Kerrostalo | 4h, k, s

Gustav Pauligin katu 8 B, Aurinkolahti, Helsinki

Hinta

415 000 €

Koko

87,5 m²

Vuosi

2004

Tyylikäs citykoti perheelle Aurinkolahden sydämessä. Tämä lämminhenkinen koti sijaitsee keskeisellä paikalla Aurinkolahden sydämessä, kävelymatkan etäisyydeltä kauppakeskukselle, metroasemalle sekä merenrannalle. Läpitalon asunnon isolta parvekkeelta avautuu näkymät ilta-aurinkoon päin Gustav Pauligin kadulle, keittiön puolelta pääsee paistamaan aamuaurinko ja näkymät ovat rauhalliselle takapihalle päin. Takapihalta kulkee turvallinen kävelymatka lähimpään kouluun Kanavan yksikköön ja lähikauppaan K-marketiin sekä lukuisiin puistoihin ja liikuntamahdollisuuksiin. Tämä lämminhenkinen koti palvelee isompaakin perhettä. Kodissa on tehty useita päivityksiä vuosien varrella: lattiamateriaali on vaihdettu korkealaatuiseen vinyylilankkuun joka on hiljainen, lämmin, pitkäikäinen ja kestää arjen kulutusta; täydellinen lapsiperhearkeen ja lemmikkien omistajille! Kylpyhuoneen kalusteita on uusittu ja vaihdettu moderniksi. Kodissa on kaksi wc:tä. Aurinkolahti on kaunis 2000-luvulla rakennettu, turvallinen asuinalue jossa kaikki tarpeellinen sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä. Aurinkolahdessa on sekä suomen- että ruotsinkielisiä päiväkoteja ja koulu, urheilukenttiä, kesäkuntosali, Uutelan kaunis ja ainutlaatuinen luonnonsuojelualue luontopolun ja kaupungin ylläpitämän laavun kera, koirapuistot, uimaranta ja sen kaunis rantabulevardi, useita leikkipuistoja. Lähellä, myös kävelymatkan etäisyydellä sijaitsee siisti kauppakeskus Columbus jossa kaikki päivittäiskaupat ja hyviä ravintoloita. Columbuksen "kyljessä" on terveyskeskus neuvolapalveluineen ja ihan vieressä Vuosaaren viihtyisä kirjasto ja Vuotalo joka tarjoaa tapahtumia. Mainitsemisen arvoinen on myös Vuosaaren uimahalli ja urheilutalo joka tarjoaa laajasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Tule ihastumaan kohteeseen paikan päälle ja kysy yksityisesittelyä: Myyntiä hoitaa: Sanni Leskinen, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV OP Koti Uusimaa 044 7399803 tai sanni.leskinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572838
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

415 000,00 €

Velaton hinta

415 000,00 €

Neliöhinta

4 742,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

455,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

455,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

28,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesivastike 30,00€/hlö/kk 1.7.2024 alkaen

Autopaikan vuokra: 36 €/kk
Autohallipaikan vuokra 54,00 €/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveke länteen päin, ilta-aurinkoon päin.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hallitukselle on myönnetty valtuudet 2024 varsinaisessa yhtiökokouksessa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella kantamaan tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä pääomavastiketta (per laina) tai jättää tarvittaessa enintään kaksi pääomavastiketta (per laina) kantamatta.

Yhtiö on osakkaana Kiinteistö Oy Helsingin Yrittitarha Pysäköinti Oy:ssä, jonka omistamassa pysäköintilaitoksessa yhtiöllä on 36 autopaikkaa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. betoni/tiili
Pintamateriaali: Keittiö: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Olohuone: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Makuuhuone 1: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Makuuhuone 2: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Makuuhuone 3: maalatut seinät, vinyylilankkulattia. Sauna: puupaneeli,kaakelilattia. Kylpyhuone: laattaseinä, kaakelilattia. Eteinen: maalattu seinä, vinyylilankkulattia. Wc: laattaseinä, kaakelilattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, lämmityskustannuksesta vastaa osakas., kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH-Isännöinti Oy/ Markku Kulomäki / asiakaspalvelu@skh.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, mahdollisuus autopaikkaan, korttelialueen yhteinen kerhohuone käytössä.
Taloyhtiön autopaikat

19 kpl, 17 kpl

Tehdyt remontit
2023: Elementtisaumausten uusinta (toteutussuunnittelu). Rakennusautomaatiojärjestelmän asennus. 2022: Märkätilojen kosteuskartoitus. 2021: Asuntopiha-aitojen huoltomaalaus. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus. Piha-alueiden varusteiden kunnostus. 2018: Saattolämmityskaapeleiden uusinta. Melissan ja Muskotin välisen elementtisauman uusinta. 2017: Elementtisaumojen tarkistus. Kiinteistön kuntotarkastus. Palovaroittimien uusinta. 2015: Auringonsuojakalvot. 2014: Kiinteistön 10-vuoden tarkastus. 2013: Maanalaisten viemäreiden ja vesijärjestelmien puhdistus ja kuvaus. 2012: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö. 2004: Muuttopäivä oli 4.10.2004.. Asunnon remontit: 14.12.2023: Asuinhuoneet- uusitaan lattian pintamateriaali.
7.12.2022 (osakas ilmoittanut): Keittiö: ovien, tasojen ja lattioiden uusiminen
7.12.2022 (osakas ilmoittanut): Kylpyhuone ja sauna: Lattia- ja seinälaatat
uusittu, kattopaneelit ja kylpyhuonekalusteet uusittu
Keittiö: Työtasot, liesituuletin, tiskialtaat ja liesi uusittu
(muutostyö suoritettu 2018 ed. is. toimiston aikaan)
7.12.2022 (osakas ilmoittanut): WC: wc-pöntön uudelleenasennus, lavuaarin ja
peilikaapin vaihto, katon maalaus. (muutostyö suoritettu 2019 ed. is. toimiston
aikaan)
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhtiökokous 1/2023 päätti, että vuoden 2024 korjaushankkeiden rahoittamiseksi taloyhtiölle nostetaan aluksi 180 000 euron luotollinen remonttitili enintään kahdeksi vuodeksi. Hankkeiden aikana erääntyvät korkokulut maketaan em. luottotilillä. Urakoiden valmistuttua muutetaan käytetty luottolimitti pääomalainaksi 12 vuoden laina-ajalla. Hallitus valtuutetaan määrittelemään lainan ensimmäinen lyhennysajankohta ja vahvistamaan osakkaiden hankeosuudet. Päätettiin myös, että vuoden 2023 korjausohjelman hankkeiden rahoittamiseksi taloyhtiölle nostetaan aluksi 65 000 euron luotollinen remonttitili enintään kahdeksi vuoeksi. Hankkeiden aikana erääntyvät korkokulut maksetaan em. luottolimitillä. Urakoiden valmistuttua muutetaan käytetty luottolimitti pääomalainaksi 10 vuoden laina-ajalla.. Suunnitellut: Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelman mukaan (Päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): 2024: Märkätilat saneerauksen toteutussuunnittelu (asunnot A6, A12, A18 ja B33) ja niiden korjaus/saneeraus. Kaukolämpökeskuksen ja patteriventtiilien uusinta sekä lämmitysverkoston perussäätö (toteutus). Elementtisaumojen uusinta (toteutus). 2025: Asuntojen poistoilmapuhaltimien uusiminen. Ulkovalaisinten uusinta. 2027: Märkätilat: kosteuskartoitus kuntoluokka 3 märkätilat A20, A22, B32 ja B47. 2028: Parvekkeiden elastisten saumausten tarkastus. 2035: Energiatodistuksen laadinta.
Energialuokka
F (2013), Todistuksen laatimispäivä: 7.1.2015. Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä: 7.1.2025.
Tontin koko
1 966 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki

As. Oy Helsingin Melissa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Aurinkolahti 200m, Kauppakeskus Columbus 700m, Terveysasema 500m, Vuosaaren urheilutalo ja uimahalli 900m, kirjasto 800m,. Koulut: Aurinkolahden peruskoulu 400m,. Päiväkoti: Useita kehuttuja päiväkoteja alueella, mm. Päiväkoti Hippaheikki, Päiväkoti Ahti, Päiväkoti Kanava, Päiväkoti Inkivääri, Päiväkoti Hanna. Aurinkolahden uimaranta ja rantabulevardi 400m, Uutelan ulkoilualue 600m, Kallahden uimaranta 1,5km. Liikenneyhteydet: Metroasema 700m. Runkolinja 560 pysäkki 300m päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Aurinkolahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanni Leskinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.