OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Paritalo | 3h + k + s

Korvantie 3 B, Kyrö, Pöytyä

Hinta

98 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

1999

Haluaisitko sinä ja perheesi asua rauhallisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lähellä palveluita? Tämä 75 neliöinen paritalokoti Kyrön keskustassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia maaseudun rauhasta samalla kun olet vain lyhyen ajomatkan päässä isommista kaupungeista. Myynnissä oleva vuonna 1999 rakennettu koti on täydellinen valinta perheelle tai pariskunnalle, sillä se tarjoaa runsaasti tilaa ja valoisat huoneet. Astuessasi sisään tähän kotiin huomaat sen siisteyden ja mukavan tunnelman. Kodin pohjaratkaisu on toimiva ja huoneet sijoittuvat järkevästi. Keittiö on varustettu vaaleilla kaapistoilla ja tilavassa olohuoneessa on varaava takka ja huoneesta on käynti takapihalle. Kohteessa on kaksi makuuhuonetta, jotka sijoittuvat eripuolille taloa. Olohuone ja toinen makuuhuone katsovat takapihan suuntaan, keittiö ja toinen makuuhuone etupihalle. Lattialämmitteinen kylpyhuone on tilava ja sauna sekä kylpyhuone on remontoitu vuonna 2015. Kylpyhuoneesta on käynti katetulle takapihan terassille. Lisäksi asunnosta löytyy ulkovarasto ja vaatehuone, jotka tarjoavat reilusti säilytystilaa. Autolle on katospaikka suoraan sisäänkäynnin edessä. Kyrö on rauhallinen ja viihtyisä paikka asua, josta löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Lähellä on ruokakauppa ja myös ala- ja yläkoulut sekä lukio. Lapsiperheille alue tarjoaa turvallisen ja virikkeellisen ympäristön, jossa lapset voivat leikkiä ja kasvaa. Tämä heti vapautuva kiva koti odottaa uusia asukkaita. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. Lisätiedot ja esittelyt: Pia Willberg, puh. 044 593 3104, pia.willberg@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
570798
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

98 000,00 €

Velaton hinta

98 000,00 €

Neliöhinta

1 306,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

255,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

255,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Muu asuinkustannus: Sähkön kulutus:

Kokonaissähkönkulutuskustannus noin 170,00 euroa/kk on viimeisen asutun 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut, perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on ollut (1 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 10.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Takkaa ei viimeisen vuoden aikana ole käytetty.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja mahdollisen osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siistikuntoinen
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puu ja tiili
Pintamateriaali: Keittiön lattiassa, muovimatto, seinät maalattu. Olohuoneen lattiassa parkettia, seinät tapettia. Makuuhuoneiden lattiassa muovimattoa, seinät tapettia. Makuuhuone 2: Eteisen lattiassa parkettia, seinissä maali. Wc: Lattiassa laattaa seinissä maalia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi keraaminen, induktioliesi, liesituuletin/huippuimuri, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkökiuas, seinissä paneelia ja lattiassa laattaa. Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit kph, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kph remontoitu 2015. Erillinen wc, allaskaappi ja peilikaappi. Pesukoneliitäntä pukuhuone,
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
Erkki Partanen / 040 586 2791
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiön autopaikat

4 kpl

Tehdyt remontit
Yläpohjien eristeiden lisäys, kattojen harjatiivisteiden uusinta, sadevedet ohjattu pois talojen seinustalta, ilmastokanavien huolto.
2014 savupiippujen pellitysten uusinta.
2015 as 2 ja 3 pesuhuoneiden ja saunojen vesieristysten ja lattialämmitysten uusinta.
2016 as 4 wc:n vesivahinkokorjaus, antennijärjestelmän päivitys ja as 1 pesuhuoneen ja saunan vesieristyksen ja lattialämmityksen uusinta.
2018 as 4 vesivahinkokorjaus olohuoneen parkettilattia, takka pinnoitus, varaaja, patterit, valaisimet. Wc lattia, uusi lattiakaivo, vesieritys.
2022 Talo A ulkomaalaus.
2023 Talo B ulkomaalaus.. Asunnon remontit: 2015 kph ja s vesieristykset ja lattialämmitys uusittu ja laatoitettu.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
Terassi- ja ulko-ovien vaihto.
Katon puhdistus ja pintakäsittely.
Ilmanvaihtokanavien puhdistus.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
2 500 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Pöytyän kunta

Asunto Oy Karinaisten Keskuspuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa lähellä. Koulut: lähellä, koko kouluaste myös lukio.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pöytyä

Asuinalueena Kyrö, Pöytyä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Willberg

yhteyspäällikkö, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.