OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | Oh + 6mh + aula + vilpola + keittiö + 2xkph + erillinen wc + khh + sauna + parveke + 2xvarasto + kahden auton katos

Sorarinne 15, Leppävesi, Laukaa

Hinta

329 000 €

Koko

199,1 m²

Vuosi

2002

Ison perheen talo, omalla tontilla Leppävedeltä! Tässä kodissa on makuuhuoneita kuusi ja olohuoneita kaksi. Alakerrasta löytyy isot eteis-/säilytystilat ja normaalia korkeampaa huonekorkeutta, tilava ja valoisa olohuone, uusittu nykyaikainen keittiö, remotoidut pesu-, sauna- ja kodinhoitotilat, erillinen wc, "vilpola" sekä kaksi makuuhuonetta. Yläkerrassa neljä isohkoa makuuhuonetta, kylpyhuone ja iso aula sekä parveke, tämä on selvästi lasten valtakunta. Talon edustalla on kahden auton katos, jossa hyvät ja isot varastotilat. Talo sijaitsee rauhallisella paikalla tien päässä olevalla tontilla ja se rajoittuu metsään kahdelta sivulta.Tiituspohjan palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä, eikä Seppälän isoille kaupoille ole kuin 10km matka. Tästä helppoa ja vaivatonta asumista seuraavalle perheelle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569637
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + 6mh + aula + vilpola + keittiö + 2xkph + erillinen wc + khh + sauna + parveke + 2xvarasto + kahden auton katos
Asuintilojen pinta-ala
199,1 m²
Kokonaispinta-ala
199,1 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2002
Käyttöönottovuosi
2002
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

899,01 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus 239 euroa/kk on vuosikäyttöarvion mukainen keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut, perusmaksun (4,50 €/kWh) ja sähkönsiirtomaksut (7,95 snt/kWh) perusmaksuineen (43,90 €/kWh), sekä sähköveron (2,79 snt/kWh).

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) ollut vuosikäyttöarvion mukaan keskimäärin 19 202,2 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 899,01 € / 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Vuosina 2001-2002 rakettu kaksikerroksinen omakotitalo ja kahden auton katos, hyvillä varastotiloilla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Hyväkuntoinen / remontoitu
Energialuokka
  • Energiatodistus on tilattu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Alakerrassa lattiat laatoitettu, seinät: maali/tapetti, katto: maalattu puupaneeli. Yläkerrassa lattiat on laminaattia, seinät: maali/tapetti, katto: maalattu puupaneeli. Vilpola: Lattia: laatta, seinät: maali/tapetti, katto: maalattu puupaneeli. Kosteat tilojen lattiat on laatoitettu, seinät: maali/tapetti/paneeli/laatta ja katot puupaneelia.
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu kokonaisuudessan vuonna 2020, jolloin uusittu myös jääkaappi ja pakastin. Keittiön varusteina: jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa: pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone, jotka on remotoitu vuonna 2021. Alakerrassa, eteisalueella on myös erillinen wc. Yläkerrassa kylpyhuone, jossa on amme.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
410-406-10-448
Tontin pinta-ala
1 310 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Sorarinne tien päässä viimeinen tontti, jossa vehreä pihapiiri ja tontti rajatuu kahdelta sivulta kunnan metsään.
Tontin nimi
Jarkkola,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 262 m². Kiinteistöllä ei ole jäljellä olevaa rakennusoikeutta. Kaavanmukaisesti kokonaisrakennusoikeus on 20% kiinteistön kaavanmukaisesta pinta-alasta 1310 m² eli yhteensä 262 m². Kiinteistöllä on käytetty rakennusoikeutta 265 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava, käyttöönottotarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Laukaan kunta
Palvelut
Palvelut: K-Market Tiitus 1,8 km, Tiitus Pizzeria 1,3 km ja K-Citymarket Jyväskylä Seppälä 9,8 km päässä. Koulut: Leppäveden Koulu (1-4lk.) 1,3 km ja Leppäveden koulu (4-6lk.) 4,3 km päässä. Päiväkoti: Ryhmäperhepäiväkoti Leppäkerttu 1,4 km, Leppäveden Päiväkoti 1,2 km ja Päiväkoti Viilinki Oy 650 metrin päässä. Leppäveden liikuntahalli 1,3 km, Päivöläntien tenniskenttä 900 metrin, Leppäveden kirjasto 800 metrin, Leppäveden Liikuntapuisto, jossa fribee golf rata. tekonurmi ja paljon muita harrastus mahdollisuuksia 450 metrin päässä. Liikenneyhteydet: Leppäveden kirjastoa vastapäätä linkkipysäkit tien molemmin puolin 800 metrin päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Laukaa

Asuinalueena Leppävesi, Laukaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kim Särkkä

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.