OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Virrat

Vapaa-ajan tontti

Ruokosentie, Tuuhoskylä, Ruovesi

Hinta

88 000 €

Koko

5 000

Hieno rantatontti, jolta avautuvat upeat maisemat ilta-auringon suuntaan Sotkanselkää kohti. Rinnetontti on kangaspohjainen, osin kallioinen ja tontin puusto on upeaa mäntymetsää. Rakennusoikeutta tontilla on pää-/lomarakennukselle 150 k-m², saunarakennukselle 30 k-m², vierasmajalle 35 k-m² ja talousrakennukselle 25 k-m², eli tontille saa mahtumaan näyttävänkin kokonaisuuden myös ympärivuotiseen lomailuun. Tontti sijaitsee omassa rauhassaan noin 20 kilometrin päässä Ruovedeltä ja Vilppulasta. Tampereellekin matkaa on reilusti alle 100 kilometriä. Tilaa kartat ja muut tiedot toimistoltamme ja tule tutustumaan! Videolla kohdasta 0:56 alkaa tontin tarkempi kuvaus.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573107
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

88 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tiemaksun suuruus voi vaihdella vuosittain riippuen tierakenteen kunnossapidosta. Tiemaksu on ollut Ruokosentiellä mökkiläisille 20,00 euroa/ vuosi. Kiinteistövero ja tiemaksu määräytyvät lohkomisen jälkeen.

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostaja vastaa varainsiirtoverosta 3 %, lainhuudatuskuluista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta 128,00 euroa.

Sähköliittymän hinta kohteelle on noin 3153 euroa Elenia Oyj:n verkkosivuston mukaan. Energiayhtiöltä ei ole varmistettu hintaa. Liittymismaksuun eivät sisälly pääkeskus, liittymiskaapeli, niiden asennus, liittymiskaapelin kytkentä keskukseen, tarvittaessa liittymiskaapelin jatkaminen liittämiskohdassa eikä kaapeliojan kaivaminen ja peittäminen tontilla. Liittyjän oma sähköurakoitsija vastaa liittymätilauksen ja - rakentamisen jälkeen tontin osuuden sähkötöistä sekä mittarin asennuksen ja sähköjen kytkennän tilaamisesta Elenialta. Alueella on myös valokuitu.

Määräala saa osuuden yhteiseen vesialueeseen 702-425-876-5.

Tontin alueellinen ulottuvuus, rantaviivan pituus sekä tontin pinta-ala määritetään maanmittaustoimituksessa (toimitusinsinööri sijoittaa tontin kaavakartan mukaisesti). Kaupan osapuolet eivät ole velvollisia maksamaan mitään kauppahinnnan lisäsuorituksia tai hyvityksiä, mikäli tontin pinta-alan todetaan eroavan markkinointimateriaalissa mainitusta pinta-alasta.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
702-425-29-70
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Tontti on loivaa rinnettä ja ns. mäntykangasmaastoa. Osin tontilla on myös kalliota. Puusto on varsin isoa, joten taimikonraivaukseen ei tarvitse varautua. Aluskasvillisuus on varvikkoa. HUOM! Kaavassa ei tällä kohdin ole muita rakennuspaikkoja.
Tontin nimi
Karima,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 240 m². Lomarakennuspaikalla sallitaan rakennettavaksi yksi lomarakennus kerrosalaltaan enintään 150 m², saunarakennus enintään 30 m², vierasmaja enintään 35 m² ja talousrakennus 25 m². Kokonaisrakennusoikeus on 240 k-m². Uuden ja / tai lohottavan rakennuspaikan rannan suuntainen suora raja tulee olla vähintään 50 metriä ja enintään 70 metriä. Rakennuspaikalle voidaan rakentaa myös savusauna, jonka ala tulee sisältyä rakennuspaikalle sallittuun kokonaiskerrosalaan. Em. pinta-alarajoitusten estämättä saadaan nykyistä rakennuskantaa korjata ja ylläpitää.
Kaavoitustiedot
Rantaosayleiskaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Ruoveden kunta, 0447871346
Palvelut
Palvelut: Ruovedelle ja Vilppulaan noin 20 kilometriä. Tampereelle noin 90 kilometriä.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Loivasti syvenevä ranta, josta veneily-yhteys Virroille, Ruovedelle ja aina Tampereelle saakka. Rantaviivan pituus määritellään lohkomistoimituksessa, kaavamääräyksissä on edellytys 50-70 metriä. Suunta: Lounas, länsi ja luode eli paras ilmansuunta.
  • Tarjannevesi.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ruovesi

Asuinalueena Tuuhoskylä, Ruovesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jussi Mäkitalo

Toimitusjohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Virrat

OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Virrat

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.