OP Koti Järviseutu - Suomenselkä Oy LKV, Alavus

Omakotitalo | 6h + k + wc + khh + kph + s + vh

Kumolankuja 9, Keskusta, Alavus

Hinta

249 000 €

Koko

138 m²

Vuosi

2017

Tämä uudenveroinen ja tyylikäs Jetta-talo tarjoaa modernia asumista keskustassa. Asunto on valoisa ja avara, ja se sopii hyvin suuremmallekin perheelle. Asunnon varustelu on laadukas ja se on muuttovalmis uusille asukkaille. Talon huonejako on toimiva ja tilava, ja tiloja on hyvin käytetty. Keittiö on hyvin varusteltu ja ruokailutilan kanssa yhdistyy oleskelutiloihin. Isot ikkunat tuovat valoa sisälle paljon. Sauna- ja kylpyhuonetilat ovat kodinhoitotilojen kanssa talon päädyssä ja kulku ilta-aurinkoon suunnatulle terassille on niin pesutiloista kuin olohuoneestakin. Viisi makuuhuonetta ovat eri puolilla taloa ja talon toinen wc tuo käyttömukavuutta. Asuinrakennus on rakennettu vuonna 2017 ja se on hyvässä kunnossa. Asunto on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä, koneellisella ilmanvaihdolla ja varaavalla takalla. Edulliset asumiskustannukset kruunaavat tämän kokonaisuuden. Tontti rajoittuu kauniiseen peltomaisemaan, joten omaa rauhaa odottaville tämä on loistava kohde. Ilta-aurinkoon sijoittuva iso terassi on takapihalla ja talon ympärillä on kaunis nurmikenttä. Etupihalla on lisäksi kahden auton talli sekä hyvin varastotilaa. Alue on rauhallinen omakotitaloalue, josta on silti lyhyt matka isolle tielle sekä palveluiden ääreen. Kesällä valmistunut kevyen liikenteen väylä vie keskustaan asti. Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule ihastumaan tähän kauniiseen kotiin. Tarvitsetko myös apua oman asuntosi myynnissä? Olemme valmiina auttamaan kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, joten ota yhteyttä välittäjäämme puhelimitse tai sähköpostitse.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
566049
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + wc + khh + kph + s + vh
Asuintilojen pinta-ala
138 m²
Kokonaispinta-ala
138 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

560,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Ostajalle varainsiirtovero 3% kauppahinnasta sekä kaupanvahvistusmaksu 120 € tai sähköisen kaupankäyntijärjestelmän maksu Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan.
Kiinteistövero: 560€/ v. 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Nibe poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: vinyylilattia, maalatut seinät. Olohuone: vinyylilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 1: vinyylilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 2: vinyylilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 3: vinyylilattia, maalatut seinät. Kodinhoitohuone: laattalattia, maalatut seinät. Sauna: puupaneeli, laattalattia. Kylpyhuone: laattalattia, laatta seinissä. Eteinen: laattalattia, maalatut seinät. Wc: laattalattia, maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
10-13-114-5
Tontin pinta-ala
1 305 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 114:5
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 326 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Alavuden kaupunki, tekninen toimi
Rakennukset
autokatos/varasto
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut 1,5km. Koulut: Ala- ja yläkoulu sekä lukio 2km. Päiväkoti: Päiväkoti Tenavatalo, Päiväkoti Kekkula ja Huvikumpu, kaikkiin alle 2km. Liikenneyhteydet: Kevyen liikenteen väylä keskustaan asti

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Alavus

Asuinalueena Keskusta, Alavus

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petra Kurhela

Kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja

OP Koti Järviseutu - Suomenselkä Oy LKV, Alavus

OP Koti Järviseutu - Suomenselkä Oy LKV, Alavus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.