OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

Omakotitalo | 3h, k, kph, s

Pedersåntie 144, Kårkulla, Kemiönsaari

Hinta

120 000 €

Koko

92,2 / 120,2 m²

Vuosi

1920

Hyvällä sijainnilla mahdollisuuksien kiinteistö! Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään puurakennukseen. Tämä talo sijaitsee rauhallisella maaseudulla omalla 0,4 hehtaarin tontilla, tarjoten lukemattomia mahdollisuuksia. Kutsuva ympäristö ja luonnonläheinen sijainti luovat täydellisen pohjan luovien projektien toteuttamiselle. Tämä kiinteistö sijaitsee Pedersåssa, noin 3 km päässä Kemiön palveluista. Hyvä yhteys kouluihin kuin bussi kulkee kiinteistön ohitse. Helsingistä tänne ajaa alle pari tuntia, Turusta tunnin vähemmän. Väl belägen fastighet med möjligheter! Välkommen att utforska denna charmiga träbyggnad. Detta hus ligger på lugn landsbygd på en egen tomt på 0,4 hektar och erbjuder otaliga möjligheter. Den inbjudande miljön och det naturliga läget skapar den perfekta grunden för att genomföra kreativa projekt. Denna fastighet ligger i Pederså, ca 3 km från Kimitos centrum såsom skola och dagis. Bra anslutning till skolor då bussen passerar fastigheten. Det tar mindre än två timmar att köra hit från Helsingfors, en timme mindre från Åbo. Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi! Be om mer information och boka din visning! Cilla Hulden puh/tel 0503386875, cilla.hulden@op.fi OP Koti tuntee Kemiönsaaren! OP Hem känner Kimitoön!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573115
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92,2 m²
Kokonaispinta-ala
120,2 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1920
Käyttöönottovuosi
1920
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

120 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

133,11 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: Öljyn noin 1400L/vuosi nykyisellä omistajalla.. Sähkö: 9000 kWh/v 9000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 462,02 €/vuosi (2023). Kiinteistövero: 133,11€/vuosi (2024). . Kokonaissähkönkulutus perustuu Vattenfallin sähkönkulutus laskelmiin ja noin 9000kWh/vuosi. Vuotuinen sähkönkulutus on laskettu 2 henkilöä. Sähkökustannus vuodessa olisi silloin noin 1350,00€ sisältäen sähköenergiamaksut (keskihinta 15 c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Öljykulutus on nykyisellä omistajalla ollut noin 1400L/vuosi jonka kustannus on ollut noin 2800 €, hinta riippuu paljon öljyn hinnasta.
Kiinteistövero: 133,11€/vuosi (2024)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2016 kylpyhuone ja sauna uusittu.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Välttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Öljysäiliö ei ole tarkistettu jolloin ei löydy tarkastuspöytäkirjaa. Kellarissa ilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Rakennuksen ulko-seinärunko on hirttä ja puurankaa ja ulkoverhouksena on laudoitusta.
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia: vinyyli. Seinät: tapetti. Olohuone: Lattia: vinyyli. Seinät: tapetti. Makuuhuone 1: Lattia: vinyyli. Seinät: tapetti. Makuuhuone 2: Lattia: vinyyli. Seinät: tapetti. Sauna: Lattia: kaakeli. Seinät: puu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät: kaakeli. Eteinen: Lattia: vinyyli. Seinät: tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
322-433-1-47
Tontin pinta-ala
4 675 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Solbacka,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusjärjestyksen mukaan.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 24.7.1973 laajennus. Kemiön keskustan osayleiskaava, kyläalue. Merkinnällä osoitetaan kyläasutuksen sekä sen tarvitsemien palvelu- ja työtilojen alueet. Alue on tarkoitettu kylämäisen rakentamisen alueeksi, jolle saa rakentaa kyläyhteisöjen toimintaa tukevia yleisiä rakennuksia. Alueelle voidaan sijoittaa tarvittaessa myös sellaisia työ- ja liiketiloja joiden käytöstä ei aiheudu lähiympäristöön asumisviihtyvyyttä heikentävää häiriötä, kuten melua tärinää, ilman pilaantumista tai raskasta liikennettä. Uudisrakentaminen on sovitettava huolellisesti maisemaan ja kyläkuvaan. Tiiviisti rakennetuilla alueilla tulee rakennustavan noudattaa ensisijaisesti jo olemassa olevien rakennusten rakennustapaa. Alue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja. Alueella on arvokasta rakennuskantaa ja/tai ympäristöarvoja, joita tulee vaalia. Alueen vanhan rakennuskannan säilymistä ja uudiskäyttöä tulee edistää. Täydennysrakentaminen on sovitettava alueen rakennetun ympäristön mittakaavaan ja rakennustapaan. Kohteella ei ole johtokartta.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kemiönsaaren kunta
Rakennukset
Autotalli ja liiteri rakennettu 1980. Rakennusvalvontaviranomaiselta ei ole saatavissa tietoa autotallin tai liiterin rakennusluvasta tai piirustuksista.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kemiönsaari

Asuinalueena Kårkulla, Kemiönsaari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Cilla Huldén

Myyntineuvottelija

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.