Omakotitalo | 4h, k, s

Kannistonkatu 1A, Viksberg, Forssa

Hinta

63 000 €

Koko

99,5 / 118 m²

Vuosi

1966

Peruskuntoinen erillistalo As Oy Kannistonkatu 20-33 asunto-osakeyhtiöstä Viksbergin pientalo alueella. Talossa on kivasti tilaa ja kolmen makuuhuoneen ansiosta sopii hyvin lapsiperheelle. Olohuone, ruokailutila ja keittiö yhtenäistä tilaa. Kylpyhuone ja sauna löytyy keittiön läheisyydestä. Talon päädyssä autotalli. Talo on asemoitu tontin etureunaan, joten takapihalla on mukavasti tilaa puuhastella puutarhahommia. Pihalta löytyy valmiiksi istutuksia ja marjapensaita. Isoihin kauppakeskuksiin matkaa reilu kilometri ja torillekin etäisyys vain parisen kiloimetriä. Koulu ja päiväkoti lähellä, linnuntietä matkaa reilu puoli kilometriä. Tervetuloa tutustumaan: Tero Rämö, tero.ramo(@)op.fi, 050 364 5126 Myös muut tiimimme välittäjät ovat käytössäsi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571376
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,5 m²
Kokonaispinta-ala
118 m²
Rakennusvuosi
1966
Käyttöönottovuosi
1966
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

63 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike 62,88 e/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: As Oy laista poiketen yhtiöjärjestyksen 15§ mukaan vastaavat osakkaat kaikista kunnosapitotöistä niilkä alueille, joiden hallintaan heidän omistamansa osakkeet oikeuttavat. Sen lisäksi, että osakkaat vastaavat osakehuoneistojen sisäosista, vastaavat osakkaat myös mm. huoneistojensa/rakennustensa rakenteista, eristeistä, piha-alueista ja piha-alueilla sijaitsevista rakennuksista ja rakennelmista sekä lämmitys-, sähkö-, tiedonsiirto-, kaasu-, vesi-, viemäri-, salaoja-, ilmanvaihto ja muista sen kaltaisista järjestelmistä, kuten myös terasseista, kuisteista ja patioista, autosuojista, varastoista, parvekkeista, niiden ulkopinnoista, julkisivuista, ikkunoista ja katteista sekä perustuksista, lukuun ottamatta talon ulkopuolisen viemäröinnin ja käyttövesiputkiston korjauskustannuksista. Käyttövesiputkistossa korjausvastuun raja on vesimittarissa siten, että vesimittarin korjauskustannukset kuuluvat taloyhtiölle.
Osakas vastaa huoneistojensa sisäosien, rakenteiden, järjestelmien ja julkisivun korjauksista, jotka vahingoittuvat kunnostus- tai muiden korjaustöiden vuoksi. Yhtiö ei tule vastaamaan mistään rakennuksiin tai niiden piha-alueille sijaitseville rakennelmille tehdyistä asennuksista tai muutostöistä.

Osakkeenomistajan ryhtyessä omaehtoiseen huoneiston kunnostustyöhön on osakas velvollinen teettämään asbestikartoituksen sekä vastaamaan kartoituksen ja mahdollisen asbestipurkutyön kustannuksista. Yhtiöjärjestyksen 16§ mukaan taloyhtiön kiinteistövakuutuksen omavastuut, ikäpoistot ja muut vahinkotapahtumasta aiheutuneet kulut kuuluvat osakkeen omistajan vastattavaksi oman osakkeen osalta.

As Oy erillistalossa on kaupan varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta.

2014: Ulkopuolisten tonttiviemärirunkojen sekä tontti sadevesiviemäreiden uudelleen rakentaminen: Viemäri ja sadevesirungot toteutettiin Kannistonkadulta jokaiselle tontille erikseen, omana haaranaan suoraan kaupungin runkoviemäreihin.

Kunnossapitoselvitys 2023-2027: Ei suunniteltuja remontteja
Energialuokka
  • E (2007)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: maalatut seinät, muovimatto. Olohuone: maalatut seinät, muovimatto. Sauna: paneli, laatta. Kylpyhuone: laatta, laatta. Wc: muovitapetti, muovimatto. Makuuhuoneet: maalatut seinät, muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-6-404-15
Tontin pinta-ala
750 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1966.
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Viksberg, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.