Omakotitalo | 2h, k + 3h, k, th, s, ak

Nummelantie 10, Kaikula, Forssa

Hinta

95 000 €

Koko

142 / 154 m²

Vuosi

1976

Kahden asunnon talo Kaikulassa. Tämä talo tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia asumiseen ja sijoittamiseen. Tämä kaksiasuntoinen omakotitalo sijaitsee Kaikulan asuinalueella, vain lyhyen matkan päässä keskustasta. Talossa on kaksi erillistä asuntoa, joista toinen on 49 neliömetrin kokoinen kaksio ja toinen tilavampi 93 neliömetrin kolmio. Pienempi asunto on käynyt läpi remontin 2010-luvulla, ja se esittelee viihtyisän asumisen mahdollisuudet. Olohuoneessa on runsaasti viihtyisä ja keittiö tarjoaa mukavasti tilaa kokkailuun. Makuuhuoneessa on riittävästi tilaa parisängylle ja vaatekaapille. Tämä asunto tarjoaa hyvän vaihtoehdon esimerkiksi ensiasunnoksi tai sijoituskohteeksi. Isompi asunto on hyvässä kunnossa ja tarjoaa tilaa isollekin perheelle. Kolme makuuhuonetta mahdollistavat monenlaiset asumisjärjestelyt, ja tilava olohuone yhdistyy avokeittiöön, mikä tekee yhteisen ajan viettämisestä helppoa ja mukavaa. Lisäksi asunnossa on autokatos ja sauna, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja viihtymiseen. Talon ympärillä on oma tontti, joka tarjoaa tilaa ulkoleikeille, puutarhanhoidolle ja vaikkapa kesägrillailulle perheen ja ystävien kesken. Pururata ja ulkoilualueet sijaitsevat aivan vieressä, mikä tekee liikunnasta ja ulkoilusta helppoa ja mukavaa. Tämä omakotitalo tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden asua lähellä kaupungin keskustan palveluita ja tarjontaa. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin ja sen moniin mahdollisuuksiin! Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikanpäällä. Tervetuloa tutustumaan. Ota yhteyttä niin sovitaan esittelyaika: Hannu Pehkonen 0500 611 424 hannu.pehkonen@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko oma asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
563207
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k + 3h, k, th, s, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
142 m²
Kokonaispinta-ala
154 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

95 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

258,44 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Öljynkulutus 2850l (v.2022)
Kiinteistövero: 258,44

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Asunto 2 on vuokrattu. Vuokra on 518,85 €/kk + vesi + sähkö + jätehuolto.

Ryhdyttäessä remontoimaan ennen vuotta 1994 rakennettua rakennusta tai huoneistoa tulee ottaa huomioon vuoden 2016 alusta voimaan tulleet asbestilaki ja -asetus sekä niihin liittyen asbestikartoitus ja mahdollisen asbestipurkutyön vaatimukset.
Tehdyt remontit
As 1: 1985 vesivahinko keittiössä, lattialämmitysputkessa vuoto. Uusi lattiapinoite, lattialämmitys otettiin pois käytöstä. Vesijohdot pintaan. Keittiön kaapit uusittu n. 20 vuotta sitten. Kylmiön tilalle jääkaappi/pakastin. Talon ulkoseiniin uusi rappaus. Öljypannu uusittu 2007.

As 2: kylpyhuone/wc remontoitu 2013. Pintaremontti 2022. Uudet ovet, olohuoneen seinät levytetty ja maalattu. Makuuhuoneen ja keittiön seinät maalattu. Lattioihin muovimaton päälle laminaatti.
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Takka. Öljysäiliö rakennuksessa sisällä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: seinät: maali, lattia: muovimatto. Olohuone: seinät: levyseinä, lattia: muovimatto. Makuuhuone 1: seinät: lasikuitutapetti, lattia: laminaatti. Makuuhuone 2: seinät: maali, lattia: laminaatti. Kylpyhuone: seinät: laatta, lattia: laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin (epäkunnossa), astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Loiva harja / peltikate uusittu 1993
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-9-301-1
Tontin pinta-ala
836 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 167 m². Tontin tehokkuusluku: e=0,2
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1976.
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Kaikula, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.