Omakotitalo | Oh, 3 mh, k, kph / wc, sauna, kesähuone

Lapilantie 38 a, Kiikalan Hirvelä, Salo

Hinta

110 000 €

Koko

140 / 177 m²

Vuosi

1889

Viehättävä hirsitalo maaseudun rauhassa - tule luomaan oma unelmiesi koti tähän tilavaan ja tunnelmalliseen asuintaloon! Tämä kohde tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia maaseudun rauhasta ja luonnon kauneudesta. Asuintalossa on neliöitä runsaasti ja huonejako on suunniteltu toimivaksi. Talo on hyväkuntoinen ja siinä on tilava keittiö, jossa on uusitut kodinkoneet vuodelta 2016 sekä kodikas takka olohuoneessa. Myös sauna ja pesuhuone on pääosin remontoitu vuonna 2016, joten ne ovat hyvässä kunnossa. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi yläkerrasta löytyy vielä yksi makuuhuone ja kesähuone. Kiinteistön tekniset ominaisuudet ovat hyvät. Katto ja aluskate on uusittu vuonna 2023, ja lämmitysjärjestelmänä toimii suoran sähkön lisäksi ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Asuinrakennuksen laajennus on tehty vuonna 1986. Pihapiirissä on useampia rakennuksia, mm. pihasauna ja uudehko puolilämmin ulkorakennus nosto-ovilla, jota voi käyttää esim. autokorjaamona. Tämä ihana kohde odottaa uusia asukkaita, joten varaa oma esittelyaikasi! Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Myynti: Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
566539
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, 3 mh, k, kph / wc, sauna, kesähuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
177 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1889
Käyttöönottovuosi
1889
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

110 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

500,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Nykyisillä asukkailla (2 hlöä) sähkönkulutus on ollut noin 9000 kWh/v. Asukkaat ovat lämmittäneet myös puilla. Sähkönkulutus voi olla kuitenkin ilmoitettua lukua pienempi tai suurempi, riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä vuosittaisista ulkoilman sää- ja lämpötilaeroavaisuuksista johtuen.
Kiinteistövero: noin 500 euroa/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Huoneistoalaan on laskettu alakerta ja yläkerrasta 2 " huonetta", jotka eivät täytä virallisia huoneen kriteereitä. Osittain matalaa harjatilaa. Rakennusvalvonnasta ei ole saatavissa rakennuslupa asiakirjoja yläkerran osalta.
Energialuokka
  • Kohteella ei vielä ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. ilmalämpöpumppu 2016, takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Laajennusosa lautarakenteinen
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät maali, välitilakaakeli, vinyylilattia. Olohuone: Seinät tapetti, puulattia. Makuuhuone 1: Seinät tapetti, puulattia. Makuuhuone 2: Seinät tapetti, puulattia. Sauna: Seinät leppäpaneeli, laattalattia. Kylpyhuone: Seinät kaakeli, laattalattia. Yläkerran makuuhuone: Seinät paneeli, puulattia. Kesähuone: Seinät Finnfoam levyt, lautalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi (60cm), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot (valkoiset, melamiini), pöytätasojen materiaali (kivijäljitelmä). Keittiön kodinkoneet on uusittu vuonna 2016 savuvahingon vuoksi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone +wc, suihku, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (kph), kiinteät valaisimet. Sauna ja pesuhuone uusittu 2016 (paitsi yksi seinä).
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikatto ja aluskate uusittu vuonna 2023
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-700-5-14
Tontin pinta-ala
13 200 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Raarelmaa,
Rasitteet
Kiinteistörekisteriotteelle kirjatut rasitukset ja käyttöoikeudet: 1. Tieoikeus (000-2011-K31987) 2. Tieoikeus (000-2006-K20787): tieoikeus /1, tieoikeus /2 ja tieoikeus/3
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, maakuntakaava, Rakennuslupa . Salon seudun maakuntakaavassa kiinteistö sijaitsee alueella, joka on merkitty kulttuuriympäristön tai maiseman kannalta tärkeäksi alueeksi.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki 02-7781
Rakennukset
1. Kalustosuoja, kerrosala 165m², rakennuslupa myönnetty 29.4.2016, loppukatselmus tehty 3.9.2020.Rakennuksesta puolet on lämpöeristetty, autokorjaamo. 2. Talousrakennus, DVV:n rekisteritiedoissa valmistumisvuosi 1960 ja kerrosala 80m². Rakennuksessa on varastotila, aitta puuliiteri ja verstas. 3. Saunarakennus, DVV:n rekisteritiedoissa valmistumisvuosi 1960 ja kerrosala 32m² . Rakennuksessa sauna ja takkahuone.
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokakauppa noin 13km, terveysasema n. 15km. Koulut: Alakoulu. Päiväkoti: noin 15km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Hirvelä, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.