Omakotitalo | 4h, k, rt, kph, erill. wc

Kivenkatu 8, Kuhala, Forssa

Hinta

155 000 €

Koko

92 m²

Vuosi

1942

Tervetuloa tutustumaan upeaan omakotitaloon Forssan Kuhalassa! Tämä koti mahdollistaa viihtyisän asumisen loistavalla sijainnilla. Talo on kahdessa kerroksessa, jonka yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta, kylpyhuone sekä pieni vaatehuone. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat asunnon keittiö sekä yhtenäinen olohuone sekä ruokailutila. Tässä tilassa on myös tuo varaava takka, jolla talven pakkasilla saa avustusta lämmitykseen. Asunto on hyvin varusteltu ja sen tilat jakautuvat toimivasti eri käyttötarkoituksiin. Eteisaulassa rappusten alta pääsee vielä mukavan kokoiseen kellaritilaan, jonka käyttötarkoituksen voi kukin muokata omanlaisekseen. Ulkorakennuksessa on autotalli, varastotilaa sekä sauna suihkunurkkauksella. Ulkosaunan löylyjen jälkeen pääsee vilvoittelemaan talon tilavalle terassille ja nauttimaan kesäilloista isommallakin porukalla. Tämä talo on hyvin huollettu vuosien varrella, Ikkunat, ovet, katto sekä julkisivun saneeraukset ensimmäisenä mainittakoon. Talossa on myös panostettu talon tunnelmaan ja pintaremonttia on tehty laajalti sisäpinnoille. Keittiö remontoitu 2004, myös ulkorakennuksen sauna on saneerattu 2003. Lauteet ovatkin vielä tuoreemmat sillä ne on vaihdettu 2022. Alue tarjoaa asukkailleen arjenpalvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Alueelta löytyy päiväkoteja, kouluja ja lähikauppoja. Lähellä on myös monipuolisia mahdollisuuksia urheiluun ja kulttuuriin. Ympäristö on lapsiystävällinen ja rauhallinen. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tule ihastumaan tähän upeaan kotiin ja varaa oma esittelyaikasi välittäjältä! Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
572934
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, kph, erill. wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Kokonaispinta-ala
92 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1942
Käyttöönottovuosi
1942
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

155 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

130,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Esitetyt kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.
Kiinteistövero: vuonna 2024 noin 130 euroa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
1980 -luku, yläkerta laajennus makuuhuoneet.
2002 kph yläkerta.
2003 saunan saneeraus (lauteet 2022).
2004 keittiö (kodinkoneet 2019).
2004 erillinen wc.
2007-08 ikkunat, ovet, katto , räystäs levennys, julkisivu maalaus/osittainen panelointi.
2011-2012 pintaremonttia.
2021 salaoja luodesivu.
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lisäksi puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lasikuitutapetti, muovimatto. Olohuone: tapetti, laminaatti. Makuuhuone 1: tapetti, laminaatti. Makuuhuone 2: tapetti/maali, laminaatti. Makuuhuone 3: tapetti, laminaatti. Kylpyhuone: laatta, laatta. Wc: lasikuitutapetti/laatta, laatta. Ruokailutila: tapetti, laminaatti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi keraaminen, liesituuletin hormi, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna ulkorakennuksessa, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kph ja sauna, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Uusittu 2007-2008 sekä räystäiden laajennus. Välikatosta on poistettu purut ja vaihdettu villa tilalle.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-7-172-19
Tontin pinta-ala
716 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 172:19
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Forssan kaupunki
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1981 peruskorjaus ja muutostyö, piharak. laajennus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki
Rakennukset
Piharakennus noin 44m². Rakennus pitää sisällään autotallin, varastotilaa sekä saunan. Ulkorakennuksessa on yhtenäinen rakenne neljän eri kiinteistön kanssa. Sauna pitää sisällään pukutilan, suihkunurkkauksen sekä löylytilan (lattialämmitys, puukiuas). Sauna saneerattu 2003 (lauteet uusittu 2022).
Palvelut
Palvelut: Lidl Forssa 350m. Sale Forssa 400m. K-Citymarket Forssa 750m. Prisma Forssa 1,2 km. Koulut: Akvarellinn koulu 650m. Päiväkoti: Akvarelli 650m. Forssan Tori 1,5km. Vesihelmi 350m. Forssan Sairaala 2,2 km. Liikenneyhteydet: Forssan linja-autoasema 1,5 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Kuhala, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.