Kokeile uudistuvaa mobiilipalvelua »

Rivitalo, 4h,k,s+var+autokatos, 65m2 | 200 226 €

Klaukkala, Nurmijärvi, Pikimetsäntie 21 K

Kuva: 1 / 13

Asunto Oy Klaukkalan Lumikki on uudelle Pikimetsän pientaloalueelle rakennettava asunto-osakeyhtiö, johon valmistuu 1-tasoisia erillistalo-, luhtitalo- ja rivitalokoteja.

Asuntojen suunnittelussa on pyritty tehokkaaseen tilankäyttöön ja rakennemateriaalivalinnoissa hengittäviin ja ekologisiin vaihtoehtoihin. Ilmanvaihto perustuu painovoimaiseen ilmanvaihtoon, jota tehostetaan keskitetyllä LTO- järjestelmällä/liesituulettimilla. Tämä takaa miellyttävän sisäilman. Lämmityksen energialähde on kaukolämpö ja asunnot lämpiävät energiatehokkaalla Itulan Itugraf-kattolämmitysjärjestelmällä. Yhtiön ulkokatoille asennetaan suuri määrä aurinkosähköpaneeleita, joiden sähkötuotto syötetään suoraan yhtiön käyttösähköön. Menetelmä pienentää tasapuolisesti kaikkien sähkölaskuja.

Huoneistojakauma on yksiöistä neljän huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikkiin asuntoihin kuuluu oma sauna ja huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä oleva varasto.

Klaukkala on suurin Nurmijärven kolmesta päätaajamasta. Klaukkalassa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Klaukkala on kiva paikka asua ja harrastaa.
Pikimetsän asuinalue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Klaukkalan keskustasta, jossa sijaitsevat myös ala- ja yläasteen koulut sekä lukio. Lähietäisyydellä on jäähalli, tennishalli sekä myös kaksi yleistä uimarantaa.

Kohdetta myy

OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy, LKV, Klaukkala
Liikekuja 1, 01800 KLAUKKALA
0102542855

Ota yhteyttä
Kohdenumero:566916
Sijainti: Pikimetsäntie 21 K 01800 KLAUKKALA, Klaukkala, Nurmijärvi
Omistusmuoto:Omistusasunto
Tyyppi:Rivitalo
Huoneisto­selitelmä:4h,k,s+var+autokatos
Asunnon koko:4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:65 m2
Kokonaispinta-ala:65 m2
Kerrokset: 1/1
Rakennusvuosi:2017
Käyttöönottovuosi:2017
Velaton hinta: 200 226 € (Myyntihinta 81 816 € + Velkaosuus 118 410 € )
Myyntihinta: 81 816 €
Velkaosuus: 118 410 €
Neliöhinta: 3 080,4 €/m2
Lisätietoja maksuista: Hoito- ja rahoitusvastiketiedot vahvistuvat myöhemmin. Huoneistokohtainen lämmön-, veden- ja sähkönmittaus.
Sauna: Asunnossa on sauna
Asunnon kunto: Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: Kaukolämpö.
Lämmitysjärjestelmä:
Rakennus- ja pintamateriaalit: Rakennusmateriaali: Puu. Pintamateriaali: Asuintilat: Sisäkatot valkoinen mdf-paneeli, seinät valkolakattu puupaneeli, lattia laminaattia.. Pesuhuone: Seinät märkätilan rakenne, lattia 10x10 laatta, katto sisäverhouspaneeli.. Sauna: Seinät sisäverhouspaneeli. Sisäkatto tuulettuva puupaneelikatto. Lattia 10x10 laatta..
Katto: Kattotyyppi: harjakatto
Harja.
Kattomateriaalit: Pelti
Kate: Pelti.
Keittiö: Kodinkoneet: 1-3h,k Candy Trio monitoimilaite: liesi, uuni apk yhdistelmä. 4h,k integroitu liesiuuni ja apk, jääkaappi/pakastinyhdistelmäkaappi, liesituuletin.
Kylpyhuone: Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus Ulkovarasto
Taloyhtiön nimi: As Oy Klaukkalan Lumikki, Nurmijärvi
Liikehuoneistoja: 0
Energialuokka: C
Tontin koko: 7 291 m2
Tontin omistus: Oma
Kaavoitustiedot: Asemakaava.
Palvelut: Palvelut: Klaukkalan palveluihin noin 2 km. Koulut: Klaukkalan kaikki kouluasteet noin 2 kilometrin päässä. Liikenneyhteydet: Linja-auto Lepsämäntieltä
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy, LKV, Klaukkala
Liikekuja 1, 01800 KLAUKKALA
0102542855
* Sähköposti tai puhelinnumero on annettava
Lähetä viesti myyjälle Soita myyjälle