OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Kerrostalo | 3h, kt, s

Kuntotie 16 A25, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

214 723,60 €

Koko

59,5 m²

Vuosi

2023

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN NURMIJÄRVEN KISAKOTIIN! JUURI VALMISTUNEITA KOTEJA KAIKILLE Nurmijärven Kisakotiin on juuri valmistunut 36 viihtyisää kotia, jotka tarjoavat jokaiselle sopivan asumismuodon juuri sinulle sopivaan elämäntilanteeseen. Taloyhtiö koostuu monesta eri asuntokokoluokasta ja valinnanvaraa riittää perhekodiksi, kakkoskodiksi, ensiasunnoksi tai vaikkapa sijoitusasunnoksi. ASUINVIIHTYVYYTTÄ RUNSAIDEN PALVELUJEN ÄÄRELLÄ Kisakoti sijaitsee aivan Klaukkalan sydämessä juuri sopivan 20 minuutin ajomatkan etäisyydellä pääkaupunkiseudun sykkeestä. Ympäriltä löydät kaiken kattavat palvelut vain kävelymatkan ulottuvilta ja lähimpiin pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin Jumboon tai kauppakeskus Kaareen matkat taittuva hetkessä. ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUINMUKAVUUTTA Kisakodissa asuinmukavuutta ja energiataloudellisuutta tuovat lämmöntalteenotolla varustetut huoneistokohteiset ilmanvaihtokojeet. Talo on liitetty ekologiseen paikalliseen kaukolämpöverkkoon, jonka lämmönlähteenä ovat 97 prosenttisesti uusiutuvat energiavarat. MAHDOLLISUUS IKIOMAAN TONTTIOSUUTEEN Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla ja sinulla on halutessasi mahdollisuus tonttiosuutesi ikiomaksi. TOIMIVA TILANKÄYTTÖ VIEHÄTTÄÄ Kisakodin pohjaratkaisut on mitä mainioimmat, ne ovat harmonisia ja kompakteja, joissa asuintilat yhdistyvät toisiin sopivasti sointuen. Tilaratkaisut tarjoavat runsaasti avaruutta ja oman kodin kalustaminen on mielikuvituksellisen helppoa. Arjen luksusta asumiseen tuovat monesta pienemmästäkin kodista löytyvät kaksi saniteettitilaa. MUUTTAISITKO SITTENKIN KLAUKKALAAN Klaukkala on kasvava ja eteläisin taajama Nurmijärven kunnassa. Nurmijärven asukasluku on kasvanut vuosikymmeniä ja se on asukasluvultaan Suomen suurin kunta 44 000:lla asukkaallaan. Nurmijärven asukaskunta on nuorekas ja kunnan ovatkin valinneet asuinpaikakseen monet lapsiperheet, jotka viihtyvät sopivan välimatkan etäisyydellä pääkaupunkiseudun työpaikoista. Tutkimusten mukaan kuntalaiset arvostavat alueen turvallista elämää ja pääkaupunkiseutua edullisempaa asumista. Miltä kuulostaisi asua lähellä pääkaupunkiseutua kehittyvässä kunnassa, jota ympäröivät vapaat peltomaisemat, joille leimansa antavat niiden halki polveilevat joet, kallioselänteiset metsät ja omaleimaiset kyläkeskukset? Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Jari Selenius, jari.selenius@op.fi I 050 482 1769.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 21.4. 12:00 - 12:30
Esittelijänä Jari Selenius
p. 050 482 1769

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566730
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59,5 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

83 717,67 €

Velkaosuus

131 005,93 €

Velaton hinta

214 723,60 €

Neliöhinta

3 608,80 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

27 325,03 €

Lisätietoa velkaosuudesta

56,86 % asuntojen velattomista myyntihinnoista taloyhtiölainana. Laina-aika 25 vuotta luottosopimuksen allekirjoituksesta Lyhennysohjelma: Lyhennysvapaa ja tasalyhennys. Lyhennyksen ensimmäinen eräpäivä on 31.5.2024. Lyhennysvapaa Luottosopimuksen allekirjoituksesta kaksi (2) vuotta. Taloyhtiölaina luovutuksen jälkeen Euribor 12 kk + 0,85 %, kokonaiskorko 3.5.2024 saakka 4,69 %. Marginaalin tarkistus kolmen vuoden välein lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Pääomavastiketta kerätään 1.12.2023 alkaen 16,50 €/m2/kk.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

113,65 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

27 325,03 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Tontin lunatushinta on sidottu elinkustannusindeksiin ja hinta tarkistetaan vuosittain lokakuun indeksiä vastaavaksi. Lunastusmahdollisuus kerran vuodessa.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

232,05 € / kk

Pääomavastike

981,75 € / kk

Tontin vuokravastike

113,65 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 213,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, huoneistoissa on oma vesimittari ja kylmän ja lämpimän veden mittaus.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Huoneistolla on tilava lasitettu parveke.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: IKKUNAT JA OVET

Ikkunat ovat tehdasvalmisteisia sisään aukeavia, kaksipuitteisia, kolmilasisia MSE-AL-ikkunoita. Parvekeovet ovat yksilehtisiä, puurakenteisia alumiiniverhottu parvekeovia. Huoneistojen ulko-ovet ovat yksilehtisiä kerrostaso-ovia varustettuna postiluukulla. Huoneiden väliovet ovat valkoiseksi
tehdasmaalattuja laakaovia. Löylyhuoneiden ovet ovat karkaistuja kokolasiovia.

SÄLEKAIHTIMET
Ikkunat ja parvekeovet varustetaan valkoisilla sälekaihtimilla.
Muut lisätiedot: AUTOPAIKAT
Yhtiössä on 26 myytävää autopaikkaa ja 2 vieraspaikkaa. Hidaslatausvalmius kaikille
autopaikoille ja lisäksi putkitus latauksen mahdollisille muutoksille.

TONTTI JA ASEMAKAAVA
Tontti on valinnainen vuokratontti, tontin pinta-ala 2268,0 m2. Asemakaava on vahvistettu ja lisätietoja alueen kaavoituksesta saa Nurmijärven kunnan asemakaavaosastolta.

YHTEISET TILAT JA IRTAINVARASTOT
Lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, väestönsuoja ja irtaimistovarastot
sijaitsevat 1. kerroksessa.

TERASSIT JA PARVEKKEET
Terassien lattiat ovat betonipintaisia. Parvekekaiteet ovat harmaata lasia ja parvekkeilla on parvekelasitukset.

TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT
Asunnoissaon kaapeli-TV-liitäntä. Taloyhtiölaajakaista Saunalahti 25 M. Huoneistoissa on atk-parikaapelijärjestelmä.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. LÄMMITYS Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon, lämmitysjärjestelmänä on asunnoissa vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: LATTIAPINNOITTEET Eteisessä, keittiössä, ruokailutilassa, olo-, vaate- ja makuuhuoneissa on lautaparketti. Jalkalistat ovat kuultokäsiteltyjä. SEINÄPINNOITTEET Eteisen, vaatehuoneen, keittiön, olohuoneiden ja makuuhuoneiden seinät ovat maalattuja. KYLPYHUONE JA SAUNA Wc-tiloissa, saunassa ja pesuhuoneessa on keraaminen laatta. Seinäpinnoista laatoitetaan kylpyhuoneiden seinät kokonaan, wc-tilojen allastaustat. Saunan seinät ovat paneloituja. SISÄKATOT Asuinhuoneiden katoissa on yleensä ruiskutasoite. Mahdolliset asuntojen alakatot ja kotelot on tehty kipsilevystä piirustusten mukaisesti. Alakattojen ja koteloiden kohdalla huonekorkeus n. 2,25 m. Saunan ja pesuhuoneen katot on tehty paneloituna.
Keittiön kuvaus
KEITTIÖ KALUSTEET JA VARUSTEET Keittiöiden, eteistilojen, makuuhuoneiden ja pesuhuoneiden kalusteovet ja laatikostojen etulevyt ovat mikrolaminaattia, melamiinia tai pinnoitettua MDF-levyä. Eteisen vaatekaapeissa on valkoiset ovet. Työpöytätasot ovat laminaattipintaisia joihin on upotettu ruostumattomat teräsaltaat. Huoneistoihin asennetaan astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni ja jää-pakastinkaappi tai jääkaappi ja pakastinkaappi piirustusten mukaan. Keittiöiden kalustevälit ovat välitilalevyä.
Kylpyhuoneen kuvaus
KYLPYHUONEEN JA SAUNAN VARUSTEET Pesuhuoneissa on liitännät pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneissa on allaskaappi ja valaisinpeilikaappi WC- ja PH-tilaan. Saunan lauteet ovat kuusilautaa. Saunaan asennetaan sähkökiuas. Saunan ja pesuhuoneen välissä on lasiseinä.
Säilytystilojen kuvaus
Irtaimistovarasto.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Katon kate on kumibitumikermikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
MTR -Isännöinti Oy, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, Joni Talas 09 838 7250. Huoltoyhtiö: KMR-Huolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Väestösuoja
Energialuokka
B (2018), Kts. liite energiatodistus.
Tontin koko
2 268 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Nurmijärven kunta, p. 040 317 2394.
Tontin vuokra
40 462,58 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Finger Kiinteistöt Oy
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2072

Asunto Oy Nurmijärven Kisakoti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähellä ovat kaikki peruspalvelut, kuten ruokakaupat, terveyspalvelut sekä erikoisliikkeet kuten Gigantti, Jysk, Rusta ja Tokmanni. Suurimpiin kauppakeskuksiin kuten kauppakeskus Kaareen ja Jumboon matka taittuu parissakymmenessä minuutissa. Koulut: Alueella sijaitsevat ala -ja yläkoulut sekä lukio vain noin 500 metrin etäisyydellä. Päiväkoti: Alueella sijaitsee lukuisia kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja, mm, Isosuon Päiväkoti 6 min. (436 m), Suopolun Päiväkoti (486 m), Vaskomäen Päiväkoti 5 min. (404 m) ja Aitohelmen Päiväkoti. Ympäriltä löytyy kulttuurikeskus ja tapahtumatalo Monikko. Naapurissa on urheilun ystäville urheilukenttä, ulkojääkenttä, jäähalli, tennishalli sekä luontorikas Isosuon luonnosuojelualue pitkospuut -reitteineen. Valkjärven uimarantaan n. 3 km. Klaukkalaan on helppo saapua, Klaukkalasta on autoilijalle nopea yhteys Helsinki-Tampere väylälle. Lentoasemallekin on vain 20 minuutin matka. Liikenneyhteydet: Lukuisat bussilinjat kulkevat talon läheltä; bussipysäkki terveyskeskus 4 min (313 m), Klaukkalan koulut 3 min (280 m), jäähalli L/I- linjat 5 min (391 m / 432 m).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Selenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.