OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Omakotitalo | 4h, k, s

Säkkipillintie 22, Panninniemi, Siilinjärvi

Hinta

426 000 €

Koko

127 / 149 m²

Vuosi

2018

Tervetuloa upeaan omakotitaloon Siilinjärven rannalla! Tämä ainutlaatuinen koti tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa idylliseltä järvenrantakodilta. Oma rantatontti avautuu kauniille järvimaisemalle, vastarannalla siintävät ainoastaan luonnonkauniit maisemat ilman häiritseviä rakennuksia. Rauhallisella tontilla sijaitseva omakotitalo on suunniteltu huolellisesti ja yhdistää mukavuuden, tyylin ja luonnonläheisyyden ainutlaatuisella tavalla. Rannassa odottaa laituri, joka sopii suuremmallekin veneelle, ja oman uimarannan hiekkapohja kutsuu virkistäytymään vedessä. Tämä koti tarjoaa mahdollisuuden nauttia omasta rauhasta, sillä se sijaitsee tien päässä, kaukana hälinästä. Omakotitalo itsessään on kaunis ja hyvin pidetty. Yksi taso takaa vaivattoman asumisen, ja hillityt sisustussävyt luovat kodikkaan tunnelman. Olohuone-keittiötila on valoisa ja avoin, kiitos suurten ikkunoiden, jotka mahdollistavat upeat järvimaisemat. Ikkunoiden välissä sijaitseva tyylikäs takka luo lämpöä ja tunnelmaa. Korkea sisäkatto tuo avaruutta tilaan. Lämmityksenä toimii poistoilmalämpöpumppu, ja lisäksi talossa on kiertoilmatakka ja ilmalämpöpumppu. Vesikiertoinen lattialämmitys koko talossa varmistaa miellyttävän lämpötilan kaikkialla. Järvinäkymät avautuvat olohuoneesta, keittiöstä ja päämakuuhuoneesta, tarjoten ikkunoista kauniin katsauksen ympäröivään luontoon. Lisäksi talossa on iso kahden auton lämmin autotalli, jossa on vesipiste, lattiakaivo, öljynerotuskaivo ja voimavirtapistoke. Sijainti on rauhallinen, mutta silti vain 5 km päässä Siilinjärven monipuolisista palveluista. Tämä koti tarjoaa täydellisen tasapainon luonnonläheisyyden ja kaupunkimukavuuksien välillä. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä ainutlaatuisesta kodista uusi kotisi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571736
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
127 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

426 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

943,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 943 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Energialuokka
  • C (2018)
  • Autotallille on oma energiatodistus ja siinä luokka E 2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. poistoilmapumppu lisäksi kiertoilmatakka ja ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: vinyylikorkki, maali, mdf-paneeli. Olohuone: vinyylikorkki, maali, mdf. Makuuhuone 1: vinyylikorkki, maali, mdf. Makuuhuone 2: vinyylikorkki, maali, mdf. Makuuhuone 3: vinyylikorkki, maali, mdf. Kodinhoitohuone: mikrosementti, maali, mdf. Sauna: mikrosementti, paneeli, paneeli. Kylpyhuone: mikrosementti, mikrosementti, paneeli. Eteinen: vinyylikorkki, maali, mdf. Wc: mikrosementti, maali, paneeli. asehuone: laminaatti, vaneri, paneeli (metallinen palo-ovi, oma hälytysjärj.).
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin aktiivihiili (design -malli, ovh 3 000 e) Savon Loiste, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali tummanharmaat komposiitti, kodinhoitohuoneen kaappipakastin. kaikki kodinkoneet integroituja
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Harvia, etäohjaus, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, poreallas ulkoporeallas, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
749-401-13-175
Tontin pinta-ala
2 436 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Pikkulepinkäinen, 13:175
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 609 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 19.10.2017.
Lisätietoja kaavoituksesta: Siilinjärven kunta
Rakennukset
Talousrakennus: autotalli 2:lle autolle ulkorakennus 9 m2, jossa tilat roskasäiliölle, polttopuille ja pihatarvikkeille
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: länsi
  • Kevätön

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siilinjärvi

Asuinalueena Panninniemi, Siilinjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Kovalainen

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.