OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Savonlinna

Omakotitalo | 4h, k, tkh, psh, s, wc

Ruokojärventie 3, Anttola, Savonlinna

Hinta

48 000 €

Koko

111 / 164 m²

Vuosi

1970

Tässä kohteessa on paljon tilaa ja potentiaalia monenlaiseen käyttöön. Omakotitalon ja vanhan kaupparakennuksen yhdistelmä tarjoaa monia mahdollisuuksia esimerkiksi asumiseen ja liiketoimintaan. Liikenneyhteydet ovat hyvät, sillä tämä kohde sijaitsee lähellä 14-tietä. Remontoi tästä mieluinen kokonaisuus omaan tai yrityksesi käyttöön. Kiinnostuitko tästä kohteesta? Voimme sopia juuri sinulle sopivan esittelyajan paikan päälle. Miia Varonen miia.varonen@op.fi p. 050 323 9496

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572224
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, tkh, psh, s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
111 m²
Kokonaispinta-ala
164 m²
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

48 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

723,52 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: vajaa 20 kiintokuutiota. Sähkö: taloussähkö/lämmitys 14000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutus 25 kuutiota/vuosi. Kiinteistövero: 723,52€. .
Kiinteistövero: 723,52€

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
-
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu. Keskuslämmitys puulla (lämmityskattila kaupparakennuksessa). Lisäksi ilmalämpöpumppu. Öljysäiliön sijainti:maan alla ,Öljysäiliö tarkastettu:tyhjennetty ja tarkastettu ammattilaisen toimesta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunkoinen tiiliverhoilu.
Pintamateriaali: Keittiö: parketti/maali. Olohuone: parketti/tapetti. Makuuhuone 1: parketti/tapetti. Makuuhuone 2: parketti/tapetti. Makuuhuone 3: parketti/tapetti. Sauna: laatta/puupanelointi. Kylpyhuone: laatta/laatta. Eteinen: parketti/maali. Wc: muovimatto/tapetti. eteinen 2: muovimatto/maali. takkahuone: muovimatto/koko panelointi.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaattitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph vesikiertoinen lattialämmitys, kiinteät valaisimet. -
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
740-580-1-29
Tontin pinta-ala
2 700 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kulmala, 1:29
Rasitteet
-
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 270 m². Kiinteistö sijaitsee Anttolan osayleiskaavassa alueella joka ei ole oikeusvaikutteinen tämän kiinteistön osalta, joten P-1 alueella rakentaminen, käyttötarkoituksen muutokset yms. ovat aina suunnittelutarveratkaisun tai poikkeamisluvan varaisia.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 1969. Alue on tarkoitettu julkisia ja yksityisiä palveluja varten. Alueen pääkäyttötarkoituksen mukainen toiminta ja rakentaminen on sopeutettava alueen maisemallisiin, rakennushistoriallisiin ja kulttuurihistoriallisiin ominaispiirteisiin. Alueen kyläkuvaa ei saa turmella. Valtatien 14 eteläpuolelle osoitettu P-1-alue voidaan toteuttaa valtatien 14 - Silvolantien liittymäjärjestelyjen toteuduttua. Kiinteistö sijaitsee Anttolan osayleiskaavassa alueella joka ei ole oikeusvaikutteinen tämän kiinteistön osalta, joten P-1 alueella rakentaminen, käyttötarkoituksen muutokset yms. ovat aina suunnittelutarveratkaisun tai poikkeamisluvan varaisia.
Lisätietoja kaavoituksesta: Savonlinnan kaupunki
Rakennukset
Asuinrakennus on valmistunut 3.12.1970, liikerakennuksen laajennus on valmistunut 2.4.1971 ja asuinrakennuksen laajennus on valmistunut 5.10.1973.
Ranta
  • Suunta: -
  • -

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Savonlinna

Asuinalueena Anttola, Savonlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miia Varonen

Myyntineuvottelija KED, VuT

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Savonlinna

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Savonlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.