OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 5h + k + et + khh + vh + kph + s + th

Venekatu 1, Reuharinniemi, Tampere

Hinta

427 000 €

Koko

142 / 235 m²

Vuosi

1981

Olemme saaneet myyntiimme viehättävän, ison talon aktiiviselle perheelle, joka kaipaa monipuolisia mahdollisuuksia asumisen suhteen. Tämä arkkitehtonisesti tyylikäs ja jykevä tiilitalo sijaitsee arvostetulla Reuharinniemen alueella, aivan Näsijärven läheisyydessä. Taloon on tehty viimevuosina mittavia remontteja, kuten maalämpöön siirtyminen, käyttövesiputkien osittainen uusiminen sekä laajalti asuintilojen pintojen uusimista. Lähistöllä on upeat lenkkimaastot Näsijärven upeissa rantamaisemissa, ja Lielahden kattavat palvelut löytyvät muutaman minuutin päästä. Astuessasi sisään tähän avaraan, valoisaan ja yhdessä tasossa olevaan taloon, sinut vastaanottaa tilava eteinen, jonka ympärille talon toiminnot kätevästi keskittyvät. Keittiö on todella toiminnallinen ja täyttää vaativammankin kotikokin tarpeet graniittityötasoineen ja viinikaappeineen. Työskentely- ja kaappitilaa on runsaasti ja tässä keittiössä kokkailet illalliset isommallekin porukalle. Iso olohuone on jaettu kevyellä väliseinällä ja mikäli haluat oleskelutilasta vieläkin isomman, poistat vain jälkeenpäin rakennetun väliseinän. Kaikki 3 alkuperäistä makuuhuonetta ovat reilun kokoisia ja olohuoneesta erotettu pienempikin makuuhuone tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja eri toiminnoille, vaikkapa työhuoneeksi. Talon toisessa päädyssä, kylpy- ja saunatilojen yhteydessä on aiemmin ollut rakennusajalle tyypillisesti uima-allas, joka tällä hetkellä on katettuna ja tila on remontoitu lisätilaa antavaksi oleskelutilaksi. Tila soveltuu, niin asuin-, kuin harrastuskäyttöönkin. Tällä hetkellä se toimii makuuhuoneena. Talossa on kivasti varastotilaa kolmessa eri lämpimässä varastossa sekä lämmin autotalli. Oma tontti on reilun 1000 m² suuruinen kulmatontti, jolle talo sijoittuu kivasti siten, että takapiha terasseineen on todella suojainen ja omassa rauhassaan. Reuharinniemi on luonnonläheinen, rauhallinen ja arvostettu asuinalue Näsijärven rannalla. Upeat ulkoilumaastot tarjoavat liikkujalle ainutlaatuiset mahdollisuudet harrastamiseen ja ulkoilmasta nauttimiseen. Lielahden kattavat palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä ja pian pääset nousemaan ratikan kyytiin, jonka pysäkki tulee sijaitsemaan reilun 500 metrin päässä. Tämä kokonaisuus kannattaa poiketa katsomaan paikan päälle! Lisätiedot ja esittelyt: Mia Oravala, p. 0500 537222, mia oravala@op.fi Markku Mäkiselkä, p. 050 389 6802, markku.makiselka@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
567306
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + et + khh + vh + kph + s + th
Asuintilojen pinta-ala
142 m²
Kokonaispinta-ala
235 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Vapautuu: 2-3 kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

427 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 000,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus on ollut nykyisillä asukkailla noin 17 000 kWh vuodessa. Sähkölaskujen keskiarvo noin 150-200 e/kk. Lisäksi tulee sähkönsiirtomaksut ja perusmaksut sähkönsiirrosta. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: n. 1000 euroa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Olohuoneen ja mh4 väliin on rakennettu seinä, joka on kevytrakenteinen ja helposti purettavissa, mikäli olohuonen halutaan saattaa alkuperäiseen kokoonsa. Mh1 ja mh2 välistä seinää on vahvistettu extra äänieristeellä.
Käyttövesiputkistoja uusittu paikoin pintavetoina mm. kph, wc sekä putkistoja uusittu lämmitysmuodon vaihdon yhteydessä.

Vuonna 2014
- keittiö ja kodinkoneet uusittu
- wc uusittu
- tuulikaappi ja eteisaula liukuovikaapistoineen
- olohuoneen remontti
- kaikki 3 makuuhuoneta remontoitu, puulattiat hiottu ja lakattu
- takkahuone remontoitu ja takka entisöity
- kaikki talon väliovet maalautettu
- talon valaistus uusittu led-valoiksi
- pesuhuoneen kalusteet ja sauna uusittu
- allashuone muutettu oleskeluhuoneeksi (lisätilaa n. 50 m²)
- maalämpö asennettu
- sähkömarkiisi asennettu
- savupiippu pellitetty
- varastot ja autotalli maalattu
- satellittiantenni asennettu
vuonna 2015
- terassi rakennettu
- kattotiilet käsitelty
- sokkeli ja julkisivun puuosat maalattu
- ulkovarasto maalattu
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Lämmönjako ilmalämmityksellä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko, tiiliverhoiltu
Pintamateriaali: Keittiössä (Kalustetukku) on vinyylikorkkilattia, seinät maalattu, katto paneloitu. Olohuoneessa on parkettilattia, seinät maalattu, katto paneloitu. Makuuhuone 1 ja 2 lautalattia, seinät maalia, katto panelia. Makuuhuone 3 lautalattia, seinät maalia/kivipinta, katto panelia. Kodinhoitohuone on kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu. Sauna on kauttaaltaan laatoitettu, kiukaan takana kiviseinä, katto paneloitu. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu. Eteisen lattiassa on parketti, seinässä maali ja puolitapetti, katto paneloitui. Wc on kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu. Mh 4 Lattiassa parketti, seinät maalia, katto panelia. oleskelu/makuutilassa laminaattilattia (alla kivi), seinät maalttu paneeli, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jää- ja pakastekaappi, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, viinikaappi sekä kiinteät valaisimet. Kivitasot (graniitti). Säilytystilaa huomattava määrä. Astianpesukone ja uuni on korotettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkökiuas, kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä ja amme sekä allaskaappi ja kiinteät valaisimet. Erillisessä wc:ssä peili- ja allaskaappi (reikä lattiassa, tarkoitus laittaa laatta tilalle) ja kiinteät valaisimet. Khh:ssa pesukoneliitäntä ja lattialämmitys wc, kph (sähköllä).
Säilytystilojen kuvaus
3 kpl lämmintä varastoa
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Kattotiilien täydellinen kästtely 2015

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-273-2730-4
Tontin pinta-ala
1 064 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Rasitteet
.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 390 m². Kaavan mukainen rakennusoikeus: asuinrakennus 300 m2, talousrakennus 90m2, AO1
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 19.6.1980. Ei tiedossa
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki kaavoitus
Rakennukset
Ulkovarasto/puuvaja (rak. 2009 ja maalattu 2015) n. 10 m2.
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa K- Market Lentävänniemi, Lielahden ruokakaupat, posti Automaatti K-Market Lentävänniemi, Prisma Lielahti, kirjasto Lielahden kirjasto, terveysasema Lielahden terveysasema. Koulut: Lentävänniemen koulu, Lielahden koulu. Päiväkoti: Lentävänlaakson päiväkoti, päiväkoti Touhula, Niemenrannan päiväkoti. Kattavat Lielahden palvelut. Liikenneyhteydet: Bussi nro 12 (viereen), 9, 19, 38 Ratikka alkuvuodesta 2024

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Reuharinniemi, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Markku Mäkiselkä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.