukkailla on mennyt sähköä n. 10000 kWh/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rauhallinen sijainti kehäkadun varrella viihtyisällä pientaloalueella. Varainsiirtovero ostajalle 1,5 %. Taloyhtiö ei ole vielä siirtynyt sähköiseen osakehuoneistorekisteriin!
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Alkuperäisessä kunnossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. puurunko, tiiliverhoiltu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parketti. Seinät tapetti, välitila kaakeli. Olohuone: Lattia parketti. Seinät tapetti. Makuuhuone 1: Lattia muovimatto. Seinät tapetti. Makuuhuone 2: Lattia muovimatto. Seinät tapetti. Sauna: Lattia laattaa. Seinät kaakeli/paneeli. Kylpyhuone: Lattia laattaa. Seinät kaakeli. Eteinen: Lattia parketti. Seinät tapetti.. Wc: Lattia muovimatto. Seinät muovitapetti.. takkahuone: Lattia parketti. Seinät tapetti/puolipaneeli..
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä pesuhuoneessa.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistoja, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
Onni Nissinen p. 040 512 4459
Huolto
Osakkaat
Tehdyt remontit
KV-putket ja lämminvesi varaajat uusittu 8/2014, yläpohjaan asennettu selluvillaa 9/2013
Tulevat remontit
Suunnitellut: ei suuria remontteja suunnitteilla
Energialuokka
D (2018), laadittu 22.3.2024
Tontin koko
958 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki p. 02-7781
Tontin vuokraaja
Salo kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2032

Asunto Oy Polkustenkatu 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Salon keskustan palveluihin matkaa noin 2 km. Lähin päivittäistavarakauppa noin 1,5 km kävelymatkan etäisyydellä. Vierestä pyörätie suoraan Salon keskustaan, minne alle 10 min pyörällä. Koulut: Ala-aste Salon keskusta tai Tupurin ala-aste, muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Palometsän päiväkoti noin 800 m. Rauhallinen sijainti viihtyisällä pientaloalueella. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Palometsä, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.