OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 3h + avok + kph + s + vh + p (yj. 3h + k + s)

Urheilutie 9 F, Jokiniemi, Vantaa

Hinta

298 000 €

Koko

74,5 / 79 m²

Vuosi

2011

Tervetuloa tutustumaan upeaan luhtitalon yläkerran kolmioon Urheilutiellä! Tämä kaunis päätyasunto on muuttovalmis ja odottaa uusia asukkaita. Läpitalon huoneisto tarjoaa avaran ja valoisan pohjaratkaisun. Keittiö ja olohuone ovat nykyajan vaatimukset täyttävää yhtenäistä tilaa, joka jatkuu todella reilun kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Suojaisalla parveekkeella on tilaa grillailulle ja rentoutumiselle tai vaikkapa vilvoitteluun oman saunan löylyjen lomassa. Kahden makuuhuoneen huoneistossa on säilytystilaa reilusti, vaatehuoneen lisäksi huoneistolle kuuluu erillinen lämmin varastotila. Omalla tontilla sijaitsevassa kuuden asunnon yhtiössä on suora sähkölämmitys, tämän asunnon kohdalla miellyttävää lattialämmitystä tukee ilmalämpöpumppu, joka myös viilentää kesä helteillä. Taloyhtiössä on jokaiselle huoneistolle varattu oma autopaikkansa, jossa on mahdollisuus sähköauton hidaslautaukseen. Hoitovastike on maltillinen, yhtiön huolto- ja kunnossapitotyöt hoidetaan asukkaiden kesken. Sijainti on mitä parhain Tikkurilan kupeessa. Liikenneyhteydet ovat sujuvat, kehäradalle on n. 600m ja valtaväylille nopeat siirtymät. Lähellä sijaitsee Hiekkaharjun Golf ja urheilukenttä, kulttuuria tarjoaa Vantaan näyttämö. Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
570233
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph + s + vh + p (yj. 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Vapautuu: 1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Neliöhinta

4 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

186,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

186,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

10,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksun peruste: Täsmätään kerran vuodessa todellisen kulutuksen mukaisesti. Autopaikasta ei erillistä vastiketta, kuuluu hoitovastikkeeseen. Autopaikan lataussähkön kulutus huoneiston omaan sähkömittariin.
Sähkönkulutus 9 475 kWh/v, keskimäärin 122,75 euroa/kk. Kustannukset ovat myyjän ilmoittamat asuinkustannukset kahden hengen taloudelle.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Todella tilava lasitettu eteläparvek.
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Betoni/puu
Pintamateriaali: Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Avokeittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, erillisuuni jossa on kiertoilma, Induktioliesitaso (2022), liesituuletin -hormi, astianpesukone, kaapistot sekä työtasoilla kiinteät led valot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys, sekä kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Markus Joas hallituksen pj., markusjoas@gmail.com
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl, 10 kpl

Tehdyt remontit
2021 Ilmanvaihtohormien puhdistus
2018 Piha-aidan uudistus
2017 Ilmanvaihtohormien puhdistus
2011 Autosähköpaikan lisäys. Asunnon remontit: 2022 Ilmalämpöpumppu
2014 Led valot keittiöön
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitosuunnitelma, päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa:
- 2027 Ilmanvaihtohormien puhdistus, kust. arvio 5000 euroa
- Katon tarkastus ja huolto vuosittain
- 2027 Talon maalaus, kust. arvio 25 000 euroa
Energialuokka
C (2018), E-luku 140,  energiatodistuksen viim. voimassaolopvä 23.2.2032
Tontin koko
1 385 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki/kaavoitus

Asunto Oy Vantaan Pumpuli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähiruokakauppa K- Market Hiekkaharjun asemalla, Tikkurilassa ja Tikkurilan asemalla on kattava valikoima ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Terveysasema sijaitsee Tikkurilassa. Koulut: Alueella, myös ruotsinkieliset. Päiväkoti: Alueella useita, myös ruotsinkieliset. Lähialueella sijaitsee Hiekkaharjun Urheilukenttä sekä Hiekkaharju Golf. Liikenneyhteydet: Sujuvat liikenneyhteydet niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle. Hiekkaharjun asema 600m, josta kehäradan junat, bussit Urheilutieltä, omalla autolla valtaväylät sujuvien yhteyksien päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Jokiniemi, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.