OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Taulumäki

Kerrostalo | 3h, k, s, p

Kirkkotie 3 A, Vaajakoski, Jyväskylä

Hinta

142 000 €

Koko

70,5 m²

Vuosi

1999

Vaajakosken monipuolisten ja uudistuvien palvelujen äärellä, 1999 valmistuneen kerrostalon viidennen kerroksen kaunis ja lämminhenkinen kulmahuoneisto, joka odottaa nyt uusia asukkaita. Uusittussa keittiössä on mukava kokkailla ja lasitetulla parvekkeella vietät aikaa säiden salliessa. Omassa saunassa otat makoisat löylyt vaikka kuntosalitreenin jälkeen, taloyhtiön kuntosali löytyy alakerrasta! Huoneisto vapautuu nopeasti! Tässä yhtiössä koteja on harvoin myynnissa. Heti vapaa uudelle omistajalle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568338
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70,5 m²
Kokonaispinta-ala
70,5 m²
Kerrokset
Ei tiedossa
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

142 000,00 €

Velaton hinta

142 000,00 €

Neliöhinta

2 014,18 €/m²

Vastike

Hoitovastike

352,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

352,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 19.09.2023 päätettiin lämmönsiirtimen uusimisesta (toteutettu syksyllä 2023) sekä perussäädön teettämisestä ja patteriventtiilien ja termostaattien vaihdosta (toteutetaan kesä-syksy 2024).

Perussäätöurakka rahoitetaan ylimääräisiä hoitovastikkeita (3kpl) keräämällä, eräpäivät 5.1, 5.5 sekä 5.9
A 21 huoneistokohtainen kertaosuus 846,48 €
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laminaatti, seinät maali. Olohuone: Lattia laminaatti, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 2: Lattia laminaatti, seinät maali ja tapetti. Kylpyhuone: Seinät laatta, lattia muovi.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, Keittiöremontti 9-10/2021.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti Jyväskylä/ Piia Honkaluoma 0102287600
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, kerhohuone, huoneistokohtaiset varastot, kuntosali
Tehdyt remontit
Ilmanvaihtojärjestelmä: Kunnossapitokorjaus iv nuohous, ilmamäärien mittaus ja säätö, raitisilmasuodattimien vaihto 2021. Sähköjärjestelmä: Kunnossapitokorjaus huoneistokohtaisten palohälyttimien tarkastukset ja vaihdot (10v paristot) sekä
jauhesammuttimien lisäys kerroksiin 2021. Viherrakenteet: Kunnossapitokorjaus kurtturuusun (vieraslaji) poisto taloyhtiön pihaalueelta 2021. Maalaus: Kunnossapitokorjaus huvimajan maalaus 2019. Piha-alueen varustukset: Perusparannus pihakalusteiden uusiminen 2019. Yhteiset tilat: Perusparannus Kuntosali 2017. Julkisivut: Kunnossapitokorjaus elementtisaumaus 2014. Piha-alueen varustukset: Kunnossapitokorjaus pihakalusteiden ja leikkivälineiden pintakäsittely 2013. Talopesulat ja kuivaushuoneet: Kunnossapitokorjaus kuivaushuoneen lattian maalaus 2013. Yhteiset tilat: Perusparannus kerhohuone varusteltu ja lattiaan laitettu laminaatti 2012. Ilmanvaihtojärjestelmä: Kunnossapitokorjaus nuohous ja ilmamäärien mittaus ja säätö 2010.
Lämmitysjärjestelmä: Peruskorjaus Purmo Air –pattereiden suodattimet uusittu 2010. Vesi- ja viemäriputket: Kunnossapitokorjaus vesi- ja viemärikalusteiden kunnostus 2010. Maalaus: Kunnossapitokorjaus jätekatoksen huoltomaalaus 2007. Yläpohjarakenteet ja vesikatto varusteineen: Perusparannus pääoven sisäänkäynnin pergola on katettunvalokatteella 2003.
Piharakennukset, jäteastiat, aidat, tukimuurit, portaat ym: Perusparannus Huvimaja rakennettu 2001.. Asunnon remontit: Kokonaisvaltainen keittiöremontti:
Vesipiste/-pisteet ja sähköjen paikat eivät muuttuneet.
Keittiökaappien ovien vaihto, työtasojen vaihto,välitilan uusiminen, tiskipöydän kannen vaihto, hanan vaihto 2021
Tulevat remontit
Suunnitellut: Asunto Oy Jyväskylän Maalaiskunnan Kirkkotie 3 -kunnossapitotarveselvitys 2023-2027:

Perusparannus: Nykyinen lukitusjärjestelmä Abloy Exec, jonka patenttisuoja vanhentunut. Suosituksena esim. Abloy Easy jonka patentti voimassa vuoteen 2040 tai sähköiset lukitusjärjestelmät, suositeltu 2024.Piha-alueen sähköistykset: Peruskorjaus ulkovalaisimet elohopeahöyrylamppuja, joiden valmistaminen on lopetettu. Suositellaan kiinteistön numero-, ulkoseinä- ja pylväsvalaisimien uusimista nykyisille paikoilleen, tarvittaessa lisätään uusia valaisimia esim. jätekatokseen.
Valonlähteiksi valitaan energiatehokkaat ja pitkäikäiset led-valonlähteet, suositeltu 2024. Porrashuoneet: Perusparannus, valaisimien tullessa elinkaarensa päähän, esitetään porrashuoneiden valaisimien uusimista led valaisimiksi, varustettuna liiketunnistimilla, suositeltu 2024. Porrashuoneet: kunnossapitokorjaus porrashuoneiden maalaus sis.
tuulikaappi, halkeamien korjaus, suositeltu 2025. Asuntojen märkätilat: peruskorjaus ainakin osa pesuhuoneista on teknisen käyttöikänsä loppupuolella, suositeltu 2025. Sähköjärjestelmä: tutkimus/tarkastus sähkökeskuksille tulisi tehdä säännöllisesti lämpökuvaus ja tarkastus, suositeltu 2025. Piha-alueen päällysteet ja päällysrakenteet: perusparannus asfaltointi on paikoinvaurioitunut sekä sammaloitunut, tekninen käyttöikä 20v. Mikäli uusimiseen ei ryhdytä, suosituksena sammaleen poisto asfaltin pinnasta sekä halkeamien paikkakorjaus. Pihassa tehtävien töiden yhteydessä varausputket ja mahdolliset
varauskaapeloinnit sähköautojen latauspisteitä varten, suositeltu 2027. Julkisivut: tutkimus/tarkastus julkisivun ja parvekkeiden
kuntotutkimus, suositeltu 2028.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
2 961 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN MAALAISKUNNAN KIRKKOTIE 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Vaajakoski, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juha Suvanne

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Taulumäki

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Taulumäki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.