OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Omakotitalo | 7h + k + ph + s + wcx3

Marjamäentie 10, Hyllykallio, Seinäjoki

Hinta

179 000 €

Koko

157 / 198 m²

Vuosi

1970

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan omakotitaloon, joka sijaitsee suositulla Hyllykallion asuinalueella. Tämä avara omakotitalo tarjoaa mukavaa asumista kahdessa kerroksessa. Asunto on omalla tontilla ja sen pohjaratkaisu on suunniteltu huomioiden perheen tarpeet ja asumismukavuus. Asunnossa on 7 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna ja 3 wc:tä, joten tilaa riittää isollekin perheelle. Talossa on myös lämmin varastotila, autotalli ja autokatos kahdelle autolle, joten säilytystilaa on runsaasti. Talo lämpenee suositulla ja käyttökustannuksiltaan edullisella maalämmöllä. Saneerauksia on tehty kattavasti vuosien saatossa. Mm. kylpyhuone, keittiö ja pintaremonttia tehty 2010-luvulla. Tämä koti onkin pidetty tarkasti ja on varsin siistissä kunnossa. Kohteeseen on tehty kuntokartoitus tammikuussa 2024. Raportti saatavissa välittäjältä. Hyllykallion alue on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, jossa on monipuoliset palvelut. Liikenneyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan Seinäjokea. Lähistöltä löytyy huippusuosiossa oleva Tanelinlampi, jossa voit talvisin käydä avantosaunassa ja kesällä pulahtaa raikkaaseen lampeen. Tämä omakotitalo on täydellinen valinta sinulle, joka etsit tilavaa asumista hyvällä sijainnilla palvelujen äärellä! Lisätiedot ja esittelyt: Jukka-Pekka Pelto-Arvo / P. 050 400 9584 / jukka-pekka.pelto-arvo@op.fi Meillä kauppa käy ja asunnot vaihtavat omistajaa. OP Koti on jo 12. kerran peräkkäin Suomen luotetuin kiinteistönvälitysliike. OP Koti Etelä-Pohjanmaa, luotettavaa asuntokauppaa jo 58 vuotta, vuodesta 1966.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568803
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h + k + ph + s + wcx3
Asuintilojen pinta-ala
157 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

179 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

576,13 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 576,13 ollut vuonna 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2023: Silikonisaumat uusittu suihkutilasta, maalämpökoneen huoltotarkastus tehty. 2020: Saunan kiuas uusittu. 2017: Rännit ja kourut uusittu. Yläkerran pintaremonttia. 2014: Keittiöremontti. 2013: Olohuoneen pintaremonttia, laminaattilattiat uusittu olohuoneeseen, takkahuoneeseen ja alakerran vessaan, mdf-paneelit asennettu olohuoneeseen ja eteiseen. 2012: Pihapuitten kaataminen. 2010: Patterivesiputket vedetty pintaan, pesuhuone ja saunan lattia uusittu asianmukaisin vesieristein. 2009: Sauna uusittu, maalämpö otettu käyttöön, poraus tehty 2008/marras- joulukuussa. Autotallin seiniä maalattu. 2000: Peltikatto uusittu. 1993: Uusittu käyttövesiputkistoja 1991: Yläkerran huoneet otettu käyttöön. 1988: Tulikiven takka muurattu vanhan avotakan tilalle. 1987: Varastotila tehty tasakaton muuttamisen harjakatoksi yhteydessä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Vesikiertoiset patterit.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puurunko, tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti / lasikuitutapetti /. Olohuone: Laminaatti / tapetti+maali / mdf-paneeli. Makuuhuone 1: Parketti / tapetti / sisutuslevy. Makuuhuone 2: Parketti / tapettu / sisustuslevy. Makuuhuone 3: Parketti / maali / sisutuslevy. Sauna: Laatta / paneeli / paneeli. Kylpyhuone: Laatta / märkätilalevy / paneeli. Eteinen: Laminaatti / tapetti / mdf-paneeli. Wc: Alakerta: Muovimatto, laminaatti / tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Uusittu alkuvuodesta 2024., pakastekaappi Talossa olevat arkkupakastimet saavat jäädä., keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaattitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Uusittu 2020., kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Muutettu tasakatosta harjakatoksi v. 1987. Lopputarkastus 16.3.1993.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
743-52-4028-10
Tontin pinta-ala
934 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 233,5 m². Kaavanmukainen tehokkuusluku on 0,25, joten rakennusoikeutta on sen mukaan 233,5 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1969 + kattomuutoksen lupa 1987.. Seinäjoen kaupungin kaavoitus
Lisätietoja kaavoituksesta: Seinäjoen kaupungin kaavoitus
Palvelut
Koulut: Hyllykallion ala-aste kävellen n. 0,5 km. Päiväkoti: Matkaa n. 0,5 km. kävellen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Hyllykallio, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka-Pekka Pelto-Arvo

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.