OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Omakotitalo | 4h + k + khh + kph / s + wc + vh

Uudenkartanontie 153, Uusikartano, Pöytyä

Hinta

155 000 €

Koko

101,5 / 121,5 m²

Vuosi

1999

OP Koti tuntee Uudenkartanon! Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään omakotitaloon, joka sijaitsee tilavalla yli 7000m² tontilla rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä Pöytyän Uudessakartanossa. Asuinrakennus on rakennettu vuonna 1999 ja sitä on rakastettu niin kuin kotia kuuluukin rakastaa. Asuintiloissa on keittiön ja olohuoneen lisäksi kolme makuuhuonetta, ja asuintilojen pinta-ala on n. 101,5m², joten tilaa riittää useamman hengenkin perheelle. Toki tämä koti sopii myös vaikka kotoa käsin työskentelevällekin! Asuintilat ovat siistissä kunnossa, ja mikäli haluat, pienellä päivityksellä saat pinnat nykyaikaiseksi. Kesästä on kiva nauttia tien puoleisella parvekkeella, tai valokatteen suojassa etupihan puolella. Tontilla sijaitsee osittain myös lampi, joten kesäinen pulahdus oman kiinteistön alueella olevaan lampeen virkistää varmasti! Talon lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu, lisäksi talossa on sähköpatterit sekä varaava takka. Lämmönjakojärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen poisto lämmöntalteenotolla. Kiinteistöllä sijaitsee myös saunarakennus, jossa saunan lisäksi on viihtyisä saunatupa, jossa Porin Matti lämmittää viileämpinäkin iltoina. Kahden auton tallissa kelpaa pitää autoa suojassa talven lumimyräköiltä ja säilytystilaa löytyy useammasta ulkovarastosta. Kiinteistön takarajalla sijatsevassa eristetyssä peltivarastossa voi kädentaitoja omaava pitää vaikka omaa pajaa! Tervetuloa tutustumaan tarkemmin tähän viihtyisään ja tilavaan omakotitaloon! Esittelyt ja lisätiedot: Essi Mäkilä 040 153 3888, essi.makila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566593
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + kph / s + wc + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101,5 m²
Kokonaispinta-ala
121,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Vapautuu: 2kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

155 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

401,94 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vesi laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, kesällä arviolasku ja loppuvuodesta tulee tasauslasku. Nykyisellä myyjällä vedenkulutus on ollut n. 90m3/v. Uudenkartanon vesiosuuskunnan vesimaksu n. 1,20€/m3, mittarinvuokra n. 16€/v. Pöytyän vesihuoltolaitoksen jätevesimaksu 2,29€/m3, perusmaksu 26,66€/v. Jätehuollon 1krt/4vko n. 20€/v (naapurin kanssa yhteinen), perusmaksu okt 23,85€/v ja perusmaksu vapaa-ajan asunto 18,50€/v.
Kiinteistövero: 401,94€/2020

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Nuohous suositettu 11/2023, Ilmastoinnin nuohous 2022, viemärin pesu 2020, terassin valokate uusittu 2022, nuohous 2021 (kesämökissä nuohous joka kolmas vuosi, viimeksi 2020). Huoltomaalaukset 2021. Poistoilmalämpöpumpun kennosto vaihdettu n. 2017.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Siistikuntoinen
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu. Lisäksi sähkö ja varaava takka (takassa poistoimuri).
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko, lautaverhous.
Pintamateriaali: Keittiö: Muovimatto, seinät tapetoitu, katossa levy. Olohuone: Muovimatto, seinät tapetoitu, katossa levy. Makuuhuone 1: Muovimatto, seinät tapetoitu, katossa levy. Makuuhuone 2: Muovimatto, seinät tapetoitu, katossa levy. Makuuhuone 3: Muovimatto, seinät tapetoitu, katossa levy. Kodinhoitohuone: Muovimatto, seinät tapetoitu, katossa levy. Sauna: Muovimatto lattiassa, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Muovimatto lattiassa, seinät muovitettu, katossa levy.. Wc: Muovimatto, seinät tapetoitu, katossa levy.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi (Bosch, n. 4-5v), keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni (takan yhteydessä olohuoneessa), mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali (laminaatti/tiskiallastaso teräs). Lipasto ja seinäkaappi kuuluvat kauppaan ostajan halutessa
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihkukaappi, peilit (wc ja kph), pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneen hylly
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
636-462-1-1068, 636-462-1-1069
Tontin pinta-ala
7 255 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Koivurinne, Koivuranta,
Rasitteet
Maantien suoja-alue
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 1 088 m². Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta. Rakennuspaikan enimmäisrakennusoikeus on uusilla rakennuspaikoilla kuitenkin enintään 450 m2.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 1998. at=kylä. Seudullisesti merkittävät kyläalueet, joilla on asutuksen lisäksi kunnallisia ja yksityisiä peruspalveluita. Suunnittelumääräys: Maankäytön- ja toimintojen suunnittelulla tulee turvata peruspalveluiden säilyminen. Uudet asuinalueet ja kylien täydennysrakentaminen tulee suunnitella olevaan rakenteeseen tukeutuen M=Maa- ja metsätalousvaltainen alue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Pöytyän kunta
Rakennukset
-Kesämökki (kerrosala 42 m²): pesuh.+s+pukuh.+tupa minikeittiöllä ja makuutiloilla, kuisti Mökissä vesijohto ja sähköt, lämmitykseen Porin Matti ja ilmalämpöpumppu. Mökin pinnat remontoitu ja väliseinä purettu, 3 kpl ikkunoista vaihdettu 2021. Vesiputkistoissa lämpökaapeli. -Kahden auton autotalli nosto-ovilla (kerrosala 42 m²). Betonilattia ja sähköt. -Eristetty peltihalli/varasto, 7mx3,5m, sähköt ja betonilattia. -2 x pihavarasto
Ranta
  • Rannan tyyppi: Lampi
  • Lampi puoliksi myytävällä kiinteistöllä, toinen puoli naapurin puolella ja tämän käytössä. Lammen syvyys keskeltä 3-4 metriä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pöytyä

Asuinalueena Uusikartano, Pöytyä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.