OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Rivitalo | 4h, k, s

Laitamäki 4 B, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

249 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

2003

Tyylikäs ja siisti koti läheltä koulua ja päiväkotia. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, ja valoisa olohuone, josta käynti tilavalle parvekkeelle. Keittiön kodinkoneet on uusittu. Yläkerrassa ilmanviilennin kesähelteille. Alakerrassa tilava päämakuuhuone, josta käynti aidatulle terassille. Terassilla sähkökäyttöinen markiisi. Näppärä kodinhoitohuone helpottaa arkea. Asunnossa on runsaasti säilytystiloja mm. tilava vaatehuone ja kiinteitä kaappeja, lisäksi erillinen ulkovarasto ja irtaimistovarasto. Yhtiö on kaukolämmössä eli lämmityskulut sisältyy vastikkeeseen. Huoneistolle kuuluu autopaikka sähköpistokkeella. Yhtiö rajautuu puistoalueeseen, joka jatkuu metsäisenä lähivirkistysalueena. Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin Klaukkalan parhaimmalla paikalla. Ota yhteyttä Niina Kankaanpää, puh 046 922 5439, niina.kankaanpaa@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
567560
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

231 042,97 €

Velkaosuus

17 957,03 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

2 621,05 €/m²

Vastike

Hoitovastike

361,00 € / kk

Pääomavastike

147,25 € / kk

Erityisvastike

57,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

565,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu maksetaan 4 kertaa vuodessa (mitataan 3kk välein). (Kulutuksen mukainen vesilasku 4 henkilöltä ollut noin 80€/kk). Laajakaistavastike 12,80 €/kk. Autosähköpaikka 5 €/kk. Rahoitusvastike on pääomavastike/käyttövesiputket.
Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa 1-3 kk ylimääräiset hoitovastikkeet.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu/betoni
Pintamateriaali: Keittiö: lattia vinyylikorkki, seinät maali. Olohuone: lattia vinyylikorkki, seinät maali, takkavaraus (merkitty alkuperäiseen pohjakuvaan). Makuuhuone 1: päämakuuhuone alakerrassa, lattia vinyylikorkki, seinät maali, terassin oven edessä vinyylikorkki kupruilee talvisi, kesäisin suoristuu. Makuuhuone 2: lattia vinyylikorkki, seinät maali, kiinteä kaapisto. Makuuhuone 3: lattiavinyylikorkki, seinät maali, kiinteä kaapisto. Kodinhoitohuone: lattia laattaa (viemäri) senät maali, altaan päällä laatta, kiinteät kaapi, peilikaappi, allas ja wc-istuin. Sauna: lattia laattaa, seinät paneeli, sähkökiuas. Kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa. Alakerran aula: lattia vinyylikorkki, seinät maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Whirlpool 2016, pakastekaappi Whirlpool 2016, induktioliesi Rosenlew 2016, liesituuletin, astianpesukone Bosch 2019, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiö remontoitu edellisen osakkaan toimesta 2016.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas uusittu 2019, kylpyhuone (suihku, varaus toiselle suihkulle). Yläkerrassa erillinen wc/kph, lattia ja seinät laattaa. Lisäksi peili, allas, wc-istuin, seinäkaappi, suihkuseinä ja suihku. Molemmissa kylpyhuoneissa mukavuuslattialämmitys sähköllä.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Lahex, Niilo Lindbohm, niilo@lahex.fi, puh. 09 879 6766, Kuusitie 14, 01800 Klaukkala
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kellarikomerot, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, jätekatos, laajakaista/Valokuitu
Taloyhtiön autopaikat

13 kpl

Tehdyt remontit
Muun muassa: Vaihtoehtoisen lämmitysjärjestelmän selvitys 2022. Käyttövesiputkiston uusimisen suunnittelu 2022. Radon korjausten suunnittelu ja korjaukset 2021 (Radon korjaukset on tehty, koko kiinteistö – radon poistot koneistettiin). Radon mittaukset 2020-2021. Puuosien huoltomaalaus 2020. IV puhdistus nuohous ja säätö 2020. A1 putkivuoto ja vesivahingon korjaus 2019. KPH silikonien uusinta tarvittavilta osin 2017. Sadevesikaivojen tyhjennys ja linjojen huuhtelu 2015. Salaoja ja sadevesijärjestelmien kuntokartoitus 2014. Sadevesikaivon korjaaminen C 8 kohdalla 2013. Rakennustekninen kuntokartoitus 2012.. Asunnon remontit: 2016: lattiat on uusittu (vinyylikorkki) ja väliovet vaihdettu uusiin, sekä listat ja karmit vaihdettu, seinäpinnat on maalattu, portaiden ja kaiteiden hionta/maalaus tehty. Vaatehuoneessa on yksi paketti vinyylikorkkia, se jää ostajalle. Keittiön kaapin ovet ja taso vaihdettu, lisäksi hana ja tiskiallas vaihdettu 2016 aiemman osakkaan toimesta (keittiön muutostöistä ei ole ilmoitettu isännöitsijälle). Jäähdytyslaite asennettu 2016.
Tulevat remontit
Päätetyt: Kunnossapitotarveselvitys, päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. Käyttövesiputkiston uusiminen 2023, tehty. Piha-aitojen kunnostaminen tai poistaminen tarvittavilta osin, lähtökohtaisesti talkootyöllä, 2023-2024. Aurinkopaneelien toteutettavuus ja kannattavuus selvitys 2024-2025. IV-puhdistus, nuohous ja säätö 2025-2026. Sähköauton latausasemien suunnittelu ja toteutus 2026-2027, tarpeen ja harkinnan mukaan.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
4 435 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Nurmijärven kunta, kaavoitus, puh. 040 317 2350

Asunto Oy Nurmijärven Naava

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Klaukkalan erinomaiset kunnalliset ja kaupalliset palvelut n. 2,5 km. Lähin ruokakauppa S-Market ja Lidl, n. 2,4 km. Koulut: Harjulan koulu n. 300m. Päiväkoti: Harjulan päiväkoti n. 300 m. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 200m. Klaukkalan liikennekeskus n. 2,5 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niina Kankaanpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.