Erillistalo | 6h, k, s, th, khh, 2kph, 2wc, at lämmin

Eeronkatu 8 A, Jalkaranta, Lahti

Hinta

549 000 €

Koko

185 m²

Vuosi

1955

Tervetuloa Eeronkadulle, missä historiallinen viehätys ja moderni mukavuus sulautuvat yhteen tässä ainutlaatuisessa Asunto Oy Eeronkatu -kiinteistössä. Rakennettu alun perin vuonna 1955, tämä viehättävä taloyhtiö koki täydellisen saneerauksen vuonna 2013 ja tarjoaa nyt asukkailleen parhaan mahdollisen yhdistelmän vanhan ajan charmia ja nykyaikaista mukavuutta. Tämä kaunis kiinteistö ulottuu kolmeen tasoon, ja jokainen taso tarjoaa oman ainutlaatuisen tunnelmansa. Voit nauttia upeasta Vesijärven näköalasta ikkunoistasi ja nauttia rauhallisista ja kauniista ulkoilumaastoista, jotka ympäröivät tätä kiinteistöä. Asunnon lämmityksestä ei tarvitse huolehtia, sillä vesikiertoinen lattialämmitys pitää huoneet mukavan lämpiminä kylminäkin päivinä. Kaukolämpö varmistaa tehokkaan ja luotettavan lämmityksen ympäri vuoden. Kiinteistöllä on oma tontti hallinnanjakosopimuksella, mikä takaa asukkaille oman tilan ja autonomian ympäristöstään. Tämä tekee Asunto Oy Eeronkadusta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät yhdistelmää perinteisestä viehätyksestä ja modernista elämäntyylistä. Tervetuloa kotiin Eeronkadulle, missä voit nauttia ajattomasta eleganssista ja käytännöllisestä mukavuudesta samassa paketissa. Tämä kiinteistö on todellinen helmi, ja se odottaa, että teet siitä oman tarinasi kodin

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
567971
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, s, th, khh, 2kph, 2wc, at lämmin
Asuintilojen pinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
185 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1955
Käyttöönottovuosi
1955
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

549 000,00 €

Velaton hinta

549 000,00 €

569 000,00 €

Neliöhinta

2 967,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

324,34 € / kk

Erityisvastike

118,74 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

443,08 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vastike (3892,10 €) ja hoitokulut (1424,90 €) on ajalta 1.1-31.12.23 ( vastikkeiden suuruudet ovat molemmilla osakeryhmillä yhtä suuret).) Kulut ovat kokonaiskuluja. Asunto Oy:ssä 2 taloa (OKT). Katso tarkemmat tiedot lisätiedot -kohdasta*

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
2 avoparveketta Vesijärvi näkymin
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hoitovastikeen määrittää yhtiökokous. Hoitovastike sisältää kiinteistöveron, jätehuollon, kaapeli-tv:n ja hallintokulut. Osakkaat maksavat talokohtaisesti kaikki muut kustannuksensa. Siitä poiketen mitä asunto-osakeyhtiölaissa säädetään yhtiön ja osakkeenomistajan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista niistä korjaus- ja kunnossapitotöistä ja kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa siihen rakennukseen, jossa hänen hallitsemansa huoneisto sijaitsee. Sama vastuu koskee osakkeenomistajan hallitsemia piha-alueita ja muita tiloja. Osakkeenomistaja on muun muassa velvollinen korjaamaan rakenteisiin tulleet viat ja puutteet. Rakennuksessa A sijaitsevan teknisen tilan sekä tilassa sijaitsevien kalusteiden, laitteiden ja koneiden korjaus- ja kunnossapitovastuu kuuluu yhtiölle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: parketti, maali. Olohuone: parketti,maali. Kodinhoitohuone: laatta, maali. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta,laatta. Wc: laatta, laatta. makuuhuoneet 1-5: parketti, maali.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi Electrolux, erillisuuni Electrolux, liesitaso Electrolux, induktioliesi Electrolux, liesituuletin Electrolux, mikroaaltouuni Electrolux, astianpesukone Electrolux, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone x2, erillinen wc x2, suihku, suihkukaappi x2, peilit x3, peilikaappi, kaapit x4, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys vesikiertoinen, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. uusittu 2013

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Keijo Patronen 0400-351960
Huolto
Osakkaat
Taloyhtiön autopaikat

1 kpl, 2 kpl

Tehdyt remontit
Talon saneeraus: Uusittu vesikaton kantavia rakenteita ja pinnoite vaihdettu rivipeltikatoksi, uusittu kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä, rakennettu salaojat ja sadevesijärjestelmä, ulkopuolinen vedeneristys ja routaeristys, talon lämmitysjärjestelmä uusittu, kaukolämmönvaihdin uusittu ja talossa vesikiertoinen lättilämmitys, ilmanvaihto uusittu, sähköt uusittu, käyttövedet ja viemärijärjestelmä uusittu, ikkunat ja ovet uusittu, saneerauksen yhteydessä alimman kerroksen betonilattia purettu ja kelpaamaton maa-aines poistettu, kapillaarikerros ja lämmöneriste, keskikerroksen välipohja uusittu samoin ylimmän kerroksen lattiarakenne, ulkoseiniin lisälämmöneriste, yläpohjan vinoille osille eriste ja tasaiselle osalle puhallusvilla, ulkoseinät koolattu puurunkoisena ja levytetty kipsilevyllä (rappaus), kosteissa tiloissa vesieristeet, keittiö koneineen uusittu, komerot ja kaapit uusittu, raput yläkertaan uudet, kaikki vesikalusteet uusittu, uusi parketti koko taloon, autotallissa lattiakaivo hiekanerotuksella.
Nämä kaikki uudistukset tehty vuosina 2013-2014. Saneerauksen loppukatselmus tehty 2014.
Energialuokka
B (2018), voimassa 13.4.2033
Tontin koko
1 392 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lahden kaupunki 03-81 411

Asunto Oy Eeronkatu 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: S- market Jalkaranta n. 1,5 km. Koulut: Steiner koulu esikoulusta lukioon n. 80 m, Jalkarannan koulu 1-6 lk n. 1,4 km, keskusta. Päiväkoti: Jalkaranta. Liikenneyhteydet: auto, bussi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Jalkaranta, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keijo Alén

Kiinteistönvälittäjä, LKV, JET

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.