OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Erillistalo | 3-4h + k + s

Piispankuja 1 c, Kirkonkylä, Laukaa

Hinta

218 000 €

Koko

92,5 m²

Vuosi

2005

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja viihtyisään kotiin! Tämä koti tarjoaa mahdollisuuden nauttia tilavasta asumisesta, jossa yhdistyy moderni ilme ja viihtyisyys. Huoneiston keittiö ja olohuone muodostavat valoisan, yhtenäisen tilan, jonka suuret ikkunat avautuvat terassille ja vehreälle puutarhapihalle. Hulppea huonekorkeus tuo avaruuden tuntua ja hauskana yksityiskohtana olohuoneen yhteydessä on parvi, jota voi hyödyntää vaikka vieraiden majoitukseen tai pienempien asukkaiden iloksi. Kaksi makuuhuonetta sijaitsee omassa rauhassaan talon toisessa päädyssä, tarvittaessa olohuoneesta on mahdollista erottaa vielä yksi makuuhuone lisää. Kodin varusteluun kuuluu muun muassa varaava takka, ilmalämpöpumppu ja tilava varasto autokatoksen yhteydessä. Kolmen erillistalon muodostama taloyhtiö on hyvin hoidettu, lämmitysmuotona yhtiössä on huoleton kaukolämpö. Jokaisella asunnolla on oma autokatospaikka sekä toinen autopaikka sisäänkäynnin yhteydessä. Piha-alueet on jaettu siten, että jokainen talo hallitsee omaa pihapiiriään. Tämä koti sijaitsee rauhallisella alueella, josta on kävelymatka niin kouluun, päiväkotiin kuin Laukaan palveluidenkin äärelle. Jyväskylään ajelet alle puolen tunnin. Tämä koti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Varaa oma esittelyaikasi kiinteistönvälittäjältä ja tule ihastumaan tähän kauniiseen kotiin! Tarvitsetko apua oman asuntosi myynnissä? Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjään, joka auttaa mielellään. SUNNUNTAINA 21.1. ESITTELYSSÄ MUKANA OP:N RAHOITUSNEUVOJA, TERVETULOA.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
567641
Sijainti
  • Laukaa Kirkonkylä
  • Piispankuja 1 c, 41340 LAUKAA
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92,5 m²
Kokonaispinta-ala
92,5 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

218 000,00 €

Velaton hinta

218 000,00 €

Neliöhinta

2 356,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

333,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

333,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike osakeperusteinen: 0,10/os/kk. Kylmä vesi 5,66 €/m3. Vesimaksuennakkoa kerätään kulutusarvion mukaan kylmän veden osalta. Vesimaksu tasataan mittarilukemien mukaan marras-/joulukuussa, samanaikasesti yhtiön vesitasauslaskutuksen kanssa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa koivuparketti, paneloidut seinät, maalattu katto. Olohuone: Lattiassa koivuparketti, paneloidut / maalatut seinät, maalattu katto. Makuuhuone 1: Lattiassa koivuparketti, tapetoidut seinät, maalattu katto. Makuuhuone 2: Lattiassa koivuparketti, tapetoidut seinät, maalattu katto. Sauna: laatoitettu lattia, paneloidut seinät ja katto. Kylpyhuone: laatoitettu lattia ja seinät, paneelikatto. Eteinen: laatoitettu lattia, maalatut seinät ja katto. Wc: laatoitettu lattia, maalatut seinät ja katto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi v.2023, pakastekaappi v. 2023, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone v.2022, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Saunan paneelit käsitelty, lauteet uusittu 2022
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Engel Isännöinti / Marjo Luoto, p. 040 852 4725
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä
Taloyhtiön autopaikat

3 kpl, 3 kpl

Tehdyt remontit
- 2012 Huoneistossa 1 A on tapahtunut kesällä 2012 LV-varaajan alla olevan lattiakaivon tukkeutumisesta aiheutunut kosteusvaurio, jonka rakentaja NK-Rakennus on korjannut
- 2013 Asunto Oy Laukaan Piispanpiha ja Asunto Oy Laukaan Messuvillat ovat 2013 kesän aikana uusineet raja-aitansa ja parantaneet tonttien rajalla olevaa ojitusta. Kustannukset on jaettu taloyhtiöiden kesken tasan.
- 2015 Asuntoihin nouseviin lämpökanaaleihin on tehty ohituslenkit, jotta verkostossa kiertää vesi jatkuvasti huoneistoihin saakka. Lämmitysverkoston virtaamat on laskettu ja säädetty. Lisäksi asuntoihin on asennettu huoneistokohtaiset luentamittarit.
- 2016 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja perussäätö
- 2017 Varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin siirtyä harava antenni järjestelmään
- 2018 Ulkopintojen huoltomaalaus
- 2020 Peltikattojen läpivientien tiivistyksien tarkastaminen ja kunnostus tarpeellisilta osin. Asunnon remontit: Saunan paneelit käsitelty ja lauteet uusittu 2022, kylpyhuoneen ja wc:n allaskaapit ja altaat uusittu 2022, wc- istuimet uusittu 2023, keittiön hana vaihdettu 2023
Tulevat remontit
Suunnitellut: KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2023 - 2027:

- Yhtiössä ei ole suunniteltuja korjauksia
Energialuokka
D (2018), Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku: 206 kWhE/(m2vuosi)
Tontin koko
2 175 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Laukaan kunta

Asunto Oy Laukaan Piispanpiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Laukaan keskustan kattavat palvelut kävelymatkan etäisyydellä, Laukaan terveysasema n. 1,1 km. Koulut: Laukaan kirkonkylän koulu (1-6 lk) n. 1,3 km, Sydän Laukaan koulu (7-9 lk) n. 1 km, Laukaan lukio n. 1 km. Päiväkoti: Alueella useampia, mm. Laukaan päiväkoti alakoulun yhteydessä n. 1,3 km. Kylpyläpalvelut ja laajat liikuntamahdollisuudet Peurungassa n. 4,7 km. Liikenneyhteydet: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, linjat 41 ja 43

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Laukaa

Asuinalueena Laukaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Krista Virenius-Rantalaiho

Kiinteistönvälittäjä, LKV / Toimitilat

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.