OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Omakotitalo | oh, 3-4mh, k, kph, s, aula, vh

Puotilantie 13, Halikko, Salo

Hinta

319 000 €

Koko

187 / 224 m²

Vuosi

2018

Etsitkö tilavaa omakotitaloa rauhalliselta ja luonnonläheiseltä alueelta, mutta lähellä palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien varrelta? Tämä upea kohde pitää sisällään kaiken mitä voit omakotitalolta toivoa. Tässä talossa tilat ovat kahdessa kerroksessa ja neliöitä on hulppeat 224 m². Talon suunnittelussa on huomioitu monella tapaa arjen sujuminen ja käytännöllisyys. Täällä on tilaa isommallekin perheelle ja tarvittaessa myös jokaiselle perheenjäsenelle löytyy omaa tilaa ja rauhaa. Taloon on valittu laadukkaat pintamateriaalit ja kodin säilytystiloihin on panostettu. Alakerrassa sijaitsee avoin olohuone-keittiöyhdistelmä, josta on käynti kauniilla pariovilla varustettuun huoneeseen, jota pystyy hyödyntämään monella tapaa. Olohuoneen katseenvangitsijana ja tunnelmanluojana toimii varaava pönttöuuni. Keittiössä on paljon säilytystilaa ja osa kodinkoneista on integroitu ja ergonomisesti sijoitettu. Keittiön vierestä on käynti katetulle terassille, jossa pystyy grillaamaan ja ruokailemaan niin kesähelteillä kuin sateen yllättäessä. WC-tiloihin on valittu tyylikkäät seinä-wc:t, kauniit laatat sekä käytännölliset allaskaapistot. Talossa on kolme suihkua, yläkerrassa yksi ja alakerrassa kaksi. Tunnelmallinen kylpyhuone ja tilava sauna tuovat arkeen luksusta. Yläkerrassa on korkea huonekorkeus, kolme makuuhuonetta sekä monikäyttöinen aulatila. Päämakuuhuoneen yhteydessä tilava vaatehuone ja käynti parvekkeelle. Yläkerran huonejärjestystä on mahdollisuus muokata omien tarpeiden mukaan. Härkhaan asuinalue on rauhallinen ja luonnonläheinen, ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät vain parin kilometrin säteeltä. Mustamäen alakoulu, päiväkoti, Halikon yläaste ja lukio ovat kohtuullisen matkan päässä. Moottoritielle lyhyt ajomatka, josta pääsee nopeasti niin Turun kuin Helsingin suuntaan. Tämä harvinaisen iso ja tilava omakotitalo sopii mainiosti perheelle, joka arvostaa tilaa, laatua ja luonnonläheistä asumista. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Leevi Näreharju 044 7701 330 / leevi.nareharju@op.fi facebook: OP Koti Leevi Näreharju instagram: leevinareharju Myös muut seitsemän välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
562918
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh, 3-4mh, k, kph, s, aula, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
187 m²
Kokonaispinta-ala
224 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

319 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

781,08 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Nykyisellä omistajalla sähkön kulutus viimeiseltä 12kk:n ajalta 9600 kWh ja 1.1.23-30.9.2023 väliseltä ajalta 5700 kWh. Kiinteistövero 718,08 € (2022). Tonttivuokra 1 488,20 € (2023), tontin lunastushinta 29 714,10 € IND 2161. Vesi- ja jätevesi maksetaan Salon kaupungille kulutuksen mukaan. Jätemaksut määräytyvät tyhjennyskertojen mukaan. Jätehuollon perusmaksu n. 24 euroa v. 2022. Oma valokuituliittymä, kuukausikustannus määrittyy tehdyn sopimuksen/nopeuden mukaan.
Kiinteistövero: 781,08 € / 2022

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2013)
  • Energiatodistus laadittu 2016, jonka jälkeen omakotitaloon tehty energiatehokkuutta lisääviä toimenpiteitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Talo kytketty maalämpöön 2022. Jämä Star inverter 8 kW maalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Talo Kastellin mallistosta.
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti/Maali. Olohuone: Laminaatti/Maali. Makuuhuone 1: Laminaatti/Maali,tapetti. Makuuhuone 2: Laminaatti/Maali. Makuuhuone 3: Laminaatti/Maali. Kodinhoitohuone: Laata/Maali. Sauna: Laatta/Paneeli. Kylpyhuone: Laatta/Laatta. Eteinen: Laatta/Maali. Wc: Laatta/Laatta. Makuuhuone 4: Laminaatti/Maali,tapetti. Aula: Laminaatti/Maali,tapetti. Yläkerran kylpyhuone: Laatta/Laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin 2kpl, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2kpl, suihkukaappi, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä molemmissa kerroksissa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
734-516-1-168-L1
Tontin pinta-ala
1 650 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
K1223T3, 1:168
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Tontin kokonaisrakennusoikeus 250 + k 60 k-m². Lisätietoa rakentamisesta ja rakennusoikeudeusta Salon kaupunki / rakennusvalvonta.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 3.2.2017.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki / kaavoitus
Rakennukset
21.1.2022 loppukatselmoitu kahden auton puolilämmin autotalli, kerrosala 60 m². Rakennuksessa sähköinen lattialämmitys. Katolla aurinkopaneelit. Tallia aloitettu rakentamaan 2017. 23.1.2018 tehty osittainen loppukatselmus, autotallin pohja tehty, muuten kesken. Loppukatselmus tehty 21.1.2022.
Tontin vuokraaja
Salon kaupunki
Tontin vuokra
1 488,20 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2065
Palvelut
Palvelut: Härkhaan asuinalue on moderni ja luonnonläheinen. Tarvittavat palvelut löytyvät vain parin kilometrin säteeltä. Lähistöltä löytyy Mustamäen alakoulu, päiväkoti sekä Halikon yläaste ja lukio kohtuullisen etäisyyden päässä. Turku-Helsinki -moottoritielle on lyhyt matka, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Halikko, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.