Rivitalo | 5h, k, s

Koiravedenkatu 20 As, Litmanen, Kuopio

Hinta

249 000 €

Koko

113 m²

Vuosi

1990

Nyt myynnissä rivitaloyhtiön koti, josta on pidetty hyvää huolta vuosien varrella. Viiden huoneiston taloyhtiö on omarantaisella tontilla tarjoten sinulle luonnonläheisyyttä, kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tämä koti on kaksikerroksinen ja sen tilat on suunniteltu huolella niin toimivaan arkeen kuin juhlaankin. Alakerrassa sijaitsee kaksi makuuhuonetta ja yksi iso makuuhuone yläkerrassa. Alakerrassa keittiö, ruokailutila ja olohuone luovat yhtenäisen tilan. Olohuoneen kohdalla on korkea huonekorkeus, joka luo viihtyisän ja avaran tunnelman. Yksityiskohtia tästä kodista löytyy esimerkiksi erkkeri ruokailutilasta. Olohuoneeseen tulvii valoa monista ikkunoista, jotka tarjoavat näkymät aina Kallavedelle saakka. Kodinhoitohuoneeseen on oma sisäänkäynti takapihan pation puolelta, johon on mainio pystyttää kesäksi vaikkapa oma grillikeidas. Alakerran wc-tilassa on myös suihku ja yläkerrassa erillinen wc. Yläkerrasta löytyy tilava pesuhuone kahdella suihkulla sekä sauna, tarjoten rentouttavia hetkiä kiireisen päivän jälkeen. Vilvoittelulle löytyy yläkerrasta katettu parveke järvimaisemilla, takkahuonetta unohtamatta! Asunnolle kuuluu kylmä ulkovarasto ja lämmin häkkivarasto säilytykseen, joten tavaroille ja kausivaatteille on oma paikkansa. Taloyhtiöllä on rannassa oma rantasauna sekä grillikatos. Kesällä saa laituriin taikka rantaan veneen ja talvella pääsee luistelemaan jääkentälle, joka on taloyhtiössä toteutettuna järven jäälle. Rannasta pääsee myös kädenkäänteessä kaupungin ylläpitämään latuverkostoon. Avantoa ei tarvitse kaukaa etsiä, koska sekin on järjestetty taloyhtiön asukkaiden toimesta rantaan talvisin. Autosi pysyy suojassa omassa autotallissa, jossa on sähköauton latausjärjestelmä ja lisäksi erillinen autopaikka pihalla tuo kätevyyttä arkeen varsinkin kahden auton taloudelle. Tämä siistikuntoinen koti yhdistää harkitut yksityiskohdat ja toimivan tilankäytön tarjoten sinulle laadukkaan asumisen. Julkinen liikenne liikkuu sujuvasti ja omalla autolla taikka pyörällä pääset näppärästi minne tarvitseekaan. Eteläisen Kuopion kattavat palvelut löytyvät kaikki kivenheiton päästä. Tervetuloa tutustumaan! Justus Malinen OP Koti p.0505637925

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568598
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
113 m²
Kokonaispinta-ala
113 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

245 549,82 €

Velkaosuus

3 450,18 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

2 203,54 €/m²

Vastike

Hoitovastike

367,60 € / kk

Pääomavastike

59,69 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

427,29 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
vesimaksuennakko 14 €/hlö/kk, yhtiö laskuttaa vedentasausmaksut puolivuosittain

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Kodinhoitohuone: lattia laatoitettu ja seinät laatta/lasikuitutapetti. Sauna: Lattia laatoitettu ja seinät paneli. Kylpyhuone: laatoitettu. Eteinen: lattia laatoitettu. Wc: laatoitettu. Lattia: parketti. Seinät: tapetti / lasikuitutapetti / maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc x2, suihku x3, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, jäähdytetty kellari, ulkovarasto, huoneistokohtainen lämmin häkkivarasto., askarteluhuone/tila
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Mikko Hakulinen, 0503208241, kuopionaurinkorinne@outlook.com
Huolto
Osakkaat
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, yhteislaituri, grillikatos, venepaikat / oma ranta
Tehdyt remontit
Tehdyt peruskorjaukset ja huollot: IV-laitteiden puhdistus, julkisivujen ja aidan huoltomaalaus, roskasäiliöille katos, lämpöputkien uusiminen, lämpökeskuksen uusiminen, jäteveden pumppaamon ohjausjärjestelmän uusiminen, rantasaunan kiukaan uusiminen, takkahuoneen lattian lakkaus, laiturin käyntisillan uusiminen, hehkulamppujen vaihto led-lampuiksi. Katon pinnoitus, PTS- tarkastus ja tarkastuksen huoltokohteiden korjaukset, Ikkunapeltien osittainen uusiminen, jätekatoksen laajennus, ulkovalaisimien uusiminen, rantasaunan terassin uusiminen, laiturialueen kattaminen laudoituksella, sähkökeskuksen muutostyöt: valmius autojen sähkölatauksen toteuttamiselle autotalleihin, kaukolämpöverkon pumpun uusiminen, käyttövesilinjaston venttiilin uusiminen.. Asunnon remontit: Normaalia huolto / kunnossapitotoimintaa vuosien varrella.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Suunnitellut peruskorjaukset: laiturin ponttooniosan uusiminen, rantasaunan portaiden kunnostus, autotallin ja aitojen huoltomaalaus, rantasaunan huoltomaalaus, asuntojen 1-3 takaulko-ovien uusiminen.
Energialuokka
C (2018), Viimeinen voimassaolopäivä: 27.2.2029
Tontin koko
3 185 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kuopion kaupunki
Tontin vuokra
1 317 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kuopion kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 28.2.2039

Asunto Oy Kuopion Aurinkorinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Litmanen, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Justus Malinen

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.